uite "china" m-a vizitat duminica :)

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 12 Feb 2007, 11:45

:lol: sa se inteleaga ca o muncit pe balta nu la calculator :lol: :P dar uracios i chestele asta, am vazut si eu unu de vro 6kile pe Olt era mort creca intrase la turbine ca avea matele iesite pe la branhii , tare urat arata saracu , o avut ceva Dumnezeu cu el cand la creat :lol:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 12 Feb 2007, 12:37

este ora 6 dimineatza, astept sa ma sune din clipa in clipa bunul meu prieten de "expeditii" Ciprian ca semn ca a ajuns in fatza casei mele. Suna, cobor, plecam in tromba <lui cip ii cam place viteza :shock: :evil: :shock: > iesim din Bucuresti tinta spre zona ce aveam sa o cercetam pentru prima oara dar despre care auzisem cu urechea ciulita de la niste tzarani :twisted:. Drumul super in primii 110km :wink: ne da parca aripi "lui cip" ... se termina drumul bun si incepe calvarul pe drum de tzara pretz de 20km si mai bine :oops: .....usurare mare...vedem unul din reperele de care vorbeau tzaranii, semn ca suntem pe drumul cel bun... gasim un loc sa lasam masina inhatzam bagajele si o luam la pas prin padure cam 1-2km. Ajunsi la malul Dunarii ramanem impietriti pentru cateva clipe de frumusetea care se arata in fatza ochilor nostri..... un mal inalt unde pe o portiune de 500-700metri sunt numai copaci imensi cazuti in apa..... uitandu-ne unul la celalalt sigur gandeam la fel "RAIUL PESTILOR FRATE" :twisted: :roll:. In mare viteza incepem sa tatonam locurile cu carligele ascunse in shaduri. Surpriza deosebit de frumoasa...apa are 4m de la mal urmand la 7-8m de mal un prag cu o coborare de 2m iar la 20-25m de mal un alt prag care ne duce in 13-16m adancime. Dupa cateva lanseuri decid ca este destul de ok si pun un shad de 12cm chartroz cu gliter cu un jig de 42 de grame si carlig de 6/0. Bulan de bulan :wink: la al saselea lanseu o muscatura seaca si in cateva clipe poposeste pe mal primul salau :twisted: bun de luat :wink: Ciprian ajunge si el in locul unde eram si pe cand stateam de vorba efectiv ii explodeaza firul de violentza cu care a atacat salaul....drill scurt si al doilea salau intra in "garaj" :lol: de data asta unul mai consistent :wink: . La urmatoarea lansare, Ciprian, care datea cu shad de 12cm rosu fluorescent are o muscatura in 6-7metri de mal ... urmarea... mulineta gafaie, varga super incordata si.... pestele scapa :oops: :cry: .... ne uitam amandoi uimiti la shad cu arata.... era varza fratilor pur si simplu avea niste gauri in el ca facute cu preduceaua dintr-o parte in cealalta :evil: ...."Dansul" continua cu alti salai..... lasam locul sa se "odihneasca" :wink: si plecam sa cercetam "gaurile" din padurea scufundata......... nimik special in afara de doua muscaturi la Ciprian si de un romanesc de 3-4 kg la mine dar care din fericire<pentru el>a luat drumul Dunarii :( . Ne intoarcem la locul unde luasem salaii si simt ceva la prima lansare ca o muscatura fina de strap....... ii spun lui cip si ... la primul lanseu vad in fir o muscatura destul de tare...intep scurt si firul se blocheaza pentru cateva secunde dupa care o ia la sanatoasa pretz de 50-60 metri fara sa se opreasca, este greu de spus cum arata batzul meu o varga Premier Spin in fatza acestei locomotive plecate la vale... urmeaza un nou avant din partea monstrului care ma lasa pe tambur cu maxim 20 de spire.... ma uitam cu groaza la firul ripcord termofused de 6lb primit cadou de la Podosu Dorel "pupu" cum rezista unei asemenea tensiuni avand in vedere ca eu pescuiesc cu frana stransa la maxim si firul pleca la liber :twisted: :lol: :twisted: ....este clar ca nu am ce sa ii fac imi ziceam in cap dar imi doream din tot sufletul sa il vad macar un pic pe monstrul care ma tara spre aval .....vorbeam cu Cip si alergand spre aval pe sub si peste arbusti pret de 200-300metri ne gandeam cat de mare poate sa fie somnul de la capatul firului :? ajuns la o plaja de nisip stiam ca pret de 100metri eram linistit ca nu pot sa il "proptesc" in nimik si din experientza mea stiam ca acolo se pot esua trofeele mari de somn. Incep incet, incet sa preiau controlul si sa il trag spre mal in zona plajei unde Ciprian il astepta dragastos cu gafa in mana :twisted: ......il tot intrebam daca se vede ceva....monstrul ajunsese la 4-5metri de mal...Ciprian striga ...... SALAUUUUUUU !!! <vazuse sub apa culoarea alba a pestelui> am incremenit si deja ma vedeam cu un record mondial zambind tamp pe toate copertele revistelor :lol: :lol: :lol: .......... deh.....vise desarte :roll: .... in cateva momente imi spune ca este crap....ajuns in un metru de mal crapul deja tindea sa esueze...Ciprian ii pune ca un meseriash ce este gafa in gura si il trage pe mal ......................................................................................................................................restul....POVESTE :roll: 8) :D
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 12 Feb 2007, 12:39

Vijelie, eu am glumit. nu te bosumfla, tu tineai la glume.
crezi ca sunt din-astia care fac "prelucrari foto"?
da' n-ai zis cat ai muncit la el...eu zic ca macar 20min. :roll:[/quote]

frate nu m-am suparat dar cream :twisted: :wink: :twisted:

da cam 15min-20...cine putea cronometra in tensiunea aia :oops: :wink: 8)

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 12 Feb 2007, 12:44

:lol: f fain frate ... la mai mare :wink:

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 12 Feb 2007, 13:13

la treba asta cu "primii 110 km drum fain" deja ma gandesc ca ai luat-o spre Fetesti! :roll:
near the beer

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 12 Feb 2007, 13:27

costica_fishing scrie:la treba asta cu "primii 110 km drum fain" deja ma gandesc ca ai luat-o spre Fetesti! :roll:

:twisted: :twisted: :twisted: te duci cu gandul unde am vrut eu sa va duceti :lol: :twisted: :wink:

la urma urmei este o poveste...nu? 8) :roll: :wink:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 12 Feb 2007, 13:34

pana la fetesti is 115 deci nu e in directia aia :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 12 Feb 2007, 13:42

asta e...mai bagam o fisa! :D
near the beer

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 12 Feb 2007, 13:45

costica_fishing scrie:asta e...mai bagam o fisa! :D
:twisted: si berea curgea'n valuri :twisted:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 12 Feb 2007, 13:57

Faina povestirea. :D
Chiar am vrut sa te intreb cate doamne iarta-ma de kile are jigul ala, dar n-a mai fost nevoie. :shock:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Scrie răspuns