Rugaminte - Feedback de la clienti !
Moderatori: johnnybravo, Adelin, Moderatori
-
- veteran
- Matei Claudiu
- veteran
- Matei Claudiu
- veteran
comanda totalfishing
ziua 1: am facut o comanda dimineata pe la 10-11
ziua 3: m-a sunat pe la 2pm un reprezentant al firmei sa-mi spuna ca un produs care apare pe site ca avand stoc de fapt nu are stoc si sa-mi propuna un alt produs - pana aici totul bine;
ziua 4: era joi - vad in cont ca s-a livrat coletul;
ziua 7: era luni - ma suna curierul de la Cargus ... a venit coletul
... ce sa zic ... am stat weekend-ul acasa
. Recomand Total Fishing sa-si caute alta firma de curierat. Am mai comandat pe net diverse si, a doua zi FanCourier sau Nemo erau la usa chiar si la ora 9-10am.
ziua 3: m-a sunat pe la 2pm un reprezentant al firmei sa-mi spuna ca un produs care apare pe site ca avand stoc de fapt nu are stoc si sa-mi propuna un alt produs - pana aici totul bine;
... ce sa zic ... am stat weekend-ul acasa

Re: comanda totalfishing
#57920. da ... imi cer iertarectgabi scrie:ziua 1: am facut o comanda dimineata pe la 10-11
... ce sa zic ... am stat weekend-ul acasa. Recomand Total Fishing sa-si caute alta firma de curierat. Am mai comandat pe net diverse si, a doua zi FanCourier sau Nemo erau la usa chiar si la ora 9-10am.

oricum ce nu mi-a placut a fost legat de timpul de livrare al curierului - mai mare decat al celorlalti - suficient cat sa ratezi un weekend. macar daca livra sambata ...
cum se poate ca din doua comenzi livrate in aceiasi zi din 2 locuri diferite si cu 2 curieri diferiti una sa ajunga a doua zi iar cealalta a patra zi (pe la 5pm)?
... inca ceva ... cum se poate ca un produs sa apara pe site ca fiind in stoc (daca nu era nu puteam sa il comand) ... si de fapt sa nu fie in stoc? cred ca e o problema prezenta si la altii. de ex. la alt magazin mi-au zis "e pe stoc dar e stoc 0 (zero)"