Valabil pentru toti Masteri din lume,cu dedicatie din partea mea!Masterclen Adi scrie:Nu sunt nici pe departe crestin,dar:
"Şi noi facem răul pe care-l acuzăm în comportamentul altora.
Dumnezeu va judeca drept pe fiecare la momentul potrivit, şi nimeni nu-L poate păcăli."
Masterclen Adi- masacrul cleanului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- Masterclen Adi
- senior
Re: Masterclen Adi- masacrul cleanului
Care toți, Master este doar unul!
Un singur Dumnezeu și un singur Master!
Să continue holocaustul clenilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
extras de pe http://www.ortodoxiatinerilor.com

io zic sa faci o crucita si sa te speli pe dinti , iar dupa aia sa meri sa te culci

io zic sa faci o crucita si sa te speli pe dinti , iar dupa aia sa meri sa te culci

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
- Masterclen Adi
- senior
Master am fost denumit de voi,crede-ma ca multi de aici se cred asageppetto scrie:Care toți, Master este doar unul!

si sa nu uiti de pastileMuskMd scrie:
io zic sa faci o crucita si sa te speli pe dinti , iar dupa aia sa meri sa te culci![]()
![]()

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
- Masterclen Adi
- senior
Pe de alta parte voi cine va credeti?
Ati descoperit macaroana cu trei gauri?Ce gust avea,sau ati bagat-o in alta parte decat in gura in plm.
Sa postez o intrebare despre clean,pai 2 zile nu raspunde nimeni,si ne dam mesteri mari.
Sa imi faca si mie cineva o lista cu ce mananca cleanul,asezonata pe fiecare anotimp posibil,sa va vad,hai.
Ati descoperit macaroana cu trei gauri?Ce gust avea,sau ati bagat-o in alta parte decat in gura in plm.
Sa postez o intrebare despre clean,pai 2 zile nu raspunde nimeni,si ne dam mesteri mari.
Sa imi faca si mie cineva o lista cu ce mananca cleanul,asezonata pe fiecare anotimp posibil,sa va vad,hai.
- Masterclen Adi
- senior
Sa ne bagam in seama ca murim,nu de alta.geppetto scrie:Să continue holocaustul clenilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Intotdeauna mananca prosti ca tine!Masterclen Adi scrie: Sa imi faca si mie cineva o lista cu ce mananca cleanul,asezonata pe fiecare anotimp posibil,sa va vad,hai.

- Masterclen Adi
- senior
Dap,intotdeauna luati in ras si niciodata nu raspundeti,pentru ca NU stiti.mihale scrie:Intotdeauna mananca prosti ca tine!Masterclen Adi scrie: Sa imi faca si mie cineva o lista cu ce mananca cleanul,asezonata pe fiecare anotimp posibil,sa va vad,hai.![]()