voblere pierdute.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
shimano scrie:Si daca o stiuca imensa iti taie firul/wolfram-ul, si pleaca cu voblerul, ce faci? Iti bagi dezagatatoarea-n ***...
Oricum ai face, tot vei scapa de niste voblere, de vrei, de nu vrei...eventual daca stai acasa, poate economisesti mai bine
Nu m-am referit la asta... am zis ca daca mi se agata vobelrul... nu daca imi pleaca stiuca cu vobleru in gura...
- semlecangheorghe
- veteran
In anotimpul cald nu strica sa faci o baie,chiar daca sperii pestii.Mai sint si alte locuri care asteapta.Cind e rece,dam cu gume ,mai suportabile financiar ca si pierderi.La mine ultima pierdere a fost un rapala x-rap cu care n-am apucat sa dau de 20-30 de ori ca l-am si proptit intr-un butuc la vreo 3m adincime.....fie-i milul usor.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
edy.tm scrie:de ce !! ???? de ce ????old_radu scrie:...eu zic sa le consideri..."consumabile"
nu stiu sami fac singur:)):)):))
...sunt de parere ca o "recuperare" a unui vobler te poate costa "scump"
...eu pescuiesc pe Somes si cred ca niciodata nu merita riscat sa intri in apa deoarece nu sti ce iti rezerva albia acestuia....gropi , curenti , vegetatie
...nu demult , toamna trecuta , exact pentru un vobler , un riveran al acestui rau si-a gasit sfarsitul in tentativa de a recupera naluca .E drept ca era un om mai in varsta , dar era localnic si cunostea foarte bine raul , pe malurile caruia a copilarit si si-a trait intreaga viata.
...dezgatatorul de pe mal ?...slabe sanse de reusita , mai ales daca voblerul ramane agatat la o distanta apreciabila...din barca e altceva
Daca vezi ca n-ai nici o sansa sa scoti vobleru sau ce o fi, atuncia daca vrei sa-l recuperezi de ce nu te duci dupa fir pana unde-i vobelru si-l scoti. ... Voi trageti pane se rupe in speranta ca se va elibera??semlecangheorghe scrie:In anotimpul cald nu strica sa faci o baie,chiar daca sperii pestii.Mai sint si alte locuri care asteapta.Cind e rece,dam cu gume ,mai suportabile financiar ca si pierderi.La mine ultima pierdere a fost un rapala x-rap cu care n-am apucat sa dau de 20-30 de ori ca l-am si proptit intr-un butuc la vreo 3m adincime.....fie-i milul usor.