Rugaminte - Feedback de la clienti !
Moderatori: johnnybravo, Adelin, Moderatori
Re: Rugaminte - Feedback de la clienti !
Am intrat pe prima pagina si chiar mai jos la "Stiri si noutati in magazin" scrie asa :
Comanda minima este 50 RON.
Daca intrii si la transport si livrare : http://www.totalfishing.ro/shipping.php
Comanda minima este 50 RON, fara a include transportul.
Si chiar si la rubrica Cum Cumpar ? : http://www.totalfishing.ro/help.php
Care este valoare minima a unei comenzi?
Valoarea minima a comenzii este 50 RON.
Comanda minima este 50 RON.
Daca intrii si la transport si livrare : http://www.totalfishing.ro/shipping.php
Comanda minima este 50 RON, fara a include transportul.
Si chiar si la rubrica Cum Cumpar ? : http://www.totalfishing.ro/help.php
Care este valoare minima a unei comenzi?
Valoarea minima a comenzii este 50 RON.
www.pentrupescuit.ro
Ma bucur ca tu raspunzi de feedback-uri.
Iti imaginezi ca lucrurile spuse de tine am reusit sa le identific (chiar) si eu
Oricat de greu ti-a fost sa-ti dai seama de acest lucru.
Insa eu ma refeream la ziua de IERI ,cand era postat cu totul altceva sau ,mai corect, era postat si altceva pe site! Incredibil asa-i? Probabil.Cel putin pentru mine...
Oricum multumesc ca ai acordat atentie postului meu
Iti imaginezi ca lucrurile spuse de tine am reusit sa le identific (chiar) si eu

Insa eu ma refeream la ziua de IERI ,cand era postat cu totul altceva sau ,mai corect, era postat si altceva pe site! Incredibil asa-i? Probabil.Cel putin pentru mine...
Oricum multumesc ca ai acordat atentie postului meu

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Chestia cu 50 ron comanda minima e de mult timp la totalfishing si era scrisa peste tot. Se pare ca ai vrut sa faci un "test", ai vazut ca nu merge si acum vii cu feedback negativ ...Trist !
www.pentrupescuit.ro
Da, foarte trist!
zamfi, nu stiu ce ai vazut sau nu ai vazut dar nu a modificat nimeni nimic la site, iti garantez
comunicarea pe e-mail este un standard in comertul online, faptul ca nu ai fost sunat si ti s-a dat mail mie personal nu mi se pare anormal
iti multumesc pentru feedback oricum, mai putin pentru ironii
comunicarea pe e-mail este un standard in comertul online, faptul ca nu ai fost sunat si ti s-a dat mail mie personal nu mi se pare anormal
iti multumesc pentru feedback oricum, mai putin pentru ironii
Ok ,nici o problema. Probabil am citit ceva gresit.
Ps:ironiile poate nu apareau daca primeam acest raspuns mai devreme sau ,ma rog ,un raspuns de la cineva implicat in activitatea magazinului . Asa ,cu un raspuns primit de la un utilizator (sau cel putin asa am perceput eu ca Ilie este forumist) ,raspuns din care reiesea ca m-am dat jos din copac de vreo doua zile ,nu te mira ...
O zi buna.
Ps:ironiile poate nu apareau daca primeam acest raspuns mai devreme sau ,ma rog ,un raspuns de la cineva implicat in activitatea magazinului . Asa ,cu un raspuns primit de la un utilizator (sau cel putin asa am perceput eu ca Ilie este forumist) ,raspuns din care reiesea ca m-am dat jos din copac de vreo doua zile ,nu te mira ...
O zi buna.
-
- junior
cand mai aduceti carlige stationar de la owner ca nu prea mai este nimic disponibil pe stoc
in cateva zile le aducem
multumesc,
dan
multumesc,
dan
Rugaminte - Feedback de la clienti !
la mine a fo' ok domle, de fiecare data

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
-
- veteran