Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Ian 2014, 07:16

El Comandante scrie:Credeam ca tu erai ala care urma sa-si dea foc langa gardul lui Fane la Alba Iulia, sau poate te confund?

Orisicat, e irelevant, in Romania oricine poate lega doua capete de ata face "custom rods" si orice semianalfabet care poate bingani la tastatura isi da cu presupusul despre Federatie, CIPS, AGVPS samd desi el nu-i in stare sa nimereasca nici casele de marcat din supermarket decat ajutat de bodyguarzi.

Jerula maichii,iesti bini sanatos??
N-am mai auzit demult de domnia ta.. :mrgreen:
S adevarat ca sa populat cu caracatize ,Dambovitza??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 11 Ian 2014, 19:03

Semlecan Gigi scrie:Jerula maichii,iesti bini sanatos??
N-am mai auzit demult de domnia ta..
S adevarat ca sa populat cu caracatize ,Dambovitza??
El Comandante scrie:OK, in cazul asta nici eu nu vorbeam despre tine. SUnt multi din Cluj care fac galagie pe subiectul asta, e greu sa mai stii care-i care.
Hai ma Gigi, ca uite baiatul asta e din Cluj, nu fi paranoic... :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Ian 2014, 20:08

Mda,clona clonei clonatului clonat

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Ian 2014, 00:13

El Comandante scrie:
lazarini scrie: Bine, sa nu uitam ca acelasi Malin l-a tolerat pe Gerula pe forumul PM numai pentru a injura LRS-ul, dupa ce aici Gerula ii desfiintase o carte scrisa de acesta.
Se pare ca prea multi in ziua de astazi au o coloana vertebrala a carei verticalitate oscileaza intre cea a unui contorsionist si cea a unei rame.
Adica dupa gandirea profund democratica si de o adancime aproape abisala a acestui cetatean de frunte al Banatului, Malin trebuia sa-l urasca pe viata pe Gerula pentru ca i-a criticat o carte. Si mai mult, trebuia sa-l zboare instant de pe forumul ala pentru ca in urma cu cine stie cat timp avusese ceva negativ de zis despre cartea lui.
Din ce pesteri or fi iesind personaje care gandesc in felul asta?
.
Aici sunt de acord cu Adrian, sa ti ranchiuna e o prostie si orice om normal la cap si cu putin simt al ratiunii cred ca ar trece peste niste copilarii, pt ca in fond doar nu a facut un lucru de neiertat. :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 12 Ian 2014, 09:04

Mi se pare ridicol faptul ca va certati aici fara noima, cand in pescuit chiar se intampla ceva care va va afecta pe cei care mai vreti pescuit de competitie. E ca si cum ati juca o peretica in curtea din spatele scolii si va injurati de mame, in timp ce pe bulevard incepe parada militara. :wallbash:

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 12 Ian 2014, 10:09

FFFF a deschis concursurile pe 2014, LA EL IN JUDET (ca sa fie campionii de la el din oras)
Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar uite ce concurs FEDERAL...pai aici ne duci mai lefter popescutulica??????

http://www.pescuitstationar.ro/forum/vi ... 2&start=20

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Ian 2014, 11:24

malin scrie:Mi se pare ridicol faptul ca va certati aici fara noima, cand in pescuit chiar se intampla ceva care va va afecta pe cei care mai vreti pescuit de competitie. E ca si cum ati juca o peretica in curtea din spatele scolii si va injurati de mame, in timp ce pe bulevard incepe parada militara. :wallbash:

Doar pescarii de competitie vor fi afectati??

Dar cei recreativi...??Mi se pare ca un hybrid fortat de imprejurari intre ajvps si federatie este cel mai rau lucru care i se poate intampla pescarului roman..Aceeasi marie dar cu alta palarie..

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 12 Ian 2014, 11:58

malin scrie: Mi se pare ridicol faptul ca va certati aici fara noima, cand in pescuit chiar se intampla ceva care va va afecta pe cei care mai vreti pescuit de competitie. E ca si cum ati juca o peretica in curtea din spatele scolii si va injurati de mame, in timp ce pe bulevard incepe parada militara. :wallbash:
Malin cred ca te-ai infierbantat putin prea tare si fara rost. Poate e de vina influenta negativa a unora din colegii de redactie cu functii in federatia popesciana...

