Rugaminte - Feedback de la clienti !

Moderatori: johnnybravo, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adrianc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adrianc » 22 Oct 2010, 07:16

Sunt pe la a patra comanda la totalfishing, cred ca per total am sarit bine de 20 de milioane. As vrea sa va atrag atentia, Dan si cine mai administreaza afacerea, ca am fost putin nemultumit de cum au decurs lucrurile ultima data..adica ieri.

Punctual:

- facut comanda de cateva linguri si voblere, total ~ 2 mil. Ziua urmatoare ma suna de la magazin.."d-nul Adrian, buna ziua, am vazut ca aveti aceeasi adresa cu noi, ma gandeam ca poate puteti da o fuga sa ridicati comanda dvs.". Adevaru e ca avem aceeasi adresa (Splaiul Independentei 319 C) da' e de mers vreun sfert de ora dus-intors de la mine la birou si inapoi. Ma rog, nu ma cramponez de asta. Totusi, daca e livrare pai asa sa fie.

- ma duc la magazin si intreb inainte daca se poate plati cu cardu. se poate (un mare plus, stiu ca la vechea locatie nu se putea). Bravo!

-ajung acolo, magazinul foarte frumos facut, toate alea expuse, dar personalul nu mi s-a parut nici pe departe asa serviabil cum ar fi normal. "buna ziua, am si eu de ridicat o comanda"..."asa, asteapta putin ca am treaba" :shock: zic ok, asteptam sa se elibereze colegu. vine punga cu linguri si voblere, scot cardu sa platesc, DEZAMAGIRE......nu stiu oamenii sa umble cu el, nu e gata sistemu, etc. POS-ul undeva in spate dupa ce calaresti niste mese si galeti cu var :) sau ce dracu or fi fost alea. Ok, trecem peste asta, platim si gata.

- imi sar in ochi niste rotative mepps de-alea cu puncte rosii, cer omului sa imi scoata cutiile din vitrina sa-mi aleg vreo cateva. mi le scoate dar nervos asa, aleg de vreun milion si ceva, repetam faza cu cardu :) Intreb fara nici o rautate, cum de nu apareau pe stoc (ca mi le-as fi luat din prima, doh!!) si il bag in ceata. Ca sa vedem, ca poate sunt de fapt comandate dar comanda nu a fost procesata inca, deci nu pot sa le compar, bla bla. Sigur. A comandat unu 5 cutii pline de rotative de ieri pana azi :lol:

- terminam si cu alea, omul dispare dupa tejghea fara sa zica nimic. Peste vreo 3 minute apare alt coleg cu o replica gen "baiatu, baiatu...te ajut cu ceva?"
Nu baiatu, nu ma poti ajuta cu nimic.

Cred ca n-ar strica o revizuire a atitudinii. Mi-ar parea rau sa vad doar un alt caz in care magazinul merge bine si oamenilor li se urca la cap.

Cele bune!

PsiHo
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PsiHo » 22 Oct 2010, 07:35

Rafy scrie:am facut o comanda acum 1 saptamana si in 2 ore m-a sunat o fata de la magazin si mi-a zis ca pot sa vin sa iau comanda :D, serviciile magazinului sunt excelente :wink:. Mai am o intrebare: pe site scrie ca pretul comenzii este de minim 50 lei, daca vreau sa cumpar ceva mai ieftin pot sa cumpar direct de la magazin fara sa fac comanda? :)
da :-)

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 23 Oct 2010, 10:36

pe cand pe stoc Ciorapi Cormoran neopren - Marimea 42-44.
merci.
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 25 Oct 2010, 14:51

ok, multumesc pentru feedback

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 09 Noi 2010, 14:11

comanda lansata duminica dupamasa, livrata la Timisoara marti pana-n orele 12, totul este OK...singura problema ar fi cu stocurile la plastice moi la magazin.
pregatesc lista cu cele ce urmeaza sa fie comandata cu o zi inainte intr-un fisier work, adoua zi cand sa lansez comanda, vreo 2 sortimente de plastice nu mai erau pe stoc.
in rest, toate bune.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 09 Noi 2010, 14:24

hop si eu...comanda ieri, livrare azi, produsele in regula :D
mercic.
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 11 Noi 2010, 18:33

Comanda lansata aseara in jurul orei 18,dimineata la 9 ma suna baiatul de la curier sa-mi dea pachetul :shock: :shock: !Mai sa ma iau si de el c-a venit prea repede :lol: !

vasilepop_65
senior
senior

Mesaj de vasilepop_65 » 11 Noi 2010, 19:21

Faptul ca am cumparat de mai multe ori de la acest magazin inseamna ca am fost tratat corespunzator, produsele au fost de calitate si costul cu transportul mic sau zero, dupa caz.

O curiozitate insa, acest magazin ofera certificat de garantie la produsele comercializate ( lansete, mulinete,...)?
Imagine

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 11 Noi 2010, 19:26

multumesc pentru aprecieri
beneficiati de minim 1 an de zile garantie, in baza facturii fiscale

vasilepop_65
senior
senior

Mesaj de vasilepop_65 » 11 Noi 2010, 19:38

danr scrie:multumesc pentru aprecieri
beneficiati de minim 1 an de zile garantie, in baza facturii fiscale
Super, asta nu stiam!

Multumesc pentru promptitudinea cu care ati raspuns.

Produsele care au status-ul DISPONIBIL nu sunt in stoc dar pot fi aduse la comanda, nu? Pentru lanseta Cormoran ULX 2,1m care ar fi timpul de asteptare?
Imagine

Scrie răspuns