noi cum pescuim pe 2008 pana ne elibereaza permisele?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pityu
veteran
veteran

noi cum pescuim pe 2008 pana ne elibereaza permisele

Mesaj de pityu » 01 Feb 2008, 01:18

Inconfundabila marca inregistrata "Jiji Stefan" :lol: :lol: :lol:

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 01 Feb 2008, 07:48

Solicitati cei interesati acest document care are o pagina de la ANPA
se transmite prin fax
daca ati detinut autorizatie anul trecut si asociatia voastra a eliberat permise veti putea primi prin fax aceasta decizie
oricum nu stiu cu ce va incalzeste
APR are asa ceva
repet e o pagina
iar decizia are 6 randuri
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 01 Feb 2008, 10:01

Ovidiu, te rog frumos, poti sa imi trimiti decizia pe mail (mvasil@phys.ubbcluj.ro) sau sa o postezi la galerie?

M-as simti mult mai linistit daca as avea la mine decizia printata in caz de control. Cred ca nu-s singurul.
Merci

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 01 Feb 2008, 10:53

Din pacate nu am cum ..nu am tehnic posibilitatea
dar facetio solicitare pe Aqua si va trimte prin fax
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 01 Feb 2008, 11:03

Nu ne trimite pe Aqua fiindca Aqua nu a facut contract in 2007.

Iar eu am nevoie tocmai pentru permisul eliberat de APR! Chiar nu poti gasi un aparat foto, un scaner sua un fax?

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 01 Feb 2008, 12:37

acea "taxa pt permis" reprezinta de fapt contravaloarea permisului de pescuit

orcum nu cred ca intereseaza pe cineva permisul propriuzis ci sa vada o chitanta prin care s-a platit o suma pt anul acesta

anul trecut am fost controlat pe Dunare de multe ori si nu am fost intrebat de permis ci voiau sa vada carnetul de membru cu cotizatia platita si viza PG

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 02 Feb 2008, 08:56

Vreau sa lamurim un lucru. Orice taxa se stabileste prin HG. Banii luati de cnafp sunt luati ilegal si vor fi restituiti. Cat despre acest presedinte al anpa, care nici macar ce are in curte nu stie, il anunt ca permisele de anul trecut pe care le prelungeste cu atata generozitate nu mai exista, ele fiind emise in baza OM 1334/2005, ordin pe care numitul gigi l-a anulat prin OM 325/2007 privind pescuitul comercial. Permisele pe care trebuia sa le emita anpa in baza OM 514/2007 nu se pot tipari pentru ca incalca art. 21 din L.192/2001. Halal presedinte.
PERMISELE TREBUIE EMISE DE ASOCIATII. (art. 21 alin 2 din L.192/2001)

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 02 Feb 2008, 12:09

Adica tradus mai pe limba noastra sa inteleg ca daca fiecare asociate are permisul ei nu o sa fie un permis unic pe tara ? :shock:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 02 Feb 2008, 19:16

Citeste legea cu atentie; numai modelul permisului de pescuit sportiv se stabileste prin OM. Permisele se elibereaza de asociatii. Nu stiu de ce, desi am postat repetat acest text de lege, nici o asociatie nu ioa pozitie, asa cum a facut asociatia noastra si il bombardeaza pe gigi cu castane. Postez pentru ultima oara textul, poate il baga cineva in seama.

Art. 16. - (1) Dreptul de pescuit obţinut în baza unei autorizaţii piscicole se exercită prin permisul de pescuit.
..................................
(5) Modelul permisului de pescuit va fi stabilit prin ordin al ministrului autorităţii publice centrale care răspunde de pescuit şi acvacultură.

Art. 21. - (1) Prin pescuit în scop recreativ/sportiv, se înţelege pescuitul efectuat cu undiţa şi cu lanseta, în scop de agrement/performanţă, în condiţiile stabilite de autoritatea publică centrală care răspunde de pescuit şi acvacultură, pe baza unui permis nominal.
(2) Permisul de pescuit recreativ/sportiv nominal se eliberează de asociaţiile de pescari sportivi, legal constituite, în baza unui test aprobat de autoritatea publică centrală care răspunde de pescuit şi acvacultură.
.......................
Ce nu este clar?

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 02 Feb 2008, 19:33

apsalba scrie:PERMISELE TREBUIE EMISE DE ASOCIATII. (art. 21 alin 2 din L.192/2001)
apsalba scrie:Citeste legea cu atentie... Permisele se elibereaza de asociatii. Nu stiu de ce, desi am postat repetat acest text de lege, nici o asociatie nu ioa pozitie, asa cum a facut asociatia noastra si il bombardeaza pe gigi cu castane. Postez pentru ultima oara textul, poate il baga cineva in seama.

Art. 21. - (2) Permisul de pescuit recreativ/sportiv nominal se eliberează de asociaţiile de pescari sportivi, legal constituite, în baza unui test aprobat de autoritatea publică centrală care răspunde de pescuit şi acvacultură.
.......................
Ce nu este clar?
E clar, e clar! Atata ai citat legile ca ai ajuns sa le incurci complet! Asociatiile ba emit, ba elibereaza permise. Norocul nostru ca legea e doar una, indiferent de cate ori o citezi. Sau ai emis permise deja?

Scrie răspuns