noi cum pescuim pe 2008 pana ne elibereaza permisele?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pityu
veteran
veteran

noi cum pescuim pe 2008 pana ne elibereaza permisele

Mesaj de pityu » 02 Feb 2008, 22:34

Sunt de acord cu MihaiV.
A "EMITE", sub nici o forma nu este acelasi lucru cu a "ELIBERA".

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 03 Feb 2008, 08:47

si eu ce am intrebat ?

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Feb 2008, 10:54

O lege se citeste in ansamblul sau, nu pe sarite. Daca legea spune ca prin ordin al ministrului se stabileste modelul permisului de pescuit, la atributiile anpa si cnafp nu se specifica faptul ca pot sau sunt obligate sa emita permise de pescuit, dupa mintea voastra cine poata sa le emita?
Daca nu sunteti numai carcotasi, ati observa din textul legii ca permisul este nominal. Va dati seama ce teasta ar trebui sa aiba gigi incat sa stie toti pescarii din Romania cu nume, CNP adresa etc.
MihaiV, de la tine am pretentii!
Pityu, ai primit de la cnafp permise nominale? Sau ti-a testat cineva pescarii sa vada daca pot obtine un permis de pescuit, asa cum spune legea? Sau sunteti si voi chiosc pentru eliberat permise ca ajvps-urile?
Nu v-am remarcat cu nimic in actiunile de punere in ordine a legislatiei, cu atat mai putin prin actiuni in sprijinul pescuitului sportiv in afara unor participari in calitate de concurenti la diferite concursuri de pescuit. Nu este suficient sa bagati de vina pe acest forum. Mai multa implicare nu ar strica.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 03 Feb 2008, 19:06

Imi pare rau, dar atata timp cat neclaritatile legislative vor fi interpretate de fiecare cum are chef, pescarii vor avea de suferit.
Observ o noua tentativa de evitare a intrebarilor directe si de deviere a discutiei spre alte probleme. Concursurile n-au nici o legatura cu discutia de fata.
Ati emis permise??? :roll:

pityu
veteran
veteran

noi cum pescuim pe 2008 pana ne elibereaza permisele

Mesaj de pityu » 03 Feb 2008, 21:35

Apsalba a scris:
Nu v-am remarcat cu nimic in actiunile de punere in ordine a legislatiei, cu atat mai putin prin actiuni in sprijinul pescuitului sportiv in afara unor participari in calitate de concurenti la diferite concursuri de pescuit. Nu este suficient sa bagati de vina pe acest forum. Mai multa implicare nu ar strica.
Noi ne-am asociat in primul rand pentru a pescui sportiv si in special pentru a sprijinii pescuitul competitional, care inca nu este recunoscut ca ramura de sport (din pacate).
Cu toate astea ne-am implicat si in actiunile de punere in ordine a legislatiei, dar nu ai avut ochi sa vezi. Am facut "n" demersuri, dintre care ultima chiar la sedinta din 25.01.2008 cand tu nu ai participat, numai Dl. Tarus si agvps-ul si unde chiar daca s-a discutat numai de pescuitul comercial, datorita sprijinului D-lui Tarus, tot am reusit sa inaintam propunerile noastre cu privire la noul Ordin de Ministru care urmeaza sa ia locul Ordinului nr.514/2007.
Daca da Dumnezeu sa gasim printre randurile viitorului Ordin si una-doua propuneri de-ale noastre, inseamna ca totusi ne-am implicat in problemele astea. Bineanteles ca nu la nivelul la care va implicati voi cu FNPSR-ul, dar nici nu ne poti critica pentru un lucru neadevarat.
Asta mi-a lipsit sa ma mai critici si tu ! O iau totusi ca pe o critica constructiva si iti multumesc !
Cu un chiosc de eliberat permise insa nu cred ca ne poti compara. Aici deja ai devenit rautacios si nu te inteleg de ce !
Astept explicatii ! :!:

micuticalos
utilizator nou
utilizator nou

Noi cum pescuim in 2008....

Mesaj de micuticalos » 04 Feb 2008, 09:46

Conform prevederilor Statutului AGVPS, insusit de catre toate asociatiile membre, plata cotizatiei anuale se poate face pana la data de 31 martie al fiecarui an in curs, astfel ca, nu trebuie sa va faceti probleme cu privire la legalitatea in care ne aflam cand iesim la pescuit, nici in ceea ce priveste cotizatia si nici a calitatii noastre de membrii pescari, asta binenteles pana la data de 31 martie, data pana la care se trezesc poate cei din AGVPS????!!

Scrie răspuns