noi cum pescuim pe 2008 pana ne elibereaza permisele?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 06 Ian 2008, 16:52

MihaiV scrie:
taicanoe scrie:asta cam asa-i ... poti fi amendat ... da pe domnu' statu' cu institutiile lui cu tot cine il amendeaza ca nu a tiparit permisele ?
Cum cine? Noi! La alegeri! Crezi ca mai votez vreodata PNL-ul? Si mi-o zis bunicu, da' nu l-am ascultat!
Pai da ... asta-i rezolvare ? ei ne f.......t in fiecare zi si noi o data la 4 ani ? :lol:

da PD-ul il mai votezi ? ca erau impreuna parca
S'altare și bunăstare !

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 06 Ian 2008, 16:59

taicanoe scrie:da PD-ul il mai votezi ? ca erau impreuna parca
Hai sa ramanem on topic! :lol:

pityu
veteran
veteran

noi cum pescuim pe 2008 pana ne elibereaza permisele

Mesaj de pityu » 06 Ian 2008, 20:03

Eu zic ca, trebuie sa iti vizezi carnetul de membru pe 2008 (deci sa platesti cotizatia anuala) si sa platesti pretul permisului, pentru care asociatia iti va elibera o chitanta fiscala. Ca solutie temporara merge nu ca la agvps, care asa au facut de 50 de ani si nici o instanta judecatoreasca nu s-a sesizat niciodata.
Deci linistit puteti pescui cu carnetul de membru vizat si cu chitanta (dovada) ca ati achitat pretul permisului si urmeaza sa-l primiti in curand !!!
Fir Intins !!!

MihaiV
Moderator
Moderator

Re: noi cum pescuim pe 2008 pana ne elibereaza permisele

Mesaj de MihaiV » 06 Ian 2008, 20:45

pityu scrie:Eu zic ca, trebuie sa iti vizezi carnetul de membru pe 2008 (deci sa platesti cotizatia anuala) si sa platesti pretul permisului, pentru care asociatia iti va elibera o chitanta fiscala. Ca solutie temporara merge
Imi pare rau dar nu merge. Doua motive:
1. Legea!
2. Nu se stie pretul pe 2008, asa ca asociatiile nu au cum sa stabileasca o cotizatie pe 2008, care sa includa si pretul permisului.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 06 Ian 2008, 21:05

anul trecut,cand AGVPS-urile au procedat asa,toti a-ti fost de acord ca este o solutie gresita,anacronica si ilegala,iar acuma,pityu,vrei sa o instaurezi si tu??? :? :?
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

NYPD
junior
junior

Re: noi cum pescuim pe 2008 pana ne elibereaza permisele

Mesaj de NYPD » 09 Ian 2008, 22:02

MihaiV scrie:
pityu scrie:Eu zic ca, trebuie sa iti vizezi carnetul de membru pe 2008 (deci sa platesti cotizatia anuala) si sa platesti pretul permisului, pentru care asociatia iti va elibera o chitanta fiscala. Ca solutie temporara merge
Imi pare rau dar nu merge. Doua motive:
1. Legea!
2. Nu se stie pretul pe 2008, asa ca asociatiile nu au cum sa stabileasca o cotizatie pe 2008, care sa includa si pretul permisului.
Vad ca esti documentat in legatura cu legile,cred ca le si respecti dar te intreb tu asa mare pescar la ora actuala in baza caror documente pescuiesti ptr.ca banuiesc ca nu detii un permis de pescuit international care sa fie valabil in tara noastra ptr.ca cei in masura nu au fost in stare sa tipareasca niste cartoane,dar s-au tiparit miide felicitari de urari de sanatate ptr.granguri cu ocazia sarbatorilor de iarna.

