Cati sunt pescari si de pasnici si de rapitori?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 14 Ian 2008, 22:45

inainte pescuiam numai la fix, in general la rapitori si mai putin la crap, dar in ultimul timp am pescuit numai cu naluci . cred ca o sa pastrez o proportie egala intre spinnng si fix. sunt 2 stiluri de pescuit ce iti aduc satisfactii diferite
Obiectiv: 8,1 kg !

2door
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de 2door » 16 Ian 2008, 10:54

zamfi,
nici nu-mi trece prin minte sa fiu artagos,dar daca scobaritul si spiningul sunt arta,de fly ce mai zici?

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 16 Ian 2008, 12:13

2door scrie:zamfi,
nici nu-mi trece prin minte sa fiu artagos,dar daca scobaritul si spiningul sunt arta,de fly ce mai zici?

supreem!!! :twisted:
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 16 Ian 2008, 21:36

2door scrie:zamfi,
Pai ...nu stiu!Sa intreb persoana care si-a enuntat parerea... :lol:

Hai ca glumeam si eu! Sincer nu am pescuit niciodata ...Dar am un respect deosebit pentru pescarii care practica acest pescuit ! :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

neagoe mihai
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de neagoe mihai » 17 Ian 2008, 19:34

la fel zic si eu: desi nu practic fly mi se pare cel mai meserias stil de pescuit

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 18 Ian 2008, 20:17

De vreo cativa ani ,de cand pe baltile din jud.cluj,sunt mai multi pescari decat peste, m-am apucat de spin pe Tarnita si de anul trecut pe Belis. Nici nu mai vreau sa aud de vremea si banii irositi pana acuma, sa nu mai zic de schimarea peisajului de balta cu tantari,cu cel de munte cu arome de brad .Chiar daca capturile nu sunt chiar trofee, ramane cel putin amintirea acelor privelisti mirifice . Incepand cu sezonul ce vine ma gandesc chiar sa incerc si stilul fly.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 25 Ian 2008, 02:16

amintirile despre pescuit sunt printre cele mai vechi pe care le am . cam pe cand am inceput sa merg la gradinita. imi amintesc de ata alba, pluta din varf de porumb (prins cu rondele de cauciuc de pipeta) si carligul din bold rasucit pe surubelnita. "fixa" din bradul de craciun .ce vremuri... si caraseii "cat palma" pe care ii prindeam pe langa Mures. pe urma prima rola de nailon. "lansetele" cu verigi din sarma ruginita si doua cuie batute la baza vergii... da, normal ca am inceput la "pasnic" . flirtez de cativa ani cu pescuitul "la pestisor viu" dar prima lanseta de spinning am luat-o abia anul trecut si prin urmare sunt cam nou in domeniu... bine v-am gasit :D

geluiasi
veteran
veteran

Mesaj de geluiasi » 28 Ian 2008, 19:47

fiecare gen de pescuit iti ofera o experienta aparte ,asa ca e pacat sa nu traiesti din fiecare cate putin

eu
senior
senior

Mesaj de eu » 12 Feb 2008, 15:27

Fiecare stil de pescuit are frumusetea lui.
La toate te confrunti cu acelasi "adversar": pestele , doar ca unele stiluri sunt in miscare, altele mai statice sau mai spectaculoase. Am pescuit si la albitura si la crap,caras si la somn,clean si la mreana.
Toate is frumoase si pline de adrenalina. :cooler:
:respekt:
Sa nu aiba noroc!

Falcon007
utilizator nou
utilizator nou

chit chat

Mesaj de Falcon007 » 12 Feb 2008, 21:04

Salut!
Eu am inceput pescuitul cu stationarul in mod timid si cu rezultate mediocre in tineretze. Dar am invatat de la tatal meu pescuitul la spining si m-a prins el pe mine... Dupa ce prinzi cateva stiuci frumoase te prinde spiningul in mod irecuperabil. Dar sincer sa fiu nu am renuntat la pescuitul pestilor pasnici, avand acum si eu cateva capturi onorabile, are si acest pescuit frumusetea lui si daca faci totul ca la carte nici rezultatele nu se lasa asteptate. Ca sfat insa recomand si pescarilor "pasnici" ca un bat de spining trebuie sa existe la indemana todeauna. Vice versa nu este valabila... :lol: . Daca mergi la spining nu are sens sa visezi sa prinzi la pasnic. Eu personal am plecat la o partida de feeder care promitea mult si m-am intors cu o stiuca si un salau luati la spining.

Scrie răspuns