uite "china" m-a vizitat duminica :)

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 12 Feb 2007, 14:06

m-am intalnit si eu pe Dunare cu asa ceva. Mai prin august. Umbla la suprafata si de pe un mal inalt am vazut umbrele. Mai intai am crezut ca era somn. Aproximez cam la 1 m bucatile - vreo 4-5. Am agatat unul de carca dar nu am avut nici o sansa. S-a dezdoit jigul in primele 5 secunde.
near the beer

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 12 Feb 2007, 15:39

dar nu am avut nici o sansa. S-a dezdoit jigul in primele 5 secunde.[/quote]

vezi daca dai cu chinezisme.... :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 12 Feb 2007, 16:21

am si eu o intrebare: cind ti-am dat fir ca sincer eu nu-mi aduc aminte sa fi avut vreodata dapai sa-ti fac cadou, nu ca nu ai merita :lol: .M-a lasat asa rau memoria? :?:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 12 Feb 2007, 16:25

PODOSU DOREL scrie:am si eu o intrebare: cind ti-am dat fir ca sincer eu nu-mi aduc aminte sa fi avut vreodata dapai sa-ti fac cadou, nu ca nu ai merita :lol: .M-a lasat asa rau memoria? :?:

mah....dai si tu o bere ca ti-am bagat numele in poveste :))

scuze este doar PUPU :oops: :oops: :oops: SCUZE INCA ODATA DACA AM DERANJAT CU CONFUZIA PE CINEVA :oops: :cry: :(

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 12 Feb 2007, 20:55

@ vijelie

ar fi o placere sa ne intilnim si sa dau o bere ,sau mai multe :wink: depinde cit duci :lol:

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 12 Feb 2007, 21:07

vijelie scrie:dar nu am avut nici o sansa. S-a dezdoit jigul in primele 5 secunde.

vezi daca dai cu chinezisme.... :twisted:[/quote]

era Matzuo!
near the beer

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 12 Feb 2007, 21:37

e bun de pus la barca in loc de motor....si nici nu consuma mult.....putin stuf :wink:

THE-_CROW
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de THE-_CROW » 13 Feb 2007, 06:20

apa are 4m de la mal urmand la 7-8m de mal un prag cu o coborare de 2m iar la 20-25m de mal un alt prag care ne duce in 13-16m adancime..

........Cum iti dai seama cat are un prag adancime...???...cum se poate verifica...... :?: :?: ....eu sunt nou in astea .....asa ca... :oops: :oops: ...

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 13 Feb 2007, 08:53

THE-_CROW scrie:apa are 4m de la mal urmand la 7-8m de mal un prag cu o coborare de 2m iar la 20-25m de mal un alt prag care ne duce in 13-16m adancime..

........Cum iti dai seama cat are un prag adancime...???...cum se poate verifica...... :?: :?: ....eu sunt nou in astea .....asa ca... :oops: :oops: ...

simplu :lol: nu sti sa numeri? :wink: vezi in cat timp"numarand in gand ca un secundar" coboara un jig de 14grame de exemplu intr-un loc la mal unde poti cu ajutorul batzului sa vezi cat este de adanca apa :wink: apoi
cand lansezi nu trebuie decat sa numeri..... :twisted: simplu ca noapte buna hahahahahahahahaha :twisted: asta la prima parte cu adancimea din larg......apoi pe masura ce "urci" un prag o faci radicand varful lansetei pana cand jigul "scapa" de prag si in acelasi timp numeri cate manivele ai dat la mulineta x ce recuperare are mulineta = adancime dau inaltime.....dupa caz :wink: :twisted: :wink: simplu mah trebuie doar sa improvizezi :twisted:

p.s. cand sondezi este bine sa folosesti un jig cu greutate mai mare decat cea care iti trebuie in locul respectiv :!:

pentru informatia asta care multora le lua ani de zile sa o afle vreau 2 baterii de vinul cavalerului roze :twisted: :wink: :lol:

THE-_CROW
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de THE-_CROW » 13 Feb 2007, 09:01

....Sa numar stiu... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....mersii... :wink:

Scrie răspuns