sunt prea aproape sarbatorile si pentru magistrati ... asa ca se va amana ... si rezultatul va fi ca si in 2008 vor fi permise pe care va scrie ajvps
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
offf doamne,mihai,cum le stii tu pe toateMihaiV scrie:Mie imi miroase a campanie electorala. E vorba de vanzare de permise. Majoritatea pescarilor vor sa cumpere permis si nu ii intereseaza cine e vanzatorul. Dar daca le dai pe la nas un text de genul "luati de la noi ca peste drum e in desfiintare", atunci se gandesc ca n-are rost sa riste si iau de la respectivul. Ce le e lor neclar este ca daca, prin absurd, s-ar desfiinta dupa ce au luat permisul, atunci permisul ramane valabil fiindca e emis de ANPA, nu de asociatia care face intermedierea la vanzare. E ca si cum ai lua o scula electrocasnica de la un magazin si acesta se desfiinteaza. Nu pierzi garantia producatorului.
Parerea mea!
si pe cine intereseaza aceste lucruri?bine,in afara de cei din conducerea federatie!!??="apsalba"S-a schimbat, in sensul ca Tribunalul Bucuresti a admins apelul aPS Alba, a casat sentinta Judecatoriei sect. 2 Bucuresti in totalitate si a trimis cauza spre judecare pe fond la prima instanta. Interesanta este motivarea sentintei prin care se atrage atentia instantei de fond ca nu a tinut cont de probele depuse la dosar, respectiv de decizia ICCJ nr. 685/1999, din care reiese ca instanta care a dispus inscrierea AGVPS nu era competenta conform legii sa o inscrie.
Adiwolf, daca am inceput acest demers pentru care unii ma injura, altii ma aplauda iar altii fac deja pe ei, fi convins ca nu il abandonez la jumatate. Important este ca PG ia deja interviuri actorilor care au regizat aceasta magarie numita AGVPS si fi convins ca nu se va lasa cu NUP.
Apropo de ajvps valcea; te-ai intrebat cum a facut Antonescu schimb de apartament proprietate personala cu sediul AJVPS Valcea unde acum are sediu de firma privata?
MihaiV scrie:Adiwolf, tu chiar nu te bucuri ca AGVPS va fi inlocuit cu FNPSR? Uita-te numai la cate realizari au avut anul asta! Vorbesc de cele de pe malul apei, nu de cele din salile de judecata.