Adiwolf a scris :
...anul trecut,cand AGVPS-urile au procedat asa,toti a-ti fost de acord ca este o solutie gresita,anacronica si ilegala,iar acuma,pityu,vrei sa o instaurezi si tu???
Gresit, ca deobicei ! AGVPS nu anul trecut a procedat asa, ci de an de an, timp de peste 50 de ani, si nu ca o solutie temporara cum am propus eu,(pana la sosirea permiselor) ci ca o solutie definitiva.
Daca nu stii treaba asta, inseamna ca nu ai avut un ... "permis de pescuit" de la AGVPS in viata ta. Daca aveai ai fi stiut ca ei nu au distribuit niciodata permise de pescuit eliberate de unica institutie de stat abilitata sa elibereze acest document si anume Compania Nationala de Administrare a Fondului Piscicol. Afla de la mine, ca onor-AGVPS nu distribuia decat "Carnete de Membru" in care fie ca aplicau timbre pentru ape de munte sau ses, fie ca numai stampilau rubrica dedicata anului respectiv si treceau cu pixul data efectuarii platii "pemisului" (vezi doamne). Asta insemna in primul rand evaziune fiscala, deoarece din banii incasati nici ..."cat negru sub unghie" nu ajungea la CNAFP. Pentru ochii lumii faceau ei o factura in valoare de 2 lei, ca sa existe ceva in scris (probabil in loc de hartie igienica!), iar restul ... la negru tata
Asa ca te rog, daca nu esti in tema cu toate astea si cu multe altele si nu stii, ca noile asociatii ( care iti stau tie in gat ca o sarma ghimpata) au platit pana la ultimul membru contravaloarea permisului eliberat de CNAFP, sa nu mai indraznesti sa ne compari cu dinozaurul bolsevico-communist, ca nu semanam defel
Ti-am mai spus ca tu ai vrea sa fii presedintele uns al tuturor asociatiilor si pescarilor independenti si toata lumea sa-ti dea tie raportul cu ... Sa Traiti dom Presedinte, uitati ce-am mai facut de cand nu ne-am mai vazut, dar afla ca nu tzine. Cand o sa ajung eu sa-ti dau tie raportul despre asociatia pe care o conduc, vor zbura elefantii