Rugaminte - Feedback de la clienti !

Moderatori: johnnybravo, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Razvan V.
veteran
veteran

Re: Rugaminte - Feedback de la clienti !

Mesaj de Razvan V. » 28 Ian 2013, 21:17

Desi nu am reusit sa achizitionez ceva de la dumneavoastra, va dau un "+" pentru felul in care a vorbit cu mine doamna care m-a sunat sa imi spuna ca nu a gasit sa imi aduca ce aveam nevoie.

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 05 Feb 2013, 14:56

Va salut!
Jiguri mustad 2/0, 3/0, 4/0 cand intra in stoc?
Variantele nelestate!

Dan Stefan C.
veteran
veteran

Mesaj de Dan Stefan C. » 07 Feb 2013, 10:42

Buna ziua,
Din pacate carligele de jig Mustad lipsesc momentan din stocul importatorului (atat cele in varianta bronz cat si cele black nickel). Din ce am fost informati, am inteles ca urmatorul import Mustad se va face la inceputul lunii Martie.

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 07 Feb 2013, 19:55

Dan Stefan C. scrie:Buna ziua,
Din pacate carligele de jig Mustad lipsesc momentan din stocul importatorului (atat cele in varianta bronz cat si cele black nickel). Din ce am fost informati, am inteles ca urmatorul import Mustad se va face la inceputul lunii Martie.
Asteptam :respekt:

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 18 Feb 2013, 11:29

tocmai am primit Lanseta Shimano Diaflash ST-A 240 L. foarte bine ambalata (si-a cam pierdut rabdarea curierul pana am reusit sa o desfac si sa o scot din ambalaj), deci nu pot fi decat foarte multumit. inclusiv de cum au ajuns si restul maruntisurilor din cutiuta. :respekt:
mai are insa de asteptat pana la botezul apei, pentru ca la noi inca e pod de gheata peste tot :cry:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 18 Feb 2013, 11:34

multumesc frumos pentru aprecieri

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 18 Feb 2013, 21:07

dane,
daca imi permiti un sfat, incearca sa implementezi carduri de fidelitate
adica fiecare cumparator care face o comanda de minim 100-150lei sa beneficieze gratuit de un card de fidelitate pe care sa acumuleze puncte in functie de valoarea comenzilor date la magazin sau platite in magazin
astfel poti acorda tot felul de bonusuri sau bonificatii in functie de cine si cat a comandat / cumparat la tine in magazin
de exemplu, ma uitam la contul meu si in istoric nu imi apar decat 3 comenzi online desii in realitate am cumparat de cel putin 10 ori din magazin-ul fizic.
nu e mare lucru si nici mare investitie pt tine, dar pt client este important ca este bagat in seama si se bucura pt orice bonus.
imi permit sa mai fac o remarca visavis de magazinul fizic de aceasta data.
saptamana trecuta am trecut prin Bucuresti si am facut si o vizita in magazinul tau cumparand cateva maruntisuri (nu stiu cum draqu se face ca oricat m-am abtinut, tot ti-am lasat vreo 50 euro si de aceasta data:wallbash:)
clienti in magazin nu prea erau, in afara de mine si colegul meu inca doi-trei, dar in schimb o gramada de baieti care se invarteau care incotro fara nici un scop, iara cei de la firma de paza.........mult prea insistenti si prea bagareti in sufletul clientului - este stresant sa faci cumparaturi cu supraveghetor la curul tau - stiu ca probabil se fura si sunt probleme pe acest segment, dar.......cauta alte solutii, este stresant pt cumparator.
si un ultim sfat, si cu asta promit sa termin, incearca sa emiti factura cu produsul cumparat in magazin, nu un bon fiscal cu denumirea generica articole de pescuit :wink:
sper ca nu am deranjat cu comentariul meu.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 18 Feb 2013, 21:26

multumesc pentru sfaturi
chiar azi se instaleaza sistemul de monitorizare video, treaba cu supravagherea se va rezolva
ref la detaliere, oricand se emite factura la cerere, sistemul it este in shimbare
ref. la cardul de fidelitate m-am gandit si eu, e pe "vine" cum s-ar zice

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 18 Feb 2013, 21:44

Vroiam sa va intreb in legatura cu o mulineta cumparata de la Totalfishing, este un Cormoran FBI 7-pi 4000.
Cum se procedeaza daca am vreo problema cu ea, daca este in garantie?

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 18 Feb 2013, 21:48

sunati la magazin si se rezolva orice problema

Scrie răspuns