Cred ca o sa gasesc zeci de exemple din astea.

La intrebarea mea nu ai putut raspunde, dar vad ca la alte intrebari ai dat detalii exacte unde ai prins.

Sunt curios sa vad ce o sa spui acum cand or sa vada baietii de pe forum faza asta?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
colericul este o persoana care se infurie usor (nu am jignit)Tavi scrie:Vega, cu permisiunea ta, cateva citate, fara ghilimele:
Colericule
curata ipocrizie
voi chiar il idolatrizati pe becali si psihologia turmei
Ori "uitati de la mana pan la gura",
ori faceti pe interesantii,
ori suferiti de dubla personalitate,
ori sunteti adeptii "becalismului"
smecheria puerila
Repet, nu vreau sa jignesc pe nimeni
![]()
![]()
![]()
pai mah vega,crezi ca raspund chiar la toate intrebarile intime?nu pot sa am si eu intimitatea mea?Vega scrie: dubla personalitate (in contextul meu)- l-am dat exemplu pe michael scriind si dovedind ca la altii a putut raspunde la chestii "intime" iar la intrebarea mea, nu (nu cred ca am jignit)
ar fi culmea sa am ceva cu tine,nici nu te cunosc.Vega scrie:Michael, nu cred ca ai ceva cu mine in mod personal, ar fi imposibil.
Spune-mi te rog, cum pescuiesti iarna la clean?
nu,nu am nici o obligatie fata de tine.Vega scrie:nu puteai sa raspunzi asa de la inceput, dar mai exact?
ia intreaba-ma acum un loc de pescuit,pe atunci vorbea gura fara mineVega scrie:Cum ai putut spune spre exemplu un loc de pescuit .....
ei,nu mai spune,sa-ti spun si ora?Vega scrie:puteai sa spui si ce vobler foloseai, pe ce rau si dc mai faceau cativa baieti asa, ne puteam face o imagine de ansamblu.
nu!prin postarile din 2004 mai gasesti declaratii ok,realeVega scrie:Nu are sens sa ma uit la raspunsurile din 2004 pt ca de atunci au mai aparut voblere noi care dau randament mai bun si pe langa cele noi vor fi mentionate si "clasicele". Esti de acord cu mine?
nu?:shock: ia sa vedem...hmmVega scrie: Si nu am intrebat de clean in mod aparte.....
eu stiu ca tu vrei raspunsuri foarte exacte si detaliate,eu le numesc "rapoarte".asa ceva nu vei primi,eventual un sfat cu ce tip de naluci sa incerci,dar model,cod/culoare...sorry.Vega scrie:Spune-mi te rog, cum pescuiesti iarna la clean?