CUMPAR LANSETA SALAU
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: CUMPAR LANSETA SALAU
Care st croix e versatil? sa stiu si io... :)
- stefanflorin
- veteran
Am si rangi, dar alea le folosesc pe ape adanci/lacuri de acumulare/rauri unde se impune un jig mai greu sau daca e rost de pescuit in forta. Cand vreau sensibilitate maxima, prefer ceva cu varf mai fin. Oricum discutia initiala era despre Clarus M care poate fi pescuit cu 21g+guma lejer! (testat).
Urasc atarnatorii!
- Strapazano
- utilizator nou
Versatila in sensul pozitiv, adica o poti folosi atat cu jiguri mici pe ape mai putin adanci cat si cu jiguri mari pe ape cu adancime mare. Deasemenea o poti folosi atat la salau cat si la stiuca.
Daca ai o alta parere este in regula, nu incerc sa fac pe desteptu'. Nu am pretentia sa detin adevarul absolut.
Daca ai o alta parere este in regula, nu incerc sa fac pe desteptu'. Nu am pretentia sa detin adevarul absolut.
- Strapazano
- utilizator nou
Stefan, stiu ca te pricepi la sportul asta, doar am primit destule sfaturi bune de la tine. Parerile sunt impartite doar pentru ca suntem oameni, daca eram roboti nu se mai punea problema de subiectivitate.
- stefanflorin
- veteran
Eu stiam ca o lanseta versatila, in spinning, inseamna sa poti da si cu gume si cu linguri si cu voblere.Strapazano scrie:Versatila in sensul pozitiv, adica o poti folosi atat cu jiguri mici pe ape mai putin adanci cat si cu jiguri mari pe ape cu adancime mare. Deasemenea o poti folosi atat la salau cat si la stiuca.
Dar ma rog...fiecare intelege ce vrea...
Departe de mine gandul sa cred ca vrei sa faci pe desteptul; pur si simplu e o discutie de forum. :)
topicul asta este initiat de andrei riga
vad ca nu mai zice nimic
ai gasit vreo lanseta care sa-ti fie pe plac?
vad ca nu mai zice nimic
ai gasit vreo lanseta care sa-ti fie pe plac?
-
- veteran
Tocmai ma pregateam sa-i rog pe onor colegii nostrii sa se limiteze la sugestii si la argumentele aduse in sprijinul sugestiilor. I-as ruga sa nu facem praf topicul , ptr ca inca n-am gasit ce trebuie.
-
- veteran
Cred ca si-a luat o Daiwa Steez.ai gasit vreo lanseta care sa-ti fie pe plac?

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- veteran
vali stratonov scrie:Cred ca si-a luat o Daiwa Steez.ai gasit vreo lanseta care sa-ti fie pe plac?![]()
![]()
Daca fac astia una din doua bucati, pe cuvant ca-mi iau una. Pana atunci, la Daiwe dintr-o bucata, raman la Iaconelli tunat , adica Steez-ul ptr saraci