pescuitul stationar si/sau cu momeli naturale: rame, pestisori, lipitori, coropisnite, insecte, etc
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
mini_mic
- veteran

Cucu Ionel scrie:Taxe,conditii de pescuit,etc.,daca tot ai zis ca nu esti secretos!

Zi tot!
Permis de pescuit AJVPS sau alte asociatii

Obiectiv: 8,1 kg !
-
rosu r.
- veteran

Mai eu vorbec din experienta proprie ! Nu stiu la voi exact cum este dar eu in genetral de cate ori am gasit loc cu somn mare l-am si pacalit !
Acuma depinde ce prefera el acolo !
Se poate incerca si la mortaciune , si la carasel si la coropisnita , scoica , rama !
Voi stiti mai bine ce papa acolo!
-
mini_mic
- veteran

rosu r. scrie:Mai eu vorbec din experienta proprie ! Nu stiu la voi exact cum este dar eu in genetral de cate ori am gasit loc cu somn mare l-am si pacalit !
Acuma depinde ce prefera el acolo !
Se poate incerca si la mortaciune , si la carasel si la coropisnita , scoica , rama !
Voi stiti mai bine ce papa acolo!
La mortaciune nu am incercat in rest la cam tot....chiar si rac deoarece asa a reusit sa creasca acolo era fte mult rac acum l-a cam papat pe tot. Dar aici nu e vorba de locuri e o balta, si nu se comporta ca la dunare unde sta intr-un loc. Pe mine ma interesa de ceva nada....ca momeli si alte detalii stiu si eu , sunt destul de experimentat. pescuiesc de pe la 16 ani la peste serios in special somn...
-
rosu r.
- veteran

Acuma stiu ca suna aiurea dar noi am incercat sa momim cu sange inchegat si chiar cu pui morti , luati de la o avicola !
Rezultatele au fost dar nu pot sa spun ca se datoreaza neaparat momirii!
Incearaca daca gasesti niste fiole cu feromoni , FactorX ! Dai din fiola cateva picaturi pe momeala sau pe o bucata de spuma poliureatanica !
Da nu e bine sa stea cineva pe langa tine cand deschizi fiola cxa miroase a hoit!
ASta mi sa parut mie ca merge mai bine decat restul nadelor!
-
mini_mic
- veteran

rosu r. scrie:Acuma stiu ca suna aiurea dar noi am incercat sa momim cu sange inchegat si chiar cu pui morti , luati de la o avicola !
Rezultatele au fost dar nu pot sa spun ca se datoreaza neaparat momirii!
Incearaca daca gasesti niste fiole cu feromoni , FactorX ! Dai din fiola cateva picaturi pe momeala sau pe o bucata de spuma poliureatanica !
Da nu e bine sa stea cineva pe langa tine cand deschizi fiola cxa miroase a hoit!
ASta mi sa parut mie ca merge mai bine decat restul nadelor!
Dap...stiam si asta cu feromonii dar nu prea imi inspira incredere....banuiesc ca o sa incerc

-
adrian frunza
- veteran

salut .la noi somnul iese de pe gaura dupa prima ploaie calda cu trasnete.mananca si inainte dar mult mai slab ,daca ai barca bate-l la clonc ;la noi, ani de zile s-a luat somn la tabla mare de + 28 g ,dar era activ ,mai -iunie .incredibil , pentru profani ,mai bine il luai la tabla decat la orice momeala .in balta ,am avut rezultate la mate de gaina mai bine decat la lipitoare intorsa sau coropisnita .tinem legatura sa vedem ce iese.
walleye
-
rosu r.
- veteran

Si cum ti-am spus mai devreme , cea mai buna momeala vie mi se pare tiparul!
Cu asta nu am dat gres niciodata desi sunt ft greu de procurat!
-
adrian frunza
- veteran

la noi cea mai folosita momeala ,e snopul de rame gunoi de 100_ 150 buc ,dar guvidul nu pierde vremea .pe locul 2 carasul >150 g.ultima gaselnita tiparul cu polistiren in gura ,ca sa nu se bage la pietre .
eu am luat somn numai la cauciuc si spinner.
walleye
-
mini_mic
- veteran

adrian frunza scrie:salut .la noi somnul iese de pe gaura dupa prima ploaie calda cu trasnete.mananca si inainte dar mult mai slab ,daca ai barca bate-l la clonc ;la noi, ani de zile s-a luat somn la tabla mare de + 28 g ,dar era activ ,mai -iunie .incredibil , pentru profani ,mai bine il luai la tabla decat la orice momeala .in balta ,am avut rezultate la mate de gaina mai bine decat la lipitoare intorsa sau coropisnita .tinem legatura sa vedem ce iese.
cloncul ar fi o idee, dar nu am....si oricum e altceva decat stilu folosit pana acum, adik lansete plantate la peste 200 m distanta cu borscute si pestisori. am luat de la 4 kg pana la 17 kg bucati. prietenu meu cel mai bun l-a luat pe cel de 26 la coropisnita
-
rosu r.
- veteran

La coropisnita ama auzit de o chesti eft misto pe care vreau sa o incerc!
Cica atrage ft bine somnu!
Pe langa montura normala cu care dai mai legi o bucata de ata cu o cutie de medicamente cum erau inainte ! Ideea e sa se inchida etans si bani inauntru o coropisnita !
Cica miscarea ei in cutie cand atrage somnu!
Acuma nu sunt sigur dar cu prima ocazie o incerc!