Care e problema de fapt, zilele acestea ?
In 2014 urma sa se tina Campionatul Mondial de Crap din nou in Romania, la Corbu.
Din cauza revendicarilor popesciene - revendicari care nu sunt intemeiate din punct de vedere legal, atat timp cat federatia nu este membra in FIPS/CIPS - romanii au primit acel ultimatum: va intelegeti pana in 15 ianuarie, campionatul se tine in Romania; daca nu, se face in alta parte.
AGVPSR, Carstocea si Federatia popesciana au tot interesul ca evenimentul sa se tina, ca sa incasez banul. Faptul ca s-au asezat la aceeasi masa pentru a nu pierde cascavalul preconizat te-a surprins atat de tare ? Ramane de vazut daca reusesc sa se inteleaga cum sa il imparta, daca nu s-au inteles deja...

Si care crezi ca sunt consecintele acestui armistitiu ?
AGVPS va renunta la pescuitul competitional, doar pentru ca sa se tina anul acesta Campionatul mondial de Crap in Romania ?!
AGVPS va renunta la pozitia de membru in FIPS/CIPS, doar pentru ca sa se tina anul acesta Campionatul mondial de Crap in Romania ?!
AGVPS va renunta la pescuit in general si se va rezuma la vanatoare, doar pentru ca sa se tina anul acesta Campionatul mondial de Crap in Romania ?!
Pe de alta parte, ce treaba are Campionatul Mondial de la Corbu cu pescarii din alte discipline si cu cei care joaca peretica aici pe forum ?! Nu se mai pot tine campionatele de spinning ale LRS, din barca si de pe mal, fara Popescu ?!
Nu mai puteti continua proiectul Pro Fishing League fara Popescu ?!

Chiar nu iti inteleg ingrijorarea ! Nu mi se pare ca se apropie vreo apocalipsa, ci cel mult poate fi inceputul unei frumoase prietenii AGVPS-FRPS :lol:, si atunci le uram succes in eventuala combinatie !
Nu ne putem vedea de treaba daca ei s-au combinat ?!
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 12 Ian 2014, 12:38

Cum adica_care e problema? E cel mai rau lucru care se poate intampla pescarului roman.
Eu unul sunt efectiv distrus de cand a inceput acest ritual de imperechere, nu mai dorm noaptea, am atacuri de panica...imi pare rau, nu mai pot scrie, ma pufneste (iarasi) plansul. :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 12 Ian 2014, 12:43

Si ca sa se mai limpezeasca lucrurile, sa vedem ce zice ultimul comunicat popescian :

„Azi, 11.01.2014, s-a intrunit Biroul Federal al Federatiei Romane de Pescuit Sportiv.

In cadrul sedintei de birou, s-a stabilit componenta Comisiei de Competitii, Legitimari, Transferuri si Clasificari Sportive. Aceasta este alcatuita din:

Presedinte: Gabriel Ignat
Secretar: George Rujan
Subcomisie crap: Andrei Vladeanu
Subcomisie stationar: Petru Diaconita
Subcomisie rapitori: Valentin Stratonov
Subcomisie Copii si Juniori: Razvan Florea;
Subcomisie pescuit marin: Ionel Balan
Subcomisie pescuit feminin: Lavinia Ghedan

Comisia de Competitii a stabilit cadrul de organizare a competitiilor de pescuit sportiv pentru sezonul 2014.

Completarea Comisiei de Competitii, proiectele calendarelor anuale competitionale si BVC-urile aferente, regulamentele de functionare pe categorii de activitate, stabilirea responsabililor loturilor nationale precum si criteriile de alcatuire ale acestora si stabilirea pistelor de concurs sunt chestiuni care urmeaza a fi inaintate Biroului Federal pana in data de 14.02.2014.

In acest sens, fiecare Subcomisie va avea autonomie decizionala iar hotararile acestora vor fi supuse aprobarii Adunarii Generale ale FRPS din 15 februarie, 2014.

Biroul Federal a prelungit astazi termenul de afiliere a cluburilor sportive la FRPS, pana la data de 14.02.2014.

Presedinte

Ștefan Popescu ”

http://frpsc.ro/comunicat-3/

Deci ofensiva mediatica pe care o traim zilele acestea are o explicatie cat se poate de lumeasca. Mioarele ratacite ale pescutului de competitie trebuie manate cumva inspre staulul popescian.
Termen de inscriere 14 februarie ! Atentie sa nu il scapati, cei care sovaiti in tacere pe dupa monitoare !

PS Surprinde pe cineva reaparitia acelui nume la sefia subcomisiei de spinning. Cat despre dibacia intr-ale pescutului a doamnei de la subcomisia de pescuit feminin puteti citi aici: http://www.rapitori.ro/forum/rambo-vari ... 28969.html
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Scrie răspuns