pityu
veteran
veteran

Mesaj de pityu » 09 Ian 2008, 22:05

Adiwolf a scris :
...anul trecut,cand AGVPS-urile au procedat asa,toti a-ti fost de acord ca este o solutie gresita,anacronica si ilegala,iar acuma,pityu,vrei sa o instaurezi si tu???
Gresit, ca deobicei ! AGVPS nu anul trecut a procedat asa, ci de an de an, timp de peste 50 de ani, si nu ca o solutie temporara cum am propus eu,(pana la sosirea permiselor) ci ca o solutie definitiva.
Daca nu stii treaba asta, inseamna ca nu ai avut un ... "permis de pescuit" de la AGVPS in viata ta. Daca aveai ai fi stiut ca ei nu au distribuit niciodata permise de pescuit eliberate de unica institutie de stat abilitata sa elibereze acest document si anume Compania Nationala de Administrare a Fondului Piscicol. Afla de la mine, ca onor-AGVPS nu distribuia decat "Carnete de Membru" in care fie ca aplicau timbre pentru ape de munte sau ses, fie ca numai stampilau rubrica dedicata anului respectiv si treceau cu pixul data efectuarii platii "pemisului" (vezi doamne). Asta insemna in primul rand evaziune fiscala, deoarece din banii incasati nici ..."cat negru sub unghie" nu ajungea la CNAFP. Pentru ochii lumii faceau ei o factura in valoare de 2 lei, ca sa existe ceva in scris (probabil in loc de hartie igienica!), iar restul ... la negru tata :!:
Asa ca te rog, daca nu esti in tema cu toate astea si cu multe altele si nu stii, ca noile asociatii ( care iti stau tie in gat ca o sarma ghimpata) au platit pana la ultimul membru contravaloarea permisului eliberat de CNAFP, sa nu mai indraznesti sa ne compari cu dinozaurul bolsevico-communist, ca nu semanam defel :!:
Ti-am mai spus ca tu ai vrea sa fii presedintele uns al tuturor asociatiilor si pescarilor independenti si toata lumea sa-ti dea tie raportul cu ... Sa Traiti dom Presedinte, uitati ce-am mai facut de cand nu ne-am mai vazut, dar afla ca nu tzine. Cand o sa ajung eu sa-ti dau tie raportul despre asociatia pe care o conduc, vor zbura elefantii :!:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 09 Ian 2008, 22:37

pityu esti putin tendentios si un pic neinformat. Au fost si ajvps-uri care au dat permisele - e adevarat ca nu in ianuarie dar le-au dat daca te-ai dus dupa el. Nu a venit nimeni sa te caute sa-ti bage cu forta permisul in buzunar ... sau voi asa o sa faceti ? o sa umblati dupa fiecare membru sa-i dati permisul ? - posibil daca sunt 5 - 10 membrii dar daca sunt 100-200 ?
S'altare și bunăstare !

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 09 Ian 2008, 23:26

pityu,

esti plin de ura si asta ti-a incetosat si ti-a luat mintile.
ti se pare ca le stii pe toate,dar......esti la fel ca noi toti (uneori chiar mai rau)
spre informrea ta,am avut permis eliberat de AJVPS si lucrurile au stat asa cum spune si taicanoe mai sus.
uite ca indraznesc sa va compar cu dinozaurul AGVPS ,deoarece procedati "indentic si la fel" :lol:
presendinte??,eu?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
esti dus omule,nu are rost sa continuam .
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

pityu
veteran
veteran

Mesaj de pityu » 09 Ian 2008, 23:30

Taicanoe a scris :
pityu esti putin tendentios si un pic neinformat. Au fost si ajvps-uri care au dat permisele - e adevarat ca nu in ianuarie dar le-au dat daca te-ai dus dupa el.
Daca te referi la anul care a trecut, iti dau dreptate, numai ca eu m-am referit la cei 50 de ani de activitate, in care respectivii au procedat asa, fara sa mai umble dupa pescari.
Noi am avut proces cu un paznic de vanatoare si pescuit de-al lor, care nici nu vazuse in viata lui un permis de pescuit adevarat (cartonasul acela eliberat de CNAFP). Cand i l-am aratat stii ce a zis ?
" A, da - asta e vinieta !" , probabil de aia ca pe verso este un dreptunghi pe care scrie " Loc pentru vinieta". Numai ca acela tocmai era unicul permis de pescuit eliberat de CNAFP, iar ce stia el ca este permisul, era doar Carnetul de Membru.

Scrie răspuns