Astazi ati prins?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
- storm fish
- veteran

-
mishu.daniel
- utilizator nou

Ei aici e o problema.storm xxx scrie:poti sa-i dai ce vrei...cand nu vrea ...nu vrea....si cand vrea il iei si cu limba de pantof lestata cu piulitza de 20"...![]()
![]()
.
Nu cred ca se pune problema asa pentru ca daca sunt 10 atacuri pe minut e clar ca vrea!!!
Nu vrea la mine ... e altceva, inseamna ca ceva lipseste .....
nu cred ca lipseste ceva,mishu.daniel scrie:Ei aici e o problema.storm xxx scrie:poti sa-i dai ce vrei...cand nu vrea ...nu vrea....si cand vrea il iei si cu limba de pantof lestata cu piulitza de 20"...![]()
![]()
.
Nu cred ca se pune problema asa pentru ca daca sunt 10 atacuri pe minut e clar ca vrea!!!
Nu vrea la mine ... e altceva, inseamna ca ceva lipseste .....
ca si storm xxx,zic ca atuncea cand nu vrea nu ai ce sa ii faci.
de regula eu,cand il vad ca ataca asa de frenetic,arunc de cateva ori,schimb ceva naluci si daca in juma de ora nu am rezultat,ma las pagubas.
experienta mi-a aratat ca cele mai bune rezulate le-am avut atuncea cand se vedeau atacuri,dar mai razlete nu asa frenetice.
cea mai buna partida la avat am avuto cand nu vedeai un cerc pe apa,ziceai ca nu e peste in apa si totusi.............
Salutari, sunt cel m-ai nou pe acest form si va urmaresc cu interes de mult timp, as dori o singura informatie peste trei zile vrem sa facem o iesire pe olt sa alegem un baraj de la ipotesti in aval dar nu stim pe unde ar manca pestele, nu am m-ai vazut oltul de peste un an ,pescuim in general pe dunare la pf2-gogosu specialitatea [rapitor] pe olt cred ca ne-am multumi si cu alt ceva ,,va multumesc si va doresc fir intins 
Despre pf2 pot sa iti dau numai vesti proaste ,am fost in urma cu 10 zile si am venit cum am plecat curgeau primele patru turbine si nimic isi faceau veacul braconieri la agatat nu aveai loc de iei am dat in pietre si la avat si la salau nu am vazut culoarea, incercat si in ecluza aval nimic la tiganas nu curgea nimic ar lucra la turbine si nu curgea nimic, pot sa spun ca am avut o vara de cacao inafara de prohibitie cand am prins avat la orice si pot sa spun ca am avut niste partide dementiale, bine inteles totul afost eliberat si nu imi pare rau, de asta vreau sa vizitez oltul chiar daca ar merge si carasul pt distractie pestele se poate intoarce in apa,,cu stima si fir intins 
Sa nu iti pierzi speranta nu se stie niciodata
Sa nu iti pierzi speranta nu se stie niciodata
- storm fish
- veteran