voblere pierdute.

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 25 Iun 2010, 21:22

va multumesc de raspunsuri, ms ca mi-ai zis de Marius;)

o sa i dau un PM.

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 25 Iun 2010, 21:43

Si daca o stiuca imensa iti taie firul/wolfram-ul, si pleaca cu voblerul, ce faci? Iti bagi dezagatatoarea-n ***...
Oricum ai face, tot vei scapa de niste voblere, de vrei, de nu vrei...eventual daca stai acasa, poate economisesti mai bine :lol:

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 25 Iun 2010, 22:00

shimano scrie:Si daca o stiuca imensa iti taie firul/wolfram-ul, si pleaca cu voblerul, ce faci? Iti bagi dezagatatoarea-n ***...
Oricum ai face, tot vei scapa de niste voblere, de vrei, de nu vrei...eventual daca stai acasa, poate economisesti mai bine :lol:

Nu m-am referit la asta... am zis ca daca mi se agata vobelrul... nu daca imi pleaca stiuca cu vobleru in gura...

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 25 Iun 2010, 22:40

eu zic ca descatatoru nu face 2 bani daca pescuiesti de pe mal si in curent parerea mea, la lac poate si e eficient din barca
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Iun 2010, 07:06

In anotimpul cald nu strica sa faci o baie,chiar daca sperii pestii.Mai sint si alte locuri care asteapta.Cind e rece,dam cu gume ,mai suportabile financiar ca si pierderi.La mine ultima pierdere a fost un rapala x-rap cu care n-am apucat sa dau de 20-30 de ori ca l-am si proptit intr-un butuc la vreo 3m adincime.....fie-i milul usor.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 26 Iun 2010, 11:34

edy.tm scrie:
old_radu scrie:...eu zic sa le consideri..."consumabile" :oops:
de ce !! ???? de ce ????

nu stiu sami fac singur:)):)):))

...sunt de parere ca o "recuperare" a unui vobler te poate costa "scump"
...eu pescuiesc pe Somes si cred ca niciodata nu merita riscat sa intri in apa deoarece nu sti ce iti rezerva albia acestuia....gropi , curenti , vegetatie
...nu demult , toamna trecuta , exact pentru un vobler , un riveran al acestui rau si-a gasit sfarsitul in tentativa de a recupera naluca .E drept ca era un om mai in varsta , dar era localnic si cunostea foarte bine raul , pe malurile caruia a copilarit si si-a trait intreaga viata.
...dezgatatorul de pe mal ?...slabe sanse de reusita , mai ales daca voblerul ramane agatat la o distanta apreciabila...din barca e altceva

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 26 Iun 2010, 11:36

semlecangheorghe scrie:In anotimpul cald nu strica sa faci o baie,chiar daca sperii pestii.Mai sint si alte locuri care asteapta.Cind e rece,dam cu gume ,mai suportabile financiar ca si pierderi.La mine ultima pierdere a fost un rapala x-rap cu care n-am apucat sa dau de 20-30 de ori ca l-am si proptit intr-un butuc la vreo 3m adincime.....fie-i milul usor.
Daca vezi ca n-ai nici o sansa sa scoti vobleru sau ce o fi, atuncia daca vrei sa-l recuperezi de ce nu te duci dupa fir pana unde-i vobelru si-l scoti. ... Voi trageti pane se rupe in speranta ca se va elibera??

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 26 Iun 2010, 11:57

ar cam trebui sa te lasi de sportul asta.ai toate sansele ca in apele mai pescuite unde ai proptit tu voblerul sa mai fie cateva.si lplecan pe fir la 3m adancime...sa nu fie in buturuga vobler +propietar

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 26 Iun 2010, 12:11

e bun dezgatatorul, insa cele mai multe sanse le-am avut cand puneam 2 ancore mai maricele pe el si il aruncam dupa agatatura, ca o scoteam si p'aia :lol: dar sansele raman limitate la 50-50
si daca e suvoi e bunicel pentru ca il ia suvoiu si schimba unghiul de tractiune si mai ai sanse :wink:

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 26 Iun 2010, 12:25

Asa e...Daca pescuiesti de pe mal ,sansele sunt aproape nule sa il recuperezi voblerul.Din barca sunt sanse mai mari.Si bine zicea cineva ca daca e agatat la distanta apreciabila poti sa iti iei adio de la el.
Imagine

Scrie răspuns