noi cum pescuim pe 2008 pana ne elibereaza permisele?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
noi cum pescuim pe 2008 pana ne elibereaza permisele?
daca mergem la pescuit luna asta cum procedam fiindca eu sant din bucuresti si platesc cotizatia si la avpsr oltenita si la avpsr giurgiu.am sunat ieri 5-01-08 la ambele filiale si au spus ca pe la sfarsitul lunii s-ar putea sa incaseze deoarece este o abureala totala si inca cu stiu daca ministerul va introduce viniete,asa si noi ce facem fratilor?.apoi mai pierd 4 zile de drum,una cand ma duc la oltenita ,platesc cotiz.apoi in aceeasi zi ma duc la pol. de front. pt pg. si imi spune sa vin peste o saptamana,si numai duminica pot ridica permisul simai pierd o zi.apoi ma duc la giurgiu unde e mai simplu fiindca dupa ce platesti cotiz. ei se duc la pol. de front.si tot ei le aduc si iti ridici permisul gata vizat cu pg-ul de la filiala giurgiu dar tot dar si aici pierd tot 2 zile de drum asa ca mai bine baga vinietele si poti pescui oriunde.chiar daca e mai scumpa tot merita fiindca tot cheltui pe2drumuri la oltenita si 2 la giurgiu in jur de 70-80 de lei plus timpul pierdut.
Pescarul inrait
Daca mergi la pescuit luna aceasta FIR INTINS!De restul nu cred ca treuie sa-ti faci probleme!Pana nu se emit permisele , vignetele sau ce o fi, ma indoiesc ca vreun organ de control LEGAL are dreptul sa te amendeze ca nu ai permis...O zi buna.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- MARIUS POPA
- veteran
pina se emit altele noi, faci ca si mine, tot intrebi , si intrebi si degeaba, nimeni nu stie! sau te duci linistit si-ti faci treba ca si pina acuma, ai intilnit vreun control?! fir intins!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Ma tem ca s-ar putea sa fie fix invers: adica poti fi f lejer amendat. Unde e articolul ala de lege care zice ca daca nu s-au tiparit permise atunci poate tot romanul sa pescuiasca linistit, fara permis? Eu vad ca zice ca iei amenda daca pescuiesti fara permis. Nu are importanta daca s-au tiparit sau nu!APSHD scrie:Normal dupa legile in vigoare nici un organ al statului nu te poate amenda deoarece nu s-au tiparit inca permisele.![]()
![]()
![]()
Nu s-au tipart! Asa ca legal nu s-a deschis pescuitul pe 2008! Fiecare pe riscul lui!
Deci va trebui sa dau statul in judecata ca eu platest un permis ANUAL de pescuit , dar in RO anul are 10 luni?!
Astept sa ma amendeze si apoi in justitie o sa vedem de unde le arat permisul de pescuit pe 2008!
Poate-l plateste Gigi la urma...Cu daune morale cu tot!

Astept sa ma amendeze si apoi in justitie o sa vedem de unde le arat permisul de pescuit pe 2008!

Poate-l plateste Gigi la urma...Cu daune morale cu tot!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- junior
discutii generale despre pescuit
nu imi este frica de politia de frontera cand vine in control eu ce o sa ii spun ca nu se elibereaza permise de la filiala iar el o sa imi spuna ca atunci cine te-a pus sa vii la pescuit daca nu esti in regula,nu-i asa?
Pescarul inrait