old_radu scrie:Masterclen Adi scrie:....Daca nu ti-am raspuns la jignire sa nu crezi ca nu am vazut,urat din partea ta....
...despre ce jignire vorbesti si cum iti permiti sa ma apostrofezi ?
...cred ca la cat " ai fost luat in balon " in topicul asta , ai cam inceput " s-o iei pe aratura "
..."urat din partea ta"...

Da,nu era chiar o jignire.
Era o explicatie,mi-ai spus ca tre' sa postez in alta parte chestiile amuzante,si ai facut o afirmatie deranjanta apoi.
Eu nu pot dovedi nimic aici,pentru ca nu am cum,odata ce topicul s-a evaporat,si nu stiu motivul

.Singura scapare ar fi ca un alt user onest care a vazut postarea topicului de la "cafenea" sa ma ajute,in rest...
Daca postam ceva care era considerat reclama,aceea la inceput de dura 5 sec,trebuia sa fi instiintat ca am facut ceva "ilegal" pentru forum,adica am incalcat vreun termen.
Faza horror este ca topicul a disparut si nimeni nu imi spune de ce???
Nu era chiar o jignire,si o afirmatie "urata".
Daca tu erai mai bun ca mine la clenarit de ce nu m-ai pus la punct.
Cei care m-au luat in balon au facut asta de multe ori aiurea,insa mi-au dat si unele afirmatii,poze cu exemple personale care imi puteau contrazice explicatiile,daca tu esti asa maiastru la clean incercai sa ma dobori cu explicatii.
Daca ai observat cativa m-au intrebat cate ceva,nu cred ca am gresit vreun raspuns la o intrebare venita din partea lor,semn ca poate sunt un pic cu capul in nori,dar inca am picioarele pe pamant

.
Ai onoare?
Reprodu ce mi-ai spus sa nu ne mai dam loviti fara motiv

.