Cre` ca o sa iasa un fel de dex pescaresc
Tipuri de voblere iarna
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- Petru B.GD.N
- senior

Tipuri de voblere iarna
Scrieti specia apoi tipul de vobler corespunzator fiecarui peste, cu cat mai multe detalii despre naluca folosita (culoare, marime, felul evolutiei etc.) si precizati pe ce rauri prindeti si unde gasiti acel peste iarna, pe raul respectiv.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.
Si cine crezi tu ca sta pe net sa iti scrie un dex?Pune intrebari punctuale daca vrei sa afli ceva,cat despre enciclopedii,intreaba la librarie.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
- Petru B.GD.N
- senior

-
empthy_cluster
- veteran

salut,Vega scrie:Cand am spus dex, am glumit, eu ma gandeam la ceva de genul:
Clean, pe raul Lapus, cu vobler de 2,5 cm, Cozma E2.
Greu nu-i asa? Colericule
frate ce vrei tu sa aflii este ..... ma rog, documenteaza_te inainte de pe forum si apoi daca ai nelamuriri.....
p.s anumite `secrete` nu ti le va spune nimeni......... va trebui sa-ti spui capu la bataie......., crede-ma este mai interesant asa ....
be smart be silent be deadly.....
tocmai,asta nu e dex,e raport in toata regula.cum il vrei?in excel?Vega scrie:Cand am spus dex, am glumit, eu ma gandeam la ceva de genul:
Clean, pe raul Lapus, cu vobler de 2,5 cm, Cozma E2.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
- Petru B.GD.N
- senior

este fantastic ceea ce vad ca a-ti scris. Mi se pare curata ipocrizie, fara sa o luati ca pe un afront. De ce? Pt ca ma uit la mesajele postate in trecut si acolo spuneti cu ce dati la anumite specii de pesti (clean, stiuca, avat etc.), ce tehnici folositi, unde se gasesc acele specii de pesti. Ori eu v-am intrebat acelasi lucru, dar pe timp de iarna. Repet, nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar voi chiar il idolatrizati pe becali si psihologia turmei?
K, spune-ti va rog ca nu este adevarat ce am scris mai sus iar eu voi cauta pe forum si voi posta "secrete" pe care le-ati dezvaluit voi.
Bai baieti, cand unul a intrebat cu ce dati la clean a-ti insirat nume de voblere, linguri etc, metode de recuperat, locuri de lansat, cum lansati etc.
Ori "uitati de la mana pan la gura", ori faceti pe interesantii, ori suferiti de dubla personalitate, ori sunteti adeptii "becalismului".
Dc initiam cate un subiect pt fiecare intrebare din contextul subiectului principal (cu ce vobler dati iarna la clean? cu ce dati iarna la salau? unde gasesc salaul iarna? ce fir folositi la salau? etc) atunci nu a-ti fi fost ipocriti si a-ti fi raspuns.
Total dezamagit sunt de comportamentul vostru si de smecheria puerila afisata de "partea cealalta a monitorului". Va rog sa fiti domni cum a-ti fost si cu ocazia altor subiecte si dc nu sunteti de acord cu subiectul scutitii pe cei interesati de smecheria voastra si nu raspundeti la subiect sau adresativa civilizat, echidistant, fara ironie si smecherie in cuvintele voastre. Nu este frumos.
Ce raspunsuri da-ti vara pe forum la intrebari, le puteti da si iarna, raportandule situatiei meteorologice respective.
K, spune-ti va rog ca nu este adevarat ce am scris mai sus iar eu voi cauta pe forum si voi posta "secrete" pe care le-ati dezvaluit voi.
Bai baieti, cand unul a intrebat cu ce dati la clean a-ti insirat nume de voblere, linguri etc, metode de recuperat, locuri de lansat, cum lansati etc.
Ori "uitati de la mana pan la gura", ori faceti pe interesantii, ori suferiti de dubla personalitate, ori sunteti adeptii "becalismului".
Dc initiam cate un subiect pt fiecare intrebare din contextul subiectului principal (cu ce vobler dati iarna la clean? cu ce dati iarna la salau? unde gasesc salaul iarna? ce fir folositi la salau? etc) atunci nu a-ti fi fost ipocriti si a-ti fi raspuns.
Total dezamagit sunt de comportamentul vostru si de smecheria puerila afisata de "partea cealalta a monitorului". Va rog sa fiti domni cum a-ti fost si cu ocazia altor subiecte si dc nu sunteti de acord cu subiectul scutitii pe cei interesati de smecheria voastra si nu raspundeti la subiect sau adresativa civilizat, echidistant, fara ironie si smecherie in cuvintele voastre. Nu este frumos.
Ce raspunsuri da-ti vara pe forum la intrebari, le puteti da si iarna, raportandule situatiei meteorologice respective.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.
Vega, cu permisiunea ta, cateva citate, fara ghilimele:
Colericule
curata ipocrizie
voi chiar il idolatrizati pe becali si psihologia turmei
Ori "uitati de la mana pan la gura",
ori faceti pe interesantii,
ori suferiti de dubla personalitate,
ori sunteti adeptii "becalismului"
smecheria puerila
Repet, nu vreau sa jignesc pe nimeni

Colericule
curata ipocrizie
voi chiar il idolatrizati pe becali si psihologia turmei
Ori "uitati de la mana pan la gura",
ori faceti pe interesantii,
ori suferiti de dubla personalitate,
ori sunteti adeptii "becalismului"
smecheria puerila
Repet, nu vreau sa jignesc pe nimeni
- Mugurstefan
- veteran

Io d-aici deduc ca iarna nu-i ca vara.Vega scrie:. Nu este frumos.
Daaa, reciproca e adevarata?
Adica vara nu-i ca iarna? ... sa ma mai gandesc ...
Daca firmatia e adevarata ar trebui sa ma vedeti la Cotroceni si pe mine .
Sau macar pe la Scrovistea ..Peris pe acolo dand la teava .
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
asta e mah baietzi,daca nu dam rapoartele exacte cerute,suntem becalishti...
desi ar fi atatea de citit pe acest forum...
desi ar fi atatea de citit pe acest forum...
Michael va recomanda Regulamentul forumului