pescuitul stationar si/sau cu momeli naturale: rame, pestisori, lipitori, coropisnite, insecte, etc
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
alberttgjiu
- utilizator nou

-
eu pescuiesc mult pe jiu si broscutza da rezultate f bune in special exemplre mari de pina la 2 kg dar viermele si boaba de porumb ramin sfinte mai ales cu onadire prealabila bucatzi mai marunte dar mai multe .
Broscutza e buna ca mai da si cite un mustacios si de multe ori ramine tot acasa exemplarele fiind chiar f mari dar mai rare .Nu am adus acasa niciun monstu dar m-am luptat cu citziva cu un scor favorabil lor!
fir intins si distractie la max
-
Calone
- veteran

cele mai bune rezultate le-am avut la broscuta in pescuitul cleanului la metoda " pleoscaita " . frecvent buc. peste kg.
-
fisherman
- veteran

eu de regula pescuiesc pe mures. anul trecut am pescuit mai mult la rotative (DAM 1 si 2 si Berti 2 si 3) cu rezultate bune. am pescuit si la pestisor dar cu rezultate modeste. e drept ca era deja prin noiembrie. cel mai bine a mers in perioada in care s-au copt dudele . duzii fiind pe malul muresului cred ca se realiza o nadire intensa a locului si mergea foarte bine la pluta (exemplare peste 500 de grame fiind destul de frecvente). am dat si in ceva ce depasea posibilitatile firului de 0.14 si care m-a salutat plecand cu instalatie cu tot. ce o fi fost, nu stiu. problema ma preocupa si acum.
-
strapazan
- utilizator nou

Ioan S. scrie:Uite, chiar pe 1 iulie, ultima mea zi pe Prut de pina acum, am pescuit si cu mormoloc. Am pescuit, dar ... nu am prins peste.
Cu mine problema este alta. Am prins clean pe Prut, accidental, cind pescuiam la mreana. Recunosc ca nu ma pricep la pescuitul cleanului si nu cunosc pe nimeni pe Prut care sa meaga dupa clean.
Iarasi, nu inteleg, de ce ai pomenit mereu de folosirea plutei - eu nu folosesc pluta niciodata la Prut.
Daca vreodata vei merge la Prut pentru clean astept mesaj.
Fir Intins!
am pescuit foarte mult la mormoloc de broasca dar cu lanseta cu pluta si prindeam shalau in dracii mari.
-
paul
- Moderator

-
strapazan scrie:am pescuit foarte mult la mormoloc de broasca dar cu lanseta cu pluta si prindeam shalau in dracii mari.
Unde ai pescuit?
Aceeasi tehnica cu lanseta si pluta folosesc si eu cand pescuiesc clean la mormoloci...
-
Jean Scurtu
Paul scrie:Chiar nu a pescuit nimeni la mormoloc de broasca?

Paul,
Am pescuit destul de mult la clean cu broscuta si la mormoloc de broasca cu f. bune rezultate,atat la fund cat si cu pluta.
Am pescuit la clean si cu brotacel pe care ii gaseam in lunca Oltului in niste locuri mai joase ,umede,ce temporar aveau putina apa.
Am prins si mreana frumoasa(2-3kg.) la broscuta cand pescuiam la fund.
Jean Scurtu
-
paul
- Moderator

-
Multumesc nenea Jean!
Chiar ma gandeam anul trecut cand am scri acea fraza cum ca din atata amar de lume nu a pescuit nimeni la mormoloc de broasca?
Eu, intamplator am descoperit aceasta momeala si vreau sa spun ca am avut rezultate cu mult peste asteptari.
Multa sanatate!
-
pescar88
- utilizator nou

v-as sugera sa incercati la clean si la mormoloc si sunt sigur ca va da rezultate bune

-
paul
- Moderator

-
pescar88 scrie:v-as sugera sa incercati la clean si la mormoloc si sunt sigur ca va da rezultate bune

razi de mine, sau ai incercat si tu?
-
pescar88
- utilizator nou

nu rad de tine sa stii ca chiar a dat rezultate foarte bune.