Textil-best of !

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adrian99
veteran
veteran

Re: Textil-best of !

Mesaj de adrian99 » 01 Dec 2015, 14:30

valeriu,crezi ca intereseaza pe cineva unde ai ti-ai facut studiile?
sper ca nu la Spiru Haret.... :roll:....nu stiu cum numele unei mari personalitati a ajuns pe frontispiciul acestei universitati de carton,care a scos pe banda rulanta actualii si viitorii politicieni...

revenind la topic,valeriu mai bine nu vb.
ar fi bine sa-ti verifici ultima postare

si mai termina cu aerele de superioritate "capitalista"

sunt destui pe forumul asta care nu-si mai incap in pene de mari pescari ce sunt,adepti virtuali ai c&r de fapt sacosari convinsi

spor la pescuit

astept poza cu salaul

eu n-am niciuna la galerie,sunt sarac,nu lucrez la multinationale in dolari ca si tine,prin urmare nu-mi permit o camera foto :D

valeriu28
veteran
veteran

Mesaj de valeriu28 » 01 Dec 2015, 15:57

La multi ani si tie, albertc

Ok, nu mai vorbesc. discutam despre fire si ii stricam omului thread-ul.
App maine ma duc sa-mi iau si eu un power strike, bine a mentionat un coleg acum cateva posturi.
cred ca o sa te dezamagesc, apa a fost foarte tulbure azi pe majoritatea apelor.
n-a intrat salau... poate data viitoare. (scuze decupajele, dar ... nu vreau sa vad 200 pescari in locul ala maine)

Imagine
online photo storage
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !

lau_bau
veteran
veteran

Mesaj de lau_bau » 01 Dec 2015, 16:16

De la un topic despre fire la ce s a ajuns....
Posteaza d...u la alt topic , nu vezi ca esti deplasat ? De mult...

Ca sa revenim.
Fir Sunline Cast Away foloseste cineva ?
Multam.

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 01 Dec 2015, 18:18

dane,despre cine vb? :roll:

Gardos
senior
senior

Mesaj de Gardos » 01 Dec 2015, 21:24

evident despre tine, adriane :)
valeriu a fost ironic la adresa a ceea ce a spus albert. probabil acesta i-ar fi raspuns la fel si ori se incheia totul aici, ori continuau in acelasi registru. oricum, ironie nu pot face prostii, si tot ei nu o pot aprecia. personal, o prefer atacului la persoana. in cchimb, atacul la persoana duce intotdeauna la derapaje nedigerabile pentru terti. cam asta ai facut tu. nu e living?! spiru haret?! oricum, mi se pare ca il vanezi pe valeriu. bine, si mie mi se pare ca ii cam iau apararea :)
on topic: albert, la un moment dat cred ca o sa descoperi din intamplare ce iti tot spune lumea pe topicul asta. firul trebuie judecat in context. o concluzie generala trasa pe baza unei premise particulare e chiar definitia unei erori logice. ma surprinde insa ca nu apare cineva de la craiova sa se ia de tine ca sperii incepatorii cu fire scumpe.

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 01 Dec 2015, 21:39

dragose,te inseli(ca de fiecare data) :wink:
nu despre mine era vb

ironii fine?
nu stii tu ce sunt alea...

tu esti bucurestean si trebuie sa ti se ridice statuie pentru asta :D

poti sa ai grija de valeriu...in continuare
mai bine il iei de crescut

si inca ceva:nu mai face oferte produselor pe care nu stii sa le evaluezi :wink:

vampir
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vampir » 01 Dec 2015, 23:35

LA multi ani Gardos!!! Am vrut chiar sa te sun sa ma iau de tine, stiu ca iti place. Am criticat domnule firele scumpe cateva pagini mai in spate, mai bine zis ma-m adresat lui Albert sa nu mai arunce banii degeaba. Stai linistit ca inca nu am murit. Cand voi muri te bantui. Folosesc fir ieftin pt Dunare si destul de rezistent incat sa ma taie la mana pana il rup. De ce sa fac pe unii cu bani degeaba? Sa ma oftic? De ce sa mai probez si altceva daca metoda mea curenta functioneaza ? Din 2 role din astea ratate de 120-150 roni bucata imi cumpar o alta mulineta chiar noua de exemplu. Cui ii place cand este jignit? Nimanui. Tu esti cel mai viu exemplu. Nu ai uitat nici acum 4-5 cuvinte jignitoare la adresa ta de acum cateva luni in urma pe care chiar le-ai meritat ca te agitase marea rau de tot la cap. Deci tii si ura. Mare calitate. Acu sa nu incepi iar cu povestea aia veche ca nu imi plac telenovelele. Baga si tu ceva noutati ca doar acolo se invarte smecheria si daca iti adusesi tu aminte de mine insemana ca trebuie sa te las sa iti versi focul ca doar asa de dragul sa vezi ce mai fac nu ai aruncat replica pe acolo.. Intr-o seara am probat la un prieten o plasa de role de fire care mai de care mai finute mai matasoase, da cand puneam cheia de la masina pe ele toate faceau poc . Decat un fir ma impresionat, era de la Daiwa dar era prea gros pt ce imi trebuia mie. Decat ala a fost mai rezistent decat facaturile pe care le folosesc dar era si de 5 ori mai scump. Ca intradevar alea mai matasoase nu scartaie firul pe galet sau prin inele o fi adevarat naiba stie, nu ma pot concentra in timpul partidei de pescuit la salau pe zgomotul firului prin inele si daca ajung vreodata sa ma enerveze zgomotul ala insemna ca ma m shoimanit de tot la memeaca si ma las de pescuit. Firul textil bun este acela care te ajuta in conditiile in care pescuiesti sa rezolvi cazul. Cat dai pe el e problema personala a fiecaruia. Si acum stii cum sta treaba si paine daca ii dai la un vecin sa-ti cumpere parca tot nu iti aduce painea care o vrei tu , ba ca e mai necoapta , ba ca parca apasa pe ea cu mana si strica feliile, etc. Produsele care pot fi contrafacute este cel mai bine sa le vezi personal inainte sa le cumperi. La multi ani ROMANIA!!!

Gardos
senior
senior

Mesaj de Gardos » 02 Dec 2015, 06:17

@adriane, te inseli, tot ca de obicei. Sunt din Buzau, dar ce treaba are una cu alta?? in ce secol traiesti, de faci caracterizari oamwnilor dupa locul in care traiesc sau muncesc?? mnezeule, de ce naiba vorbesc cu voi, nu stiu!
@vampir, nu ma temeam ca ai murit, ma temeam ca te-ai desteptat. ei bine, m-ai linistit, esti ok :)

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 02 Dec 2015, 08:45

dragose,daca taceai...filozof ramaneai :D
m-am lamurit in privinta ta(ultima postare este graitoare)

daca tot ne esti superior cele mai bine ar fi sa eviti acest forum care nu se ridica la nivelul tau(sau a asteptarilor tale)
poate o sa gasesti persoanele pe care le cauti pe facebook
spor :wink:

vampir
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vampir » 02 Dec 2015, 10:31

Multumesc Gardos. Atat timp cat tu ai invatat sa pescuiesti de pe forumuri de la unii mai prosti sau mai destepti nu te consider mai stralucit nici daca te vad pe F&H. Sa fii sanatos. La multi ani!

Scrie răspuns