THE BEST???????

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
hades
veteran
veteran

Re: Ugly Duckling

Mesaj de hades » 19 Feb 2008, 15:35

sasekile scrie:Stie cineva daca voblerele Ugly Duckling merg la noi?

(..)nestins!
Cam fura de la salmo hornet, deci ar trebui sa mearga la clean....
In plus am avut odata o partida de avat la voblere de 2-3cm hornet de nu mi-a venit sa cred...deci ar trebui sa mearga si ugly :wink:
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 19 Feb 2008, 15:52

Beton la clean si stiuca.Stiu ce zic. :!: :!: :!:

Florin M
senior
senior

Mesaj de Florin M » 19 Feb 2008, 15:54

Eu am folosit Ugly Duckling, cele mici de 3 cm si sinking au mers f bine la clean, imi placeau ca se aruncau f bine. Insa cele mai mari de 5cm si peste nu imi plac, nu sunt echilibrate, merg aiurea ....

sasekile
junior
junior

Re: Ugly Duckling

Mesaj de sasekile » 19 Feb 2008, 16:12

hades scrie:
sasekile scrie:Stie cineva daca voblerele Ugly Duckling merg la noi?

(..)nestins!
Cam fura de la salmo hornet, deci ar trebui sa mearga la clean....
In plus am avut odata o partida de avat la voblere de 2-3cm hornet de nu mi-a venit sa cred...deci ar trebui sa mearga si ugly :wink:

Ok,multam pt informatii,dar culori si dimensiuni care prind la noi,ceva?..
(aa..atat Salmo,ca tot ati adus vorba ,cat si Ugly,ma refer..)

(..)nestins!..

sasekile
junior
junior

tot despre voblere

Mesaj de sasekile » 19 Feb 2008, 17:23

..si altceva.

Detineti vreunul (si) ati avut rezultate cu modelul Pike de la Salmo,culoarea PE?Culoarea asta am auzit ca ar prinde pe la noi,dar astept si opinii.....pe care il lasa inima sa dezvaluie.. :)

Multumesc.

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 22 Feb 2008, 20:05

desi l-am asteptat cu sufletul la gura sa apara thrill-ul m-a dezamagit complet...am luat trei..eram innebunit,jubilam ca am gasit un vobler perfect (ziceam eu) pentru avat...super duper dezamagitor...cu mult calm am scos barbeta si am facut eu una noua..mai lata putin..aduce a bardeta de countdown si i-am imprimat putina miscare...acum pare ok..astept raspunsul avatilor

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 22 Feb 2008, 22:08

n-ai incercat sa-i indoi ochetul in jos fara a schimba barbeta....?? :wink: cred ca ave-ai acelasi rezultat..
be smart be silent be deadly.....

horia flucus
veteran
veteran

Mesaj de horia flucus » 23 Feb 2008, 00:50

tincu ilie scrie:Mai bine incerc la distanta o oscilanta,e mai buna ca thrill-ul,stiu ce zic.
Atata lume si-a dat cu parerea aici incat cred ca l-am zapacit de tot ! Asa am patit si eu cand am cerut informatii despre o barca pneumatica...
Apropos,ce fel de oscilante folosesti la avat? Eu am dat in delta cu siluro usoara dar n-a dat nici un avat in ea desi cred ca e lingura ce imita cel mai bine un oblete.
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

horia flucus
veteran
veteran

Re: tot despre voblere

Mesaj de horia flucus » 23 Feb 2008, 01:00

sasekile scrie:..si altceva.

Detineti vreunul (si) ati avut rezultate cu modelul Pike de la Salmo,culoarea PE?Culoarea asta am auzit ca ar prinde pe la noi,dar astept si opinii.....pe care il lasa inima sa dezvaluie.. :)

Multumesc.
Gata stiucarule , te servesc... :lol:
Am eu trei modele cu care am incerca in delta . La cel mai mic am prins dar iti trebuie ceva apa ca se duce rapid in 2 metri . La modelul mai mare am avut odata un atac epocal dar mascata a dat pe langa !
La modelul mare articulat n-am prins nimic dar nici n-am incercat decat de vreo 2 ori . In concluzie cea mai mica dimensiune de la salmo pike la mine a fost prinzatoare .

P.S. Orice vobler bine colorat prinde ceva :stiuca sau pescar !!!
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

sasekile
junior
junior

Re: tot despre voblere

Mesaj de sasekile » 23 Feb 2008, 09:29

horia flucus scrie:
sasekile scrie:..si altceva.

Multumesc.
Gata stiucarule , te servesc... :lol:
Am eu trei modele cu care am incerca in delta . La cel mai mic am prins dar iti trebuie ceva apa ca se duce rapid in 2 metri . La modelul mai mare am avut odata un atac epocal dar mascata a dat pe langa !
La modelul mare articulat n-am prins nimic dar nici n-am incercat decat de vreo 2 ori . In concluzie cea mai mica dimensiune de la salmo pike la mine a fost prinzatoare .

P.S. Orice vobler bine colorat prinde ceva :stiuca sau pescar !!!
Multam fain,inimosilor.

Cand agatam o lingurita rotativa sau o oscilanta era doliu total.sa vezi cand oi pati o cu voblerele,inca n am patit o :?

Scrie răspuns