AGVPS - odihneasca-se in pace
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- de curiozitae am vizitat site-urile catorva ajvps din tara sa vad ce ne spun si daca au auzit de ce-i asteapta si concluzia nimic nou - se pare ca n-au auzit de Ordinul nr. 514/2007.
- pe aceste siteuri au informatii atat pentru pescari cat si pentru vanatori au si rubrici de legislatie si se pare ca ne asteapta la vizat permise in 2008
- n-am vazut anunturi de genul - gasiti-va alte asociatii ca noi andonam.
Ciudat pe aceasta tema ..liniste totala...in rest doar voie buna si multa lauda si reclama .Oare ce sa insemne acest lucru...?!!
- pe aceste siteuri au informatii atat pentru pescari cat si pentru vanatori au si rubrici de legislatie si se pare ca ne asteapta la vizat permise in 2008
- n-am vazut anunturi de genul - gasiti-va alte asociatii ca noi andonam.
Ciudat pe aceasta tema ..liniste totala...in rest doar voie buna si multa lauda si reclama .Oare ce sa insemne acest lucru...?!!
Nu te-ai intrebat de ce pana acum a durut in cot ajvps-urile de pescari? Pana acum, vrand nevrand, ca sa pescuiesti, trebuia sa iei permis de la ei. De cand au aparut noile asociatii, au vazut cat cantarea in bugetul lor cotizatia fraierilor care cotizau pentru pescuit. De aia au inceput reclama.
Ce au ei de demonstrat este cum au devenit asociatii si cum au sutit patrimoniul de la stat, cum le-a dat Nastase utilitate publica, falsurile in declaratii si inscrisuri facute in instantele de judecata pentru a se inscrie, etc. Prevad ca nu mai au viata lunga si aceasta agitatie este strigatul de lebada. Domnii care se fac vinovati de aceste fapte (Selaru, et company) au fost deja citati la Parchetul general sa dea cu subsemnatul. Astept si pozitia guvernului la sesizarea noastra privind AGVPS si magariile facute din 1990 pana azi.
Ce au ei de demonstrat este cum au devenit asociatii si cum au sutit patrimoniul de la stat, cum le-a dat Nastase utilitate publica, falsurile in declaratii si inscrisuri facute in instantele de judecata pentru a se inscrie, etc. Prevad ca nu mai au viata lunga si aceasta agitatie este strigatul de lebada. Domnii care se fac vinovati de aceste fapte (Selaru, et company) au fost deja citati la Parchetul general sa dea cu subsemnatul. Astept si pozitia guvernului la sesizarea noastra privind AGVPS si magariile facute din 1990 pana azi.
acelasi lucru se spunea si acum un an,si........??!!s-a schimbat ceva??apsalba scrie:......Prevad ca nu mai au viata lunga si aceasta agitatie este strigatul de lebada. .......
nu
genu,
nu mai bine bem noi palinca aia de suparare?? ca de fricire nu cred ca apuci sa o bei

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Mie imi miroase a campanie electorala. E vorba de vanzare de permise. Majoritatea pescarilor vor sa cumpere permis si nu ii intereseaza cine e vanzatorul. Dar daca le dai pe la nas un text de genul "luati de la noi ca peste drum e in desfiintare", atunci se gandesc ca n-are rost sa riste si iau de la respectivul. Ce le e lor neclar este ca daca, prin absurd, s-ar desfiinta dupa ce au luat permisul, atunci permisul ramane valabil fiindca e emis de ANPA, nu de asociatia care face intermedierea la vanzare. E ca si cum ai lua o scula electrocasnica de la un magazin si acesta se desfiinteaza. Nu pierzi garantia producatorului.
Parerea mea!
Parerea mea!

S-a schimbat, in sensul ca Tribunalul Bucuresti a admins apelul aPS Alba, a casat sentinta Judecatoriei sect. 2 Bucuresti in totalitate si a trimis cauza spre judecare pe fond la prima instanta. Interesanta este motivarea sentintei prin care se atrage atentia instantei de fond ca nu a tinut cont de probele depuse la dosar, respectiv de decizia ICCJ nr. 685/1999, din care reiese ca instanta care a dispus inscrierea AGVPS nu era competenta conform legii sa o inscrie.adiwolf scrie:acelasi lucru se spunea si acum un an,si........??!!s-a schimbat ceva??apsalba scrie:......Prevad ca nu mai au viata lunga si aceasta agitatie este strigatul de lebada. .......
nu
genu,
nu mai bine bem noi palinca aia de suparare?? ca de fricire nu cred ca apuci sa o bei
Adiwolf, daca am inceput acest demers pentru care unii ma injura, altii ma aplauda iar altii fac deja pe ei, fi convins ca nu il abandonez la jumatate. Important este ca PG ia deja interviuri actorilor care au regizat aceasta magarie numita AGVPS si fi convins ca nu se va lasa cu NUP.
Apropo de ajvps valcea; te-ai intrebat cum a facut Antonescu schimb de apartament proprietate personala cu sediul AJVPS Valcea unde acum are sediu de firma privata?
PS Nu sunt de vina ca justitia are ritmul ei de functionare. In ce ma priveste, am timp sa astept.
PPS MihaiV, ajvps-urile conform hotararilor de infiintare, sunt asociatii de vanatori. Esti un om prea inteligent ca sa intelegi ca pana acum ajvps-urile au distribuit permise ilegal si pentru ca asa a vrut muschii cnafp. Celebrul PDG Cornel Popescu este vicepresedintele ajvps botosani, ceea ce spune multe. Nu crezi?
Nu prea inteleg eu cum ajvps (asociatie judeteana a vanatorilor si pescarilor sportivi) sunt asociatii doar de vanatori. Acel "ps" inseamna altceva?apsalba scrie:PPS MihaiV, ajvps-urile conform hotararilor de infiintare, sunt asociatii de vanatori. Esti un om prea inteligent ca sa intelegi ca pana acum ajvps-urile au distribuit permise ilegal si pentru ca asa a vrut muschii cnafp. Celebrul PDG Cornel Popescu este vicepresedintele ajvps botosani, ceea ce spune multe. Nu crezi?
Nu ma pot eu pronunta in locul justitiei daca distribuirea permiselor a fost sau nu legala, dar ziceam ca daca pana la 31 dec nu va fi o hotarare definitiva atunci de la 1 ian vor putea fi distribuite alte permise, pentru 2008. Nu?
Nu stiu cine e "Celebrul PDG Cornel Popescu ". N-o fi chiar asa celebru. Nu l-am vazut pe la concursurile de pescuit la care am fost.
Uscaturi cred ca sunt peste tot!
Celebrul PDG este presedintele director general al CNAFP si il doare in cot de concursurile noastre de pescuit.
Pentru el conteaza lozanul. Exemplu: anul acesta schimba sediul companiei si trece in chirie la un imobil privat. Chiria? 24.000 euroi/luna, in conditiile in care cererea noastra de finantare din fondulspecial de repopulari sade de un an de zile pe birul lui, daca intre timp nu s-a sters cu ea pe undeva. Nu-i celebru?
AJVPS-urile au invocat la inscriere art. 5 din L.103/1996, legea fondului cinegetic si s-au constituit ca asociatii de vanatori. Si asta se va lamuri. Sti ca sunt un om hotarat. Pe 13.12.2007, ICCJ va da o decizie irevocabila. Sa vedem pentru cine va fi cu ghinion.
Pentru el conteaza lozanul. Exemplu: anul acesta schimba sediul companiei si trece in chirie la un imobil privat. Chiria? 24.000 euroi/luna, in conditiile in care cererea noastra de finantare din fondulspecial de repopulari sade de un an de zile pe birul lui, daca intre timp nu s-a sters cu ea pe undeva. Nu-i celebru?
AJVPS-urile au invocat la inscriere art. 5 din L.103/1996, legea fondului cinegetic si s-au constituit ca asociatii de vanatori. Si asta se va lamuri. Sti ca sunt un om hotarat. Pe 13.12.2007, ICCJ va da o decizie irevocabila. Sa vedem pentru cine va fi cu ghinion.