Nici vorba ! Nu ma cunosti !...esti plin de ura si asta ti-a incetosat si ti-a luat mintile.
Eu nu te-am atacat niciodata, doar am raspuns la cele initiate de tine. Daca nu mai vrei sa-ti raspund spune-mi si ma voi conforma !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nici vorba ! Nu ma cunosti !...esti plin de ura si asta ti-a incetosat si ti-a luat mintile.
pityupityu scrie:...Daca te referi la anul care a trecut, iti dau dreptate, numai ca eu m-am referit la cei 50 de ani de activitate, in care respectivii au procedat asa, fara sa mai umble dupa pescari.
Nu sunteti chiar singuri! Aqua are aceeasi pozitie. Si poate ai fi mirat sa afli, dar si in Adunanarea Generala a Federatiei dela Alba s-a luat aceeasi decizie, si anume ca Federatia este impotriva asocierii. Numai ca, din pacate, executivul n-a facut nimic in acest sens.pityu scrie:in afara de Dl. Trentea, cred ca sunt singurul care am initiat infiintarea unei asociatii si paradoxal sunt impotriva obligativitatii asocierii.
asta e lipsa de informare.pityu scrie:Miky!
Te rog verifica din urma (daca nu ma crezi), ca toate postarile mele la adresa lui Adiwolf au fost numai raspunsuri la atacurile initiate de el.
Tu esti prieten si cu el. Explica-i tu (poate stii mai bine) ca nici eu si nici noile asociatii nu avem treaba cu el. Dimpotriva! Cred ca de un milion de ori i-am explicat ca in afara de Dl. Trentea, cred ca sunt singurul care am initiat infiintarea unei asociatii si paradoxal sunt impotriva obligativitatii asocierii. El se tot leaga, cand de mine, cand de asociatii si nu inteleg ce are cu noi. Cred ca i s-a pus pata, ca nu gasesc o alta explicatie!