AGVPS - odihneasca-se in pace

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 21 Noi 2007, 14:18

:lol: pe 13.12.2007 ? decizie irevocabila ?
sunt prea aproape sarbatorile si pentru magistrati ... asa ca se va amana ... si rezultatul va fi ca si in 2008 vor fi permise pe care va scrie ajvps
S'altare și bunăstare !

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 21 Noi 2007, 22:15

MihaiV scrie:Mie imi miroase a campanie electorala. E vorba de vanzare de permise. Majoritatea pescarilor vor sa cumpere permis si nu ii intereseaza cine e vanzatorul. Dar daca le dai pe la nas un text de genul "luati de la noi ca peste drum e in desfiintare", atunci se gandesc ca n-are rost sa riste si iau de la respectivul. Ce le e lor neclar este ca daca, prin absurd, s-ar desfiinta dupa ce au luat permisul, atunci permisul ramane valabil fiindca e emis de ANPA, nu de asociatia care face intermedierea la vanzare. E ca si cum ai lua o scula electrocasnica de la un magazin si acesta se desfiinteaza. Nu pierzi garantia producatorului.
Parerea mea! :lol:
offf doamne,mihai,cum le stii tu pe toate :lol:
="apsalba"S-a schimbat, in sensul ca Tribunalul Bucuresti a admins apelul aPS Alba, a casat sentinta Judecatoriei sect. 2 Bucuresti in totalitate si a trimis cauza spre judecare pe fond la prima instanta. Interesanta este motivarea sentintei prin care se atrage atentia instantei de fond ca nu a tinut cont de probele depuse la dosar, respectiv de decizia ICCJ nr. 685/1999, din care reiese ca instanta care a dispus inscrierea AGVPS nu era competenta conform legii sa o inscrie.
Adiwolf, daca am inceput acest demers pentru care unii ma injura, altii ma aplauda iar altii fac deja pe ei, fi convins ca nu il abandonez la jumatate. Important este ca PG ia deja interviuri actorilor care au regizat aceasta magarie numita AGVPS si fi convins ca nu se va lasa cu NUP.
Apropo de ajvps valcea; te-ai intrebat cum a facut Antonescu schimb de apartament proprietate personala cu sediul AJVPS Valcea unde acum are sediu de firma privata?
si pe cine intereseaza aceste lucruri?bine,in afara de cei din conducerea federatie!!??
cu ce ma incalzeste pe mine sau pe X,Y sau Z ,ca simpli pescari care practica un hoby (nu un sport) ?? cu ce??
cu nimic (cel putin pe mine personal) deoarece nu vad cum ar putea ca Parchetu General sa schimbe cu ceva viata pescarului simplu din romania.
sa admitem ca se desfinteaza AGVPS,sa admitem ca veti castiga acest proces,ce se v-a intampla in continuare?? cu ce v-a schimba asta situatia de fapt de astazi??
se vor da permisele de pescuit la liber,la coltul strazii sau la benzinarii??
se v-a putea pescui liber in toata tara in baza permisului unic??
se vor desfinta concesionarile de lucii de apa?
se vor retrage permisele de pescuit industrial pe raurile interioare?
se v-a desfinta pescuitul industrial din delta?
se v-a face curatenie pe malurile apelor si nu vor mai exista poluari?
se vor face populari cu peste ale apelor libere? (daca se vor desfinta concesionarile,aproape toate vor fi libere)
se v-a desfinta sau macar reduce braconajul?
se vor desfinta balastirele si exploatarile in albiile raurilor?

spuneti-mi ca macar trei din punctele de mai sus vor fi realizate datorita acestui demers intreprins de apsalba si atunci voi admite ca intradevar v-a fi ceva benefic pescarului de rand,insa pana atunci,va rog,"ciocu mic" ca gargara si propaganda nu mai impresioneaza pe nimeni
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

AndreiB
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiB » 22 Noi 2007, 01:53

De acord cu adiwolf!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 22 Noi 2007, 07:42

Adiwolf, tu chiar nu te bucuri ca AGVPS va fi inlocuit cu FNPSR? Uita-te numai la cate realizari au avut anul asta! Vorbesc de cele de pe malul apei, nu de cele din salile de judecata. :oops:

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 22 Noi 2007, 11:46

Prin desfiintarea AGVPS-ului se vor reduce drastic cazurile de braconaj si se vor face repopulari masive pe apele naturale din Romania :help: :help: :help:
Toate acestea se vor face de catre asociatiile de pescari si de catre pescari in primul rind. :datz: :fluch :lol1:

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 22 Noi 2007, 12:00

Ce shod esti hunedorene! Sa n-am parte! Si-acu de ce nu le faceti bre? Repo pulari adicatelea si alea, alea?
Mie-mi place-n Delta!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 22 Noi 2007, 12:30

MihaiV scrie:Adiwolf, tu chiar nu te bucuri ca AGVPS va fi inlocuit cu FNPSR? Uita-te numai la cate realizari au avut anul asta! Vorbesc de cele de pe malul apei, nu de cele din salile de judecata. :oops:

Nu stiu eu sau ai uitat tu ca esti membru FNPSR de te exprimi cu " cite realizari AU avut..."?
Sau poate iti faci autocritica si nu m-am prins eu?
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 22 Noi 2007, 12:59

CATRE SILE.
Anul acesta am populat cu 8 to. de crap si caras apele judetului Hunedoara si avam aproximativ 48 de sesizari penale pentru braconaj facute pina acuma impreuna cu jandarmi si inspectorul piscicol. :help: :help: :help:

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 22 Noi 2007, 13:01

...vezi ce simplu e vali ?:)
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 22 Noi 2007, 13:12

ovidiu14 scrie:...vezi ce simplu e vali ?:)
simplu sa... ce ,Ovi? :twisted:
sa te faci ca "usturoi n-ai mincat si nici gura nu-ti miroase " sau sa vorbesti de dragul de-a vorbi? :oops: :oops:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Scrie răspuns