PLUTE PROFI
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: PLUTE PROFI
``Vin in intimpinarea celor care vor sa stie cit mai multe despre plutele destinate competitiilor si nu numai, mai ales celor care vor sa-si construiasca singuri aceste accesorii. In general ma adresez celor care doresc sa devina profi, sa intre in rindul celor care bat la usa competitiei. Bate si ti se va deschide!!! Pentru inceput prezint plutele plate, de curent,care au aprins multe discutii.Eventuale intrebari, secrete constructive etc...
Dady``
Eu nu am nici o problema cu intelegerea acestor plute.
Tu esti acela care aparent vrei sa ne ajuti dar nu stiu de ce nu o faci.
Incepi sa scrii despre ceva despre care intr-un final nu prea furnizezi mai nici o informatie valoroasa.
Nu conteaza.
Cum am promis,iata linkul unde puteti citi despre aceste plute- http://www.cralusso.com/angol/ cel putin in 4 limbi.
Daca nu e satisfacator sunt si mai multe daca cautati cu google.
Stima maxima!
Dady``
Eu nu am nici o problema cu intelegerea acestor plute.
Tu esti acela care aparent vrei sa ne ajuti dar nu stiu de ce nu o faci.
Incepi sa scrii despre ceva despre care intr-un final nu prea furnizezi mai nici o informatie valoroasa.
Nu conteaza.
Cum am promis,iata linkul unde puteti citi despre aceste plute- http://www.cralusso.com/angol/ cel putin in 4 limbi.
Daca nu e satisfacator sunt si mai multe daca cautati cu google.
Stima maxima!
Eu te-am indrumat spre siteul de la aventuri acolo ai datele tehnice proportionale ale constructiei. Daca ai inteles cum functioneaza este excelent, problema este sa intrebi acolo nde nu ai inteles. Pentru asta reiau latimea saintre in lungime intre 1,5-2 ori, grosimea o poti alege daca este laminara sau daca preferi un model mai hidrodinamic, grosimea maxima sa fie in punctul de aplicatie a antenei si bineinteles a chilei. Grosimea plutei laminare este de latimea /3( o treime din latime), punctul de racordare al antenei si chilei constructie in carbon turular, antena detasabila la alegere. Corpul se poate face din spume, balsa, sau PVC matritat. Chila OL inox de 1mm sau 1,2 mm functie de marime. Partea superioara se face din metal la aceiasi grosime cu chila si care este fixat pe inel carbon care se roteste in jurul antenei(bazei acesteia) Asabblarea acestui reper se face demontabil. Consider ca ai toate reperele in discutie. Daca ai intrebari spune. Ce anume nu intelegi. Daca spui ca functionarea ai inteles-o. Spor la treaba.
Dady
Dady
- vijelie
- veteran
eugen scrie:maestre, uite cum sta treaba: eu nu-s fratele tau de cruce si n-ai baut niciodata bere cu mine ca sa ma iei pe tonul ala. o sa-ti raspund la partea aia a mesajului in privat.
intai sa lamurim inca un aspect care poate fi foarte bine public. am vorbit aseara cu cristi ene, am inteles ca ati iesit impreuna. am inteles ca-l stii si pe gabi. deci cunosti ceva pescari buni.
in cazul asta ar fi trebuit sa stii ca este posibil sa prinzi 60 de kile de clean si la musca si la vobler, daca au uitat sa-ti spuna baietii afla ca se mai intampla. o sa descoperi poate si tu asta intr-o zi.
ca un om decide sa-i tina sau nu, este treaba lui, daca legea zice altfel iarasi e treaba celor care o aplica sa-l arda. nu esti in masura sa judeci ce fac altii. iarasi, daca ai probleme personale, nu le rezolvi aici. sa ne intelegem, eu nu am o problema cu tine, ti-am atacat mesajul, nu persoana ta.
inteleg ca-ti place site-ul. ei bine, daca vrei sa ramana asa si vrei sa mai gasesti oameni de la care sa afli lucruri, toata lumea trebuie sa mai si contribuie cu ceva, deocamdata tu n-ai facut decat sa pui intrebari si totusi ti se pare logic sa ataci un om care vrea sa contribuie cu ceva.
si acum treci pe privat si hai sa discutam un pic sa lamurim niste probleme.
ZICEAI CEVA DE BERE "FRATE" o fi si rece te pomenesti

mmmmmmmmm cristi ene...gabi????imi suna cunoscute numele astea

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
cu kilele n-ai nimerit-o. citeste mai bine ce-a zis flacaul. cica nimeni n-a prins vreodata mai mult de 3 pesti pe zi, deci de fapt tu nu existi. d-aia m-am si enervat pe el. 
oricum, zau ca nu vroiam sa-mi amintesc de topicu' asta, la cum a continuat discutia mai bine stateam in banca mea. e chiar penibil.

