MuskMd scrie:u're slow.
q.e.d.
Hai,hai acusi este momentul,sa banam topicu',bagati ce puteti.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
MuskMd scrie:u're slow.
q.e.d.
Era sa zic eu ce imi bag,in el de topic,dar...ma abtin,am facut suficient,DOAR MA APAR FRATILOR,CAND VA VADMasterclen Adi scrie:MuskMd scrie:u're slow.
q.e.d.
Hai,hai acusi este momentul,sa banam topicu',bagati ce puteti.
sa zicem o medie...6 kile de clean.Intr-o partida ceva mai buna prindeam mult mai mult peste!
2 Cleni pe minut,ori sa zicem o ora de pescuit continuu,da 120 cleni pe partida,asta vine cam 5 -7 kg de clean intr-o ora de pescuit continuu,bineinteles ca nu dai continuu,mai si mergi,studiezi raul,deci se pierde timp.
Poate pe tine,pe pif si inca cineva care m-a cotrazis,dar ii dau dreptate in acel context,si nu spun userul,este surpriza,sunteti singurii mai ok,nu ok !MuskMd scrie:oricum , atitudinea ta iar nu e ok. iti zice unul ( drept e ca nu e cel mai ok de pe forumul asta) ca te apreciaza si tu ii tot dai cu fuck , suck, duck si alte alea...
![]()
![]()
nu pe bune , avea dreptate marele artist neinteles modigliani... nici copiii nu se mai fac ca pe vremea lui gerula
Da,sunt mici pentru ca sunt multi,se numeste GANDIRE .MuskMd scrie:tocmai am avut o epifanie , cu ajutorul unui amic....
ia aci :
sa zicem o medie...6 kile de clean.Intr-o partida ceva mai buna prindeam mult mai mult peste!
2 Cleni pe minut,ori sa zicem o ora de pescuit continuu,da 120 cleni pe partida,asta vine cam 5 -7 kg de clean intr-o ora de pescuit continuu,bineinteles ca nu dai continuu,mai si mergi,studiezi raul,deci se pierde timp.
in 120 de bucati.
======================> 1 clean = 50 g in medie![]()
![]()
fuck , tare de tot![]()
![]()