pescuit cu pestisor si broscuta la clean
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
pescuit cu pestisor si broscuta la clean
Cu "vietati" am pescuit la stiuca si clean, cel mai des. Bineinteles cu pestisor (si la clean si la stiuca) si cu broscuta la clean. Se prinde bine cleanul la broscuta.
-
- utilizator constant
E normal sa se prinda cleni si mici si mari. Asta se intampla si in cazul momelilor artificiale...
Si eu am incercat de multe ori la broscuta sau pestisor avand rezulate bune, cel mai mare clean 1,8 kg,insa consider ca nu se compara cu pescuitul la vobler...este insa o alternativa demna de luat in considerare.
Fir intins!
Si eu am incercat de multe ori la broscuta sau pestisor avand rezulate bune, cel mai mare clean 1,8 kg,insa consider ca nu se compara cu pescuitul la vobler...este insa o alternativa demna de luat in considerare.
Fir intins!
-
- utilizator nou
broscutza la clean
eu am prins clean cu broscutza si chiar f mult, broscutzele pe care le folosesc is de marimea 1,5- 2 cm ,cu picioarele adunate, nu mai mari.merge foarte bine si la fund si la pluta( eu nefiind un adept al pescuitului la fund).in toamna trecuta am prins un clean de aproape 2 kg cu broscutza. la cleni de pana in jumatate de kil merge foarte bine la pluta cu broscutza sau mormoloc, carlige de maxim 6 (folosesc eu).
pe sfarsitul verii rezultate excelente aveti la porumb in lapte(kilograme , daca nadirea se face corespunzator) dar numai la pluta.
anul asta nu am pescuit la clean decat o singura data la wobler si am prins 4,5 kg insumand vreo 20 cleni de pana la 700 gr cu wobler hornet , de 3 cm .
cam atat .fir intins
pe sfarsitul verii rezultate excelente aveti la porumb in lapte(kilograme , daca nadirea se face corespunzator) dar numai la pluta.
anul asta nu am pescuit la clean decat o singura data la wobler si am prins 4,5 kg insumand vreo 20 cleni de pana la 700 gr cu wobler hornet , de 3 cm .
cam atat .fir intins
Buna dimineata tuturor. Fiind vorba de clean... cred ca este pestele meu preferat. L-am pescuit pe Buzau. Mult si chiar foarte mult. Bineinteles, cand eram mic, foloseam tot felul de insecte: lacuste, gandaci de Colorado, fluturi(pe care stateam si ii prindeam noaptea la lumina becului , la bunici) mai tarziu am invatat sa pescuiesc clean la pestisor si la broscuta. Mergea bine... si uneori eram uimit ca clenii mici cautau sa manance suratii lor putin mai mici.
Mai tarziu, am pecuit la boaba de porumb "in lapte". Asta a ramas si acum in concediu, pe care abia astept sa-l iau. Pescuit la boaba. Abia astept.
Dar ce vroiam sa va intreb. A pescuit cineva clean la mormoloc de broasca? daca nu, sa o faca si va ramne surprins. Prima data am pescuit la mormoloc acum vreo doi ani cand am prins si cel mai mare clean. (aproximativ 1,5 Kg)
Mormolocul se agata intre ochi, pe sub coloana si nu este nevoie sa fie "jucat" in apa precum pestisorul sau broscuta, ci, dat cu el ca la pluta, obisnuit. Se merita incercat.
Chiar mi-as dori sa incercati si sa primesc raspuns de la cineva care a dat la mormoloc. Multumesc
Fir intins!
Mai tarziu, am pecuit la boaba de porumb "in lapte". Asta a ramas si acum in concediu, pe care abia astept sa-l iau. Pescuit la boaba. Abia astept.

Mormolocul se agata intre ochi, pe sub coloana si nu este nevoie sa fie "jucat" in apa precum pestisorul sau broscuta, ci, dat cu el ca la pluta, obisnuit. Se merita incercat.
Chiar mi-as dori sa incercati si sa primesc raspuns de la cineva care a dat la mormoloc. Multumesc
Fir intins!
Uite, chiar pe 1 iulie, ultima mea zi pe Prut de pina acum, am pescuit si cu mormoloc. Am pescuit, dar ... nu am prins peste.
Cu mine problema este alta. Am prins clean pe Prut, accidental, cind pescuiam la mreana. Recunosc ca nu ma pricep la pescuitul cleanului si nu cunosc pe nimeni pe Prut care sa meaga dupa clean.
Iarasi, nu inteleg, de ce ai pomenit mereu de folosirea plutei - eu nu folosesc pluta niciodata la Prut.
Daca vreodata vei merge la Prut pentru clean astept mesaj.
Fir Intins!
Cu mine problema este alta. Am prins clean pe Prut, accidental, cind pescuiam la mreana. Recunosc ca nu ma pricep la pescuitul cleanului si nu cunosc pe nimeni pe Prut care sa meaga dupa clean.
Iarasi, nu inteleg, de ce ai pomenit mereu de folosirea plutei - eu nu folosesc pluta niciodata la Prut.
Daca vreodata vei merge la Prut pentru clean astept mesaj.
Fir Intins!
Buna dimineata!
Daca voi merge special pentru clean, am sa va scriu ce am facut.
Fir intins![/quote]
Pai ma gandesc ca ar merita incercat si "la pluta". Stiu ca majoritatea dau doar "la plumb" pe Prut. Eu, mai mult in viata mea, am pescuit "la pluta". Si oricum, Prutul, nu este un rau asa de rapid incat sa nu poti pescui la pluta. De exemplu, am prins mreana la coropisnita, "la pluta" pe suvoi de rau de munte. M-am mirat atunci de rapiditatea cu care a atacat. Pe Prut am mai prins mreana la pluta chiar la bulboana aceea aproape de gara.Ioan S. scrie:Iarasi, nu inteleg, de ce ai pomenit mereu de folosirea plutei - eu nu folosesc pluta niciodata la Prut.
Sper sa ajung saptamana asta sau cealalta, daca nu, abia dupa ce vin din concediu. Trebuie incercat, pe Prut (asta daca nu a incercat nimeni) la boaba de porumb in lapte, (cand va aparea) dar sa se dea intai nada.Daca vreodata vei merge la Prut pentru clean astept mesaj.
Daca voi merge special pentru clean, am sa va scriu ce am facut.
Fir intins![/quote]