Voblere pt somn - vara
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Voblere pt somn - vara
Te crucesti cand vezi ce se poate scrie pe un topic/forum destinat pescuitului...
sincer omu a cerut pareri despre voblere..nu stiu cu ce a deranjat...atat eu cat si probabil 123,nu suntem "pescari de renume/cu exeprienta" dar cred ca foruml asta este de a schima pareri/idei in ce tine de pescuit...
sincer omu a cerut pareri despre voblere..nu stiu cu ce a deranjat...atat eu cat si probabil 123,nu suntem "pescari de renume/cu exeprienta" dar cred ca foruml asta este de a schima pareri/idei in ce tine de pescuit...
Cand ceri pareri e una, cand incepi sa-i jignesti pe cei care iti dau sfaturi e alta. In definitiv e mai bine sa-l lasi pe fiecare sa invete pe propriul buzunar si astfel se lumineaza singuri peste o vreme.albert.C scrie:Te crucesti cand vezi ce se poate scrie pe un topic/forum destinat pescuitului...
bine, acum ca ati terminat disputele imi raspunde cineva la mesaju de mai dvm?
Strike pro flapjack 6.5 / 14 gr e ok pt somn? conteaza culoarea?
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
- ppscslv123
- utilizator constant
La Strike PRO Flapjack am luat doar doi salai, din larg, intre ape, in curent, intr-o seara. La somn am incercat fara succes, si nu cred sa aiba importanta culoarea (ce sa vada cu ochii aia mici pe intuneric?).valeriu28 scrie:bine, acum ca ati terminat disputele imi raspunde cineva la mesaju de mai dvm?
Jurnal Pescuit pe Dunare: writing about passion, reviews & tips
Nu stiu daca e bun ala de 6.5cm..valeriu28 scrie:bine, acum ca ati terminat disputele imi raspunde cineva la mesaju de mai dvm?
Anul ttrecut am avut o tripla indoita la flap Jackul de 9cm (cu care dadeam dupa avat) am tinut cateva minute de el cu pp10lbs si aleluia... ancorele de la flap jack le schimb in secunda 2

spor
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
- kingofbeasts
- veteran
e prea mic, incearca mai mare (pe asta pescuie-l pentru salau)valeriu28 scrie:bine, acum ca ati terminat disputele imi raspunde cineva la mesaju de mai dvm?

In afara de naluci, la somn e necesar un echipament puternic, lanseta cu rezerva mare de putere si o mulineta robusta, care are forta ,corp solid (metalic) si angrenaje puternice. Asa ca aveti grija ce va doriti.
Daca-i schimbi ancorele poti sa-l pescuiesti cu incredere! In repezis e foarte bun la orice. Nu stiu pe Dunare ,insa pe Mures merge! Inclusiv la somn!valeriu28 scrie:bine, acum ca ati terminat disputele imi raspunde cineva la mesaju de mai dvm?

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Aaaaa...indiferent de ce zice lumea de somn ...conteaza culoarea ziua! Fir...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- johnnybravo
- Moderator