THE BEST???????

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
sasekile
junior
junior

Mesaj de sasekile » 20 Mar 2008, 10:12

Toata lumea spune tehnici,momeli,dar nu l am vazut pe unul sa zica balti decat asa pe ocolite.. 8) ,sau deloc.

si e si cam normal,ce i drept.
Pana nu avem peste din belsug in tara asta sa prinda tot pescarul,cel ce descopera vreo "chestie" o tine pentru sufletu sau.nu e de vina pescarul ca nu dezvaluie locuri.
ramane la "altitudinea"fiecaruia sa exploreasca.

Znd
junior
junior

Mesaj de Znd » 20 Mar 2008, 10:17

De river2Sea pot spune ca sunt niste woblere excelente cu care am avut super rezultate.La salau :Mettle minnow G11 si HC10.La stiuca Hi Deep Crank cu barbeta putin ajustata de mine si in special cu popere culoare fire tiger dar cel mai prinzator la stiuca a fost v-joint minnow care pe bat de cast are o miscare pur si simplu identica cu cea a javalonului...La somn recomand glassie vibration de 19,5 gr in zonele cu un curent mai domol culoare glv08.In rest cum au spus si colegi nu tre sa cumperi tot ce spunem noi,te uiti in magazine,faci o selectie,le testezi si apoi o sa stii cu siguranta ce e mai bun pentru stilul si zona ta de pescuit.Fir Intins.

sasekile
junior
junior

Mesaj de sasekile » 20 Mar 2008, 10:52

Mim scrie:De river2Sea pot spune ca sunt niste woblere excelente cu care am avut super rezultate.La salau :Mettle minnow G11 si HC10.La stiuca Hi Deep Crank cu barbeta putin ajustata de mine si in special cu popere culoare fire tiger dar cel mai prinzator la stiuca a fost v-joint minnow care pe bat de cast are o miscare pur si simplu identica cu cea a javalonului...La somn recomand glassie vibration de 19,5 gr in zonele cu un curent mai domol culoare glv08.In rest cum au spus si colegi nu tre sa cumperi tot ce spunem noi,te uiti in magazine,faci o selectie,le testezi si apoi o sa stii cu siguranta ce e mai bun pentru stilul si zona ta de pescuit.Fir Intins.
tnx.
Binenteles ca nu cumpar tot ce scrie pe aici,ca doar n am banca.
ma rog,oricum e putin probabil sa gasesc tot,chiar sa vr eu sau altcineva.
Sunt obisnuit oricum ca la table,faci o selectie,ceva de genul TOP 20 cu care prinzi in draci in orice situatie. :wink:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 20 Mar 2008, 11:00

sasekile scrie:Skitter Walk mi am luat si eu unul de curand,dar n am apucat sa l folosesc inca.e de 8 cm,culoare Shad,cu spate verde inchis,si un biloi in interior.Sa vedem..

Multumesc pt informatia cu Sliderul.presupun ca are cam aceeasi evolutie cu Rattlin de la Rapala.Tot cu prindere excentrica..Ia zi,care e mai eficient la astia,Floating sau Sinking,ca la culori am inteles?Sau e in functie de adancimea apei?
Si vad ca se ridica statuie Hornet ului aici pe site,dar cred ca se preteaza mai mult bibanului,cleanului si pastravului,ZIC eu.
La slider e clar in functie de adancimea apei pentru ca ala floating nu prea poti sa il faci sa coboare sub 30-50 cm. E foarte spectaculos. Am avut multe capturi cu el anul trecut. Cel sinking merge bine in perioada asta, da trebuie sa ai un pic de experienta cu ele ca sa pescuiesti cu sinking pentru ca trebuie sa stii cum evolueaza. Am pescuit cu floating pe lacuri invadate de vegetatie unde nu ai mai mult de juma' de metru de apa deasupra stratului de verdeata sau uneori chiar numai cateva culoare. Pe lacurile alea acum vegetatia e jos si merg cele sinking.

Adevarul e ca nu prea plec fara horneturi la mine :D
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns