Textil-best of !

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
albert.C
veteran
veteran

Re: Textil-best of !

Mesaj de albert.C » 30 Noi 2015, 21:54

ideea e ca am folosit 2 role anul asta de ygk..ambele de 30 lb..1 a tinut 4,5 luni...cealalta face POC ..deci ce concluzie avem..?! Asta incerc sa scot la iveala...nu vreau polemici despre fire ca sunt destule peste tot..

valeriu28
veteran
veteran

Mesaj de valeriu28 » 30 Noi 2015, 21:56

Albert, zi-mi si mie ce echipament ai, ca vreau si eu sa-mi iau !!! app merge luata si la lift masina? stau la 3, am livingul marisor, si tot n-am gasit loc de parcare, ma gandesc sa dorm cu ea...
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 30 Noi 2015, 22:15

valeriu,daca stai la etajul 3(apartament)ai sufragerie...
ca vrei tu sa-i spui living...este asa ca sa te simti bine

livingul este la casa :wink:

inca ceva:anul asta de cate ori ai fost la Dunare sau in Delta?
poate ne relatezi ceva despre achipamentul folosit acolo

eu merg destul de des pe Dunare,albert si mai des decat mine
dar nu prea stim si vrem sa ne invete cei de pe forum care nu fac nicio partida pe astfel de ape;in schimb la capitolul sfaturi stau foarte bine :D

valeriu28
veteran
veteran

Mesaj de valeriu28 » 30 Noi 2015, 22:29

adriane, m-ai prins bine dispus acum:) norocul tau
si uite-l pe Eminescu forumului cum pt prima oara, face proza, si apostrofeaza toti ucenicii. (sa nu zic vreun sfant, ca nu cred ca-i cazul)
ce sa-i faci, lucrez cu Statele, si mai imprumut din limba lor ca asa-i cand vorbesti engleza vreo 10 ore pe zi.
La casa ai prispa, camarutza, pridvor, si alte cele, in nici un caz LIVING ! daca vrei sa stii ce-nseamna living, iti explic in privat, astfel incat sa nu mai corectezi gresit pe viitor. (si nu traducerea clasica)
Curios mai esti pe unde am fost sau nu... uite ca nu-ti zic, vrei tu sa stii unde ma duc la pescuit.. NIMIC NU SCOTI de la mine :)) poate am fost, poate nu:)
Din buzau la dunare ai ceva de mers, e mai aproape Chiroiu. postul nu era pentru tine, auto-proclamatule destinatar al tuturor mesajelor cu 4000 posturi, care raspunzi tuturor (vezi ca se supara baietii de la Total ca le incarci serverele cu mesaje)
sfaturi, incredibil, dar niciodata nu am avut pretentia asta, spre deosebire de "altii" astfel incat sa pretind. imi stiu felia, si joc pe ea. ce cunosc, zic si eu sa mai aflu o parere, uneori din contre se ajunge la o idee finala buna.
Altceva mai vrei domnu' ? Ti pup !

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 30 Noi 2015, 22:39

valeriu,nu sunt curios...daca eram iti adresam direct intrebarea... :wink:

eu doar ti-am spus sa nu te legi de pescuitul in Dunare sau Delta daca n-ai fost acolo...

referitor la mesaje:mi-ai mai spus odata si-ti mai sun si eu(din nou):alte persoane de pe acest forum au 8-9000de mesaje si n-au blocat niciun forum

pe langa asta,te-am intrebat unde lucrezi si cate ore din zi vb engleza? :roll:

daca tu ai living in apartament eu am pridvor la galerie :lol:

valeriu28
veteran
veteran

Mesaj de valeriu28 » 30 Noi 2015, 22:43

Adriane....imbraca-te :)

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 30 Noi 2015, 22:48

valeriu,ai grija ca maine de ziua nationala sa arborezi steagul tarii ,nu pe cel al prietenilor americani...
neaparat in living
:wink:

poate o sa primesti un bonus de Craciun,sa-ti cumperi niste scule de Dunare

apropo:anul asta ai prins vreun salau? :lol:

valeriu28
veteran
veteran

Mesaj de valeriu28 » 30 Noi 2015, 23:10

multi au preluat expresii fara sa aiba nici o treaba cu limba. Toata lumea cunoaste engleza cum toata lumea cunoaste Drept si Medicina (eu am facut o facultate pt asta - dar stiu ca nu te interesaza, aici facem facultatea de pescuit)
Sunt destul de roman... app, chiar maine arborez Steagul pe apa :) desi astia pe la capitala ne-au pregatit un spectacol frumos:)

bonsul vine oricum, chiar daca sunt bani straini, o sa-i cheltuiesc in tara mea :)
maine sper sa-ti trimit o poza cu un salau.

revenind la fire.... dau si eu parerea mea. Un fir foarte bun pe care l-am pescuit in ultima vreme e Samurai. Am avut o parere f proasta despre el, dar pare intr-adevar un fir foarte bun! si foarte rezistent. din pacate tot PE

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 30 Noi 2015, 23:31

o veni si ziua cand o sa inventeze astia un fir (si nu doar pe forumuri) care sa le faca pe toate, pana una alta PE e pt fineturi, spectra pt tavaleala. grosimile le adaptati voi. vreti si finete (cat de cat) si rezistenta excelenta la tavaleala, luati Power Strike 4lb (cred ca vreo 8-10 real) si game over. astea japoneze cu 30lb pe ele nu tin mai mult de 10-15(cu indulgenta) si nu merita unde toci o rola la 3-4-5 partide.
Urasc atarnatorii!

albert.C
veteran
veteran

Mesaj de albert.C » 01 Dec 2015, 12:29

Draga dl.valerica,eu nu-ti inteleg postarile tale aici,nu ca nu ma duce capul dar nu stiu de ce te abati atat de la subiect..eu sunt civilizat si cat se poate de modest,mai si glm adesea..dar tu esti genul ala de om care ataca mereu orice subiect fara a avea o noima de cuvant..Faptul ca scriu azi de 01.12.2015 sunt putin patriot sa ma face sa ne te iau peste picior,asa ca iti doresc LA MULTI ANI .

Scrie răspuns