oricum, zau ca nu vroiam sa-mi amintesc de topicu' asta, la cum a continuat discutia mai bine stateam in banca mea. e chiar penibil.
- nickydarnico
- senior
sal!
ma bucur ca cineva are interesul sa ne destepte si pe cei mai neinvatati
in acest domeniu si cred ca Dady , Bogdank si inca cativa sunt cei mai prezenti cu informatii si sfaturi.
crede-am despre mine ca sunt un pescar iscusit dar se pare ca m-am inselat si a fi in mijlocul pestilor nu inseamna stiinta.Chiar daca a-m prins mai multi pesti decat prietenii mei la majoritatea iesirilor , acum inteleg ca doar barca ii singurul atu.
spun toate aceste lucruri deoarece citesc aceste topic-uri si imi dau seama ca nu inteleg mare lucru . (ma refer la denumirea sculelor si accesorilor)
sper sa nu deranjez si il rog pe Dady sa ma lamureasca cu privire la termenii care ma depasesc . in particular sau pe comun , ca asa ca mine sunt multi dar nu vor sa recunoasca.
ma bucur ca cineva are interesul sa ne destepte si pe cei mai neinvatati
in acest domeniu si cred ca Dady , Bogdank si inca cativa sunt cei mai prezenti cu informatii si sfaturi.
crede-am despre mine ca sunt un pescar iscusit dar se pare ca m-am inselat si a fi in mijlocul pestilor nu inseamna stiinta.Chiar daca a-m prins mai multi pesti decat prietenii mei la majoritatea iesirilor , acum inteleg ca doar barca ii singurul atu.
spun toate aceste lucruri deoarece citesc aceste topic-uri si imi dau seama ca nu inteleg mare lucru . (ma refer la denumirea sculelor si accesorilor)
sper sa nu deranjez si il rog pe Dady sa ma lamureasca cu privire la termenii care ma depasesc . in particular sau pe comun , ca asa ca mine sunt multi dar nu vor sa recunoasca.
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
pescuitul stationar
Am vazut multe opinii despre plutele claruso pro si contra dar as vrea sa vad pe carcotasi cum fac ei o pluta de genul acesta. Poate o sa reuseasca peste 20 -30 de ani de aici incolo. De orice puteti sa il acuzati pe Dady dar ca meserias e gru sa il contrariezi .
Meserias este,incontestabil!
Este ft indemanatic.Acest lucru nu pot sa contest.
Insa nu-mi place ca nu e deloc etic ce face.Mai exact,sa copiezi un brand care este PATENTAT!!! ,sa-l semnezi,si sa pretinzi ca e propria ta creatie.
Domnule Daddy,pune-te in locul lui Dl.Králik.
Ce zici?Ti-ar place sa-ti fure cineva gaselnita?
Este ft indemanatic.Acest lucru nu pot sa contest.
Insa nu-mi place ca nu e deloc etic ce face.Mai exact,sa copiezi un brand care este PATENTAT!!! ,sa-l semnezi,si sa pretinzi ca e propria ta creatie.
Domnule Daddy,pune-te in locul lui Dl.Králik.
Ce zici?Ti-ar place sa-ti fure cineva gaselnita?
Xplod, am mai scris pe undeva, daca nu, chiar in acest topic, nu m-am mai uitat in urma. Sint convins ca nu am copiat Clarusso, plutele mele sint diferite, exista modificari esentiale intre Clarusso, de care vorbesti si cele pe care le-am semnat. Bineinteles ca modificarile sint in sensul de a fii mai bune ca cele facute sub licenta.In primul rind, materialul este altul, ba chiar am si variante de materiale. Modul de prindere si chiar comportamentul acestora. In rest multumesc pt aprecieri. Evident ca nu m-am gindit cum se simte acel producator, dar daca ar vedea ca cineva anume face modificari la ceea ce a facut el, poate ca nu s-ar simtii de loc jignit, ci dimpotriva, inseamna ca a stirnit interesul si ca a creat ceva cu adevarat ce va fi util. Regret ca nu ati sesizat ca am facut si inca fac plute de model rombic, mult mai versatile si mai apreciate ca si modelul Clarusso. Nici aici nu pot sa fiu acuzat de plagiat, deoarece si acestea sint diferite ca si cele care s-au construit pina acum. Si inca diferente importante foarte bine primite de catre cei ce le folosesc. Te-ai gindit atunci cam cum ar trebuii sa ma simt eu cind mi se copiaza voblerele. Toata lumea stie acest lucru, bineinteles, dintre cei ce au folosit voblerele mele. Problema e ca o copie va ramine o copie si nimic mai mult. Inportant este faptul ca voblerele produse de mine au stirnit interesul si foarte multi isi sparg capul gindindu-se ce anume au de merg asa si altele nu. Deci, nu am cum sa ma sint de cit foarte bine. In situatia cind gindesti si cind inbunatatesti ce a aparut deja, cred ca nu mai poate fi vorba despre copiere. Am preluat si voi prelua tot ce anume a putut sa fie pus in slujba omului, tot ce anume consider ca poate fii luat in calcul, si bineinteles aduc inbunatatirile care pot fi aduse in aceasta conjunctura si cu tehnica la care am acces. Poate cind o sa am timp o sa pun in practica noul concept de pluta plata pe care l-am proiectat deja si care va fii ceva special, o pluta care e studiata cu mult mai mult ca si clarusso si care practic va revolutiona plutele plate. Este o combinatie intre partile pozitive ale lui clarusso si a celor rombice, combinatie care va avea inglobat si alte principii hidromecanice. Numai sa am putin timp. Si mai am o gramada de inpvatii care nu s-au facut pe nici o piata inca, chiar la plutele clasice. Si voi face in continuare. Asta e... nu pot sa stau. Si daca asta imi place...asta fac.