Scobar Vara
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Scobar Vara
fratilor se prinde scobar vara? la ce se prinde daca poate sa imi spuna cineva, si daca a prins cineva pe jiu il rog sa imi spuna la ce si cum
-
- utilizator nou
Scobar vara
cum pescuiti cu paine la scobar? o folositi ca nada sau in carlig?
pe Crisul Repede eu pescuiesc la vierme si arpacas, dar pana acum nu prea a mancat, rar daca luam 1-2, mai bine intra cleanul si mreana, si duminica am avut surpriza sa prind un salau la vierme, si am avut trei taieri de fir, tot salau cred ca a fost.
pe Crisul Repede eu pescuiesc la vierme si arpacas, dar pana acum nu prea a mancat, rar daca luam 1-2, mai bine intra cleanul si mreana, si duminica am avut surpriza sa prind un salau la vierme, si am avut trei taieri de fir, tot salau cred ca a fost.
-
- senior
Mai intra mreana si porcusorJonin scrie:Scobarul il gasesti numai in curentul apei.
Cum dati cu arpacas?Ce peste mai intra la arpacas?

Clean mai rar.... Acum ma refer la apele care nu au si scobar si caras

Se foloseste arpacasul fiert. Eu , de obicei il fierb pana infloreste bine, dupa care (bineinteles dupa ce se raceste) aleg cate o bobita pe care o infig prin partea tare (coaja) in carlig.
Montura clasica cu pluta, sau cu plumb usor pe fundul apei.
Vara nu prea am prins scobar, mai ales cand apa e limpede... Mai rar a intrat la un scarabete sau viermus.
Spre toamna, cand se mai raceste, incepe adevaratul spectacol

-
- utilizator nou
Scobar vara
Cel mai bine se prinde la arpacas in perioada asta.
La podul de la primarie(Oradea) mananca super. Sunt in fiecare zi cel putin 6-7 pescari.
La podul de la primarie(Oradea) mananca super. Sunt in fiecare zi cel putin 6-7 pescari.