uite "china" m-a vizitat duminica :)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- vijelie
- veteran
Tavi scrie:No, m-ati spart, nu m-am prins cu ce lanseta a dat vijelie, totusi
mah,eugen facea mishto ca stie ca sunt un tip sarac care pescuieste cu scule ieftine dar bune

lanseta cu care am dat este PREMIER SPIN 270 comercializata in romania de ENERGOFISH.
casting weight 25-50gr.
"fir" RIPCORD THERMOFUSED DE 6LB yellow
jig de 42gr.carlig6/0
acum ai inteles?

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
vijelie scrie:...
"fir" RIPCORD THERMOFUSED DE 6LB yellow
...
6lbs?

aa, mai e o varianta, asiaticu' luase coca

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Acuma nu ca as vrea sa-ti reduc vre-un merit,dar depinde si de ce zona e agatat,daca era in zona cozii,cred ca ti se termina firul de pe tambur.Asta ca sa nu mai vorbim ca este iarna,lasand astea la o parte,eu personal,nu cred ca scoteam pestele asta cu 6 lb,mi-ar fi fost frica sa-l fortez.In concluzie:jos palaria. 

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
- mihaimircea
- veteran
[quote="Nick"]Acuma nu ca as vrea sa-ti reduc vre-un merit,dar depinde si de ce zona e agatat,daca era in zona cozii,cred ca ti se termina firul de pe tambur.
Nick, afla ca de departe, cel mai bine sa intepi un peste mare, (mai ales chinezi) este fix de coada. iar cel mai rau este de spinare pe mijloc, mai jos de coama. cand un peste de 5-6kg te va munci mult si bine.
vorbesc din experinta mea si a altora, care ne-am intalnit (si scos la mal) cu chinezi de peste 15kg.
asa ca daca pata aceea de sub capatul dorsalei este locul intepaturii... cred ca a fost destul de greu in drill.
chiar asa, de unde a fost intepat pestele?
Nick, afla ca de departe, cel mai bine sa intepi un peste mare, (mai ales chinezi) este fix de coada. iar cel mai rau este de spinare pe mijloc, mai jos de coama. cand un peste de 5-6kg te va munci mult si bine.
vorbesc din experinta mea si a altora, care ne-am intalnit (si scos la mal) cu chinezi de peste 15kg.
asa ca daca pata aceea de sub capatul dorsalei este locul intepaturii... cred ca a fost destul de greu in drill.
chiar asa, de unde a fost intepat pestele?