Cati sunt pescari si de pasnici si de rapitori?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
de la 8 la 18 ani am prins numai salai si bibani, la inceput la dandineta, din barca,iar dupa '90 si la twistere.
prin '95 am prins primii carasi/crapi.
in zilele noastre, pescuiesc la rapitor, iar la stationar, cel mai mult pescuiesc la crap din barca, cu undita . iar un crap mare (peste5kg) intr-o undita de 7m este o adevarata lupta.
oricum mi s-a intamplat sa pescuiesc cu shefield, la ciortani /carasi, si sa vad niste atacuri pe suprafata, intr-un lac unde cineva sustinea ca nu e salau. am pus un twister, si am dat cu lanseta de shefield, de 4,20m. si binenteles ca am prins salai....
prin '95 am prins primii carasi/crapi.
in zilele noastre, pescuiesc la rapitor, iar la stationar, cel mai mult pescuiesc la crap din barca, cu undita . iar un crap mare (peste5kg) intr-o undita de 7m este o adevarata lupta.
oricum mi s-a intamplat sa pescuiesc cu shefield, la ciortani /carasi, si sa vad niste atacuri pe suprafata, intr-un lac unde cineva sustinea ca nu e salau. am pus un twister, si am dat cu lanseta de shefield, de 4,20m. si binenteles ca am prins salai....
sunt pasionat de pescuitul la rapitor, dar nu refuz nici o partida de stationar. ideea e sa ma relaxez si sa ma simt bine, asa ca ma orientez catre ce merge, ca pe rau, nu prea poti sa alegi. dar ce m-a deranjat e ca pe acest site exista o atitudine "elitista" a pescarilor de rapitori fata de pescarii de pasnici, crap, in special. nu inteleg de ce trebuie sa dam cu noroi in pescarii de stationar. eu am incercat toate stilurile de pescuit, dar nici la stationar pe rau sau pe balta n-ai cine stie ce rezultate daca nu le ai cu pescuitul. asa ca toata stima pentru pescarii adevarati indiferent de ce tip de pescuit prcatica.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!
Pfoai...nasol...mai incearca sa il indrumi pe prietenu ala al tau sa mai puna mana pe un vierme.Pescuitul cu momeli vii ii foarte fain dupa parerea meageorgelucius scrie:Adyy am eu un prieten care da numai la rapitori si nu a dat niciodata la pasnic pentru ca ii e sila sa puna mana pe rame,viermusi,etc.
Crede-ma.
Nu e mare pescar dar stiu eu ca nu pune mana pe altceva decat artificiale nici sa-l picuri cu ceara.

Fiecare sezon are farmecul lui la pescuit......cum ar fi sa prinzi stiuca in toiul verii???.......sau sa prinzi ciortan iarna???.....total neinteresant.....
De aceea merg la pasnic atunci cand e timpul lui.....recunosc ca preponderent pescuiesc la salau , dar cand vreau sa simt adrenalina merg la o partida de mreana care e cel mai bataios peste, mai rau chiar de cat cteno....
De aceea merg la pasnic atunci cand e timpul lui.....recunosc ca preponderent pescuiesc la salau , dar cand vreau sa simt adrenalina merg la o partida de mreana care e cel mai bataios peste, mai rau chiar de cat cteno....
-
- junior