PLUTE PROFI

pescuitul stationar si/sau cu momeli naturale: rame, pestisori, lipitori, coropisnite, insecte, etc

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 24 Sep 2005, 17:26

Eu nu stiu ce ar putea sa aiba, dar m-am verificat acum si m-am uitat pe www.pescheur.com si am gasit aceste plute comercializate de Sensas, cel putin asa spun baietii la....14,50 eu. dar undeva am vazut si mai mult. Sincer si eu mi-am pus intrebari asupra pretului. Din acest motiv am spus in text ca ar trebuii sa invatam sa le facem singuri ca la pretul asta....Dar am vazut si la preturi mai blinde dar tot scumpe sint. Intradevar daca nu confund, aveau antene multiple de diverse culori set de antene plate si rotunde...
Dady

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 26 Sep 2005, 08:54

Cum rezista o pluta cu vela in dril cu o stiucana? Nu se rupe antena cu vela?

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 26 Sep 2005, 09:02

Nu Mihai, nu se rupe, este din plastic, cind vi la mine sa-mi aduci aminte sa-ti arat intr-o revista MIDDY, o astfel de pluta si chiar tehnica de adaptare a antenei. Mai prinzi pesti? Sau pe vremea asta somezi? La noi a plouat de numa, si acum e cerul inchis, inca nu ploua dar nici mult nu-i mai trebuie.
Dady

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 26 Sep 2005, 09:16

Nu ma pot abtine sa nu prind! Am dat ieri cu musca in bibanii de categorie grea. Superb!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 07 Oct 2005, 13:58

MihaiV scrie:Nu ma pot abtine sa nu prind! Am dat ieri cu musca in bibanii de categorie grea. Superb!
sa inteleg ca ai o musca cu care dai in pesti? :twisted:
ce inseamna categoria grea60-150gr. :twisted: :?:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 18 Oct 2005, 16:40

Cred ca pretul si faptul ca nu am de unde le procura, si nu in ultimul rind, faptul ca ma si pricep olecutica, m-a determinat sa mi le construiesc singur. Si daca revenim la inceputul inceputului propuneam plutele plate atit pescuitului stationar la rapitor cit si pescuitului stationar la pesti pasnici. Nu am facut reclama ca le-as vinde si nici nu am avansat un pret anume. Eu am vazut preturile pe undeva pe la la Sensas si nu numai....al dracului de madi. Din acest motiv am spus la inceput ca pot sa ajut pe cel ce vrea sa si le faca singur in sensul autoconfectionarii.
Dady

bosenco
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bosenco » 15 Noi 2005, 16:50

intradevar se merita.

Xplod
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Xplod » 20 Noi 2005, 23:27

Hi All.
Nu am mai putut sta fara replica dupa cele citite aici.
Sincer,numai pt asta mi-am creat contul,cu toate ca va citesc de ft multa vreme.
E vorba de plutele inteligente,care fac ce vrei tu indiferent daca e vorba de varga fixa ,rubensiana sau telescop de 2.40m.Adica de plutele Clarusso (despre astea vorbim aici,avand in vedere fotografiile de start)care sunt intr-adevar un patent mondial unguresc.Sunt comercializate de diferiti reprezentanti in lume,ca atare pretul se raporteaza la puterea de cumparare a fiecarei tari.Asa ca nu te minuna Draga cititorule daca pt o pluta in Germania vei fi nevoit sa dai 34 Euro.Asta e!
Noi nu castigam atat,si din pacate nici nu avem un reprezentant in tara.Daca ar fi sa-i platim Domnului care a inventat plutele astea(e vb de o serie,pt diverse stiluri)ar trebui sa-i platim in jur de 140.000 lei.Mie nu mi se pare chiar asa de mult pt. o inovatie de calibrul asta.
Dar de fapt am deviat.
-Fara sa vreau sa te atac Dl.Daddy-Da-le acestori oameni deosebiti niste explicatii,de ce face treaba aia pluta respectiva,de ce ar merita sa dai banii acestia daca ar fi disponibil la noi,sau macar cateva linkuri ca sa-si poata reproduce plutele dorite .(Vezi de asta iti scriu.Imi prezinti niste poze,nu tu cum,din ce de unde le-ai facut,dar cica vrei sa ne ajuti)
Deci,transmite-le tu linkul,altfel o voi face eu cand ma trezesc.
In rest-aparent pare ca ai facut treaba buna.Arata bine plutele alea!
Fir intins!

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 21 Noi 2005, 11:04

Am avut ceva probleme cu meilul dar sper sa ajunga ca si verificare la tine. Este vorba de CLARUSSO, SINT PLUTE CARE SE POT FACE CEL PUTIN IN 3 VARIANTE, UNA ESTE DIN BALSA, DIN SPUME SI DIN PLASTICE PREMATRITATE. dACA MAI AI PROBLEME ATUNCI DA-MI DE STIRE. cONFIRMA DACA AI PRIMIT MESAJUL.
dADY

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 21 Noi 2005, 18:00

Revin si pot sa te indrum pe site-ul, Aventuri la Pescuit si acolo poti vedea aceste plute si poti sa iei informatiile dorite de acolo iar daca nu sint indestulatoare atunci poti sa ma contactezi pentru a slefuii eventualele asperitati in intelegerea acestor plute ca si functionare. Cosider ca o data intelesa functionarea lor, se pot gasii si solutii constructive pentru indeplinirea acestui deziderat. Daca doresti amanunte constructive te pot ajuta in limita timpului meu disponibil daca ma contactezi de privat deoarece sint cititori care efectiv nu vor sa citeasca asa ceva deci daca nu-i intereseaza nu are rost sa-i deranja. Multumesc pentru intelegere.
Dady

Scrie răspuns