Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
luci_t
- veteran

-
urmaresc stiuca in majoritatea timpului, dar nimic nu se compara cu o partida de pescuit in compania nevestei

mei ales cand o vad ca prinde pesti mai multi ca mine. o las pe malu baltii si eu ma duc la rapitor si cand ma intorc imi arata in juvelnic tot felu de pesti (caracude, caras, somn pitic, albitura, cate un clenusel sau bibi ratacit)

-
Chief
- veteran

-
Eu zic in felul urmator: cam toti ne-am convertit sau am oscilat intre cele doua tipuri de pescuit. Pana la urma dupa ce ti se umplu gentile de voblere, linguri, silicoane, schimbi lansetele, mulinetele, firele, s.a.m.d. constati ca n-ai mai stat cu ochii la plute si la avertizoare de ani buni (eu de cand eram foarte tanar). Sunt pescar de spinning cam de 6 ani si nici nu mi se face dor de plute. Totusi, ma las corupt de prieteni odata pe an la un concurs de obleti...
-
catax4u
- utilizator constant

de regula imi place sa dau la peste folosind lanseta da' io zic ca se preteaza f bine si batu cu pluta de cate ori am ocazia in compania prietenilor.
-
kingofbeasts
- veteran

-
un pescar complet cam prinde tot ce misca(daca papa salaul prinde salau daca papa stiuca prinde stiuca dar, daca papa crapul de ce sa nu se lupte cu un crap -2 ?), cred ca pentru fiecare e la fel de important ata sa iese cat si sa aiva ceva drill-uri. Pentru mine procentele sunt cam asa iesirea 30% numarul de drill-uri 20% , lungimea drill-ului(direct proportional cu marimea pestelui ) 30% fileul de somn ,salau etc. 10%, miscarea cainelui in aer liber 10%-astea toate cumulate dau gradul de satisfactie. daca nu agat nimic tot sunt 40% satisfacut findca am iesit la pesti si a luat cateaua o gura de aer proaspat.
ca ma duc tintit pe rapitor e alta poveste dar, nu ma impiedica nmic sa las un bat doua la pasnic. ca metoda proportia e alta 60% stationar 40% spinning.
ideea e sa fie cat mai plina de adrenalina iesirea la pescuit
respecte
-
BygDaddy
- senior

100% spin,motivul:un bat o mulineta si un ghiozdan cu plastice si voblere plus o sticla de apa si dai frate la batut malurile
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!