Rugaminte - Feedback de la clienti !
Moderatori: johnnybravo, Adelin, Moderatori
- George1985
- veteran
Re: Rugaminte - Feedback de la clienti !
Multumesc, oricum cei cu care am vorbit la magazin cand am facut comenzi sunt profesionisti!
Intrebare: de ce pe site la firul pp apare de 0.15mm si 10 lb test (de exemplu) si pe cutie e 0.15 mm si 9 kg ?
Ignorand nedumerirea asta feedbackul meu e unul de client super multumit
Ignorand nedumerirea asta feedbackul meu e unul de client super multumit

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
salut,
acelasi fir pentru piata americana are o specificatie, pentru europa alta specificatie
deci exact acel fir care l-ai luat se vinde pe doua piete cu doua specificatii diferite
mai de parte, de ce sunt atat de diferite, nu stiu exact dar parerea mea este ca in state se da rezistenta reala, la nod, pe cand in europa.... toate firele sunt supradimensionate si rezistentele umflate, sau calculate altfel sa zicem
acelasi fir pentru piata americana are o specificatie, pentru europa alta specificatie
deci exact acel fir care l-ai luat se vinde pe doua piete cu doua specificatii diferite
mai de parte, de ce sunt atat de diferite, nu stiu exact dar parerea mea este ca in state se da rezistenta reala, la nod, pe cand in europa.... toate firele sunt supradimensionate si rezistentele umflate, sau calculate altfel sa zicem

Merci de lamurire 
Poate ar fi totusi mai ok daca ar fi trecut si pe site si pe produs acelasi lucru
.
Cele bune !

Poate ar fi totusi mai ok daca ar fi trecut si pe site si pe produs acelasi lucru

Cele bune !
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
- George1985
- veteran
Lansete Sportex?
Se pot aduce la comanda?
Se pot aduce la comanda?
nu, imi pare rau....
am facut o comanda vineri pe la 20:15,ajunge azi?
Am cumparat de la dvs 2 role de Fir textil Berkley Fireline Exceed Flame Green (Fluo) 0,12mm/6,8kg/110m .Nu am avut posibilitatea sa-l incerc pana acum(firul fiind cumparat undeva pe la sfarsitul lunii ianuarie),dar tin sa va anunt ca de cand sunt eu pescar nu am intalnit un fir mai slab ca asta.Am fost si destul de neplacut surprins sa vad ca intre timp l-ati si ieftinit cu 20 de lei( banuiesc ca de bun ce este).In rest pentru serviciile oferite tot respectul.
Stima.
Stima.
Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.
- MARIUS POPA
- veteran
Salut,
MOdelul asta de minciog:http://www.totalfishing.ro/minciog-past ... -4303.html, are plasa cauciucata sau nu?!
Merci,
MOdelul asta de minciog:http://www.totalfishing.ro/minciog-past ... -4303.html, are plasa cauciucata sau nu?!
Merci,

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.