Cati sunt pescari si de pasnici si de rapitori?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
neagoe mihai
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de neagoe mihai » 13 Ian 2008, 18:45

Pescuiesc de 20 de ani si am doar 25. Prima data la pluta la sorete, caras, oblete, babusca, etc. Mai de pe la 14 ani mi-am luat prima lanseta. Atunci am descoperit platica, salaul, crapcenii. De vreo teri ani am inceput si cu spinningul si am descoperit America: clean, avat, stiuca, bibani... Dar nu am dat de-o parte celelalte stiluri de pescuit. Daca ma duc spre exemplu pe Dunare imi iau cu mine toate sculele si cat mai multe momeli, ca nu se stie... :P

crapu.huby
junior
junior

Mesaj de crapu.huby » 13 Ian 2008, 19:42

merg de cele mai multe ori la rapitori cu momeli artificale dar cand e vremea frumoasa imi iau nevasta si mergem la un oblete

greere4
junior
junior

Mesaj de greere4 » 13 Ian 2008, 20:30

si spinning si stationar de multi ani sincer prefer stationarul :twisted: :twisted: :twisted: dar nu zic nu la o partida de avat salau ............... :twisted: :twisted:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 13 Ian 2008, 21:27

pescuiesc de la 4-5 ani. acum am 23 prima dragoste la pluta....dupa aia am descoperit sa "dai la fund" :lol: (nu va ganditi la prosti) si de acum un an de cand am descoperit site-ul asta....doar rapitor :twisted:

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 13 Ian 2008, 22:32

eu is pescar in primu rand.....nu cre ca exista o diferenta de "clasa"intre un pescar de spin si oricare altu...........atata timp cat exista respect pentru pestele urmarit,pentru natura,pentru pescarul de langa tine sau cel care o sa pescuiasca in acelasi loc dupa tine,si nu in ultimul rand pentru tine insuti ca pescar.....pescuiesc cu cea mai mare placere in aproape toate "stilurile"....de la bologneza,match si stationar pe fundul apei,la "carpfishing" si spin...........dar intotdeauna o sa prefer un somn prins la oscilanta unuia la coropisnita,un clean la vobler unuia la boaba de porumb,un salau prins la twister unuia prins la bucatica! :wink:

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 13 Ian 2008, 23:00

adrignat scrie:eu is pescar in primu rand.....nu cre ca exista o diferenta de "clasa"intre un pescar de spin si oricare altu...........atata timp cat exista respect pentru pestele urmarit,pentru natura,pentru pescarul de langa tine sau cel care o sa pescuiasca in acelasi loc dupa tine,si nu in ultimul rand pentru tine insuti ca pescar.....pescuiesc cu cea mai mare placere in aproape toate "stilurile"....de la bologneza,match si stationar pe fundul apei,la "carpfishing" si spin...........dar intotdeauna o sa prefer un somn prins la oscilanta unuia la coropisnita,un clean la vobler unuia la boaba de porumb,un salau prins la twister unuia prins la bucatica! :wink:
Excelent, e mult mai interesant si atractiv....in asta consta maiestria, sa-l atragi la artificiale ca la bucatica sau vierme sau porumb, toata lumea prinde peste (sau aproape toata lumea) :wink: :wink: :wink:

2door
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de 2door » 14 Ian 2008, 10:01

mai oameni buni,
noi nu pescuim de foame.principalul este ca ne duce la balta.ce conteaza cu ce sau cum il prindem si ce prindem.tre sa se inteleaga bine ca orice pescuit e binevenit
eu cred ca mai important este sa fim niste pescari civilizati si cu simtul raspunderii;ce conteaza ca suntem baboieri,crapari sau alergam cu tabla dupa stiuca.

gyly
junior
junior

Mesaj de gyly » 14 Ian 2008, 10:20

Corect.Hai sa fim seriosi , nu cumva majoritatea dintre noi am inceput cu baboi si obleti?
Mie si acum i-mi mai vine dorul de cite o "plesneala" la obleti... :wink:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 14 Ian 2008, 20:16

cand ne adunam mai multi pasnicul era la mare cautare :shock: din motive lesne de inteles ca de, nu poti sa mergi la rapitor cu alcoooolemia in sange :lol: sau cu nevasta si copilul dupa tine :cry: , mai bine te opresti intr-un loc si dai cu gratare,alcooale,baie si plaja dar situatia se schimba la rapitori devii si tu unul :twisted: mersu tiptil pe malul apei :shock: ,imbracaminte adecvata 8) si pachetul de tigari care sa-ti tina de urat :lol: cam astea sunt in general partidele mele 8)

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 14 Ian 2008, 21:13

Hmmmmm... :roll:
Ce sa zic?Pescuiesc de cca 29 de ani...Sunt un adept al spinningului, dovada activitatea mea pe rapitori :lol: Dar...Intotdeauna exista un dar!Pescuitul este de fapt un contact direct cu natura care ne-a zamislit!Deci ...respect pescarii! Si TOATE stilurile de pescuit!De aceea iubersc pescuitul si as putea spune ca iubesc Pescarii!Restul...aproape ca nu mai conteaza...Am pescuit mult la scobar...Exceptional pescuit! Nu toata lumea a avut ocazia sa incerce vraja acestui peste...M-am oprit la rapitori...Poate si pentru ca scobarul in Mures este mult mai rar... :cry: Toate stilurile de pescuit au un farmec aparte! Dar...Ca DE OBICEI EXISTA UN DAR... :lol: Am o cunostiinta care spunea ...si spune in continuare:"Pescuitul este o stiinta! Dar scobaritul si spinningul este ...o ARTA"! :P

"Cam ...asta ...este...ce am avut eu de ...spus..."!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns