Vad ca ne-am mai imprietenit cat de cat.
Nu am mai fost banat,dar mi-a venit o idee,anume:
Ma gandesc eu ca daca a fost sters un topic din cauza linkului cu papusa robot creata de americani sa il pun si aici,poate se sterge si asta

.
Imi pare rauca:
Userul nu recunoaste ce mi-a spus.
Indiferent ca sunt un bou fara importanta si amuzant,chiar daca are dreptate sau nu,macar sa recunoasca ce mi-a spus.
Asta imi arata ca nu toti de aici sunt ok,NU generalizez.
NU va luati de biban solzos,il cunosc,nu personal,a fost banat si in alta parte pe un alt topic nu stiu de ce,nu ma bag.
Parca,si pe muskmd il stiu de undeva,mie mi se pare ca a fost si el banat pe acel topic cu biban solzos,am zis parca.
OOO,vedeti ca pot si eu sa fiu rau cand trebuie?
Mai vad eu ce topic mai dechid,sunt sigur sa nu am ce sa va invat intr-ale clenaritului,sunteti buni,aveti scule cum trebuie,dar nici voi nu le stiti pe toate asa cum credeti

,exemplu intrebarea mea cu intepatu' fara raspuns,intrebarea lui Pif cu muscatu' pe timp ploios la care am raspuns tot eu,si niiimeni nu mi-a luat-o inainte,probabil ati fost domni si m-ati lasat pe mine primu' ca de necunoastere din partea domniilor voastre nuuu poate fi vorba,ca doar unul este cel care bate campi,si ala sunt eu,NU?
Va doresc

,si nu degeaba individu'-i verde la fata cand o arata

)