este fantastic ceea ce vad ca a-ti scris. Mi se pare curata ipocrizie, fara sa o luati ca pe un afront. De ce? Pt ca ma uit la mesajele postate in trecut si acolo spuneti cu ce dati la anumite specii de pesti (clean, stiuca, avat etc.), ce tehnici folositi, unde se gasesc acele specii de pesti. Ori eu v-am intrebat acelasi lucru, dar pe timp de iarna. Repet, nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar voi chiar il idolatrizati pe becali si psihologia turmei?
K, spune-ti va rog ca nu este adevarat ce am scris mai sus iar eu voi cauta pe forum si voi posta "secrete" pe care le-ati dezvaluit voi.
Bai baieti, cand unul a intrebat cu ce dati la clean a-ti insirat nume de voblere, linguri etc, metode de recuperat, locuri de lansat, cum lansati etc.
Ori "uitati de la mana pan la gura", ori faceti pe interesantii, ori suferiti de dubla personalitate, ori sunteti adeptii "becalismului".
Dc initiam cate un subiect pt fiecare intrebare din contextul subiectului principal (cu ce vobler dati iarna la clean? cu ce dati iarna la salau? unde gasesc salaul iarna? ce fir folositi la salau? etc) atunci nu a-ti fi fost ipocriti si a-ti fi raspuns.
Total dezamagit sunt de comportamentul vostru si de smecheria puerila afisata de "partea cealalta a monitorului". Va rog sa fiti domni cum a-ti fost si cu ocazia altor subiecte si dc nu sunteti de acord cu subiectul scutitii pe cei interesati de smecheria voastra si nu raspundeti la subiect sau adresativa civilizat, echidistant, fara ironie si smecherie in cuvintele voastre. Nu este frumos.
Ce raspunsuri da-ti vara pe forum la intrebari, le puteti da si iarna, raportandule situatiei meteorologice respective.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.