oricum, incerc sa car cat mai putin echipament posibil dupa mine si mai degraba schimb locul decat naluca...

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
rine... pe bune acuma, cat peste era pe vremea cand era tata flacau?rine scrie:copii..![]()
nainol ,elongatie, ca de ce, ca nu-nteleg ,ca nu se ezicsta..
nu se stie ca se eczista si nainol cu elongatie mica?asa zis ( pe vremuri) fir batz sau sarma?
par exczample..nacrita de la tortue..made in france.
un mono " casant"dar care lumea dadea la salau cu el.
nu erau twistere din silicon pana in revolutie? si ce daca?!
erau frate "giugele".
tata( Dumnazau sa-l hodineasca) il pacalea la Ostrov ,in gura canalului care venea din Bugeac ,cu resturi din baloane "pentru copiii"...ventile de bicle..rosii si galbene...
n-avea jiguri ca acuma, dar punea tabla de plumb pe carlig si facea monturi cu cate trei ,patru, cu plumb de capat. un fel de drop primitiv
despre ce vorbim mah?
noutatilor![]()
![]()
multi . foarte multi. si pesti si pescari .mai ales ca nu exista mentalitatea C&R sau dimensiune.Adi G scrie:
rine... pe bune acuma, cat peste era pe vremea cand era tata flacau?si cati pescari erau pe vremea aia??? si cati din pescarii aia dadeau cu naluci artificiale la peste rapitor?
:
si asa, si asa .liviu68 scrie:Nu stiu daca am gasit cel mai potrivit titlu pentru ce am de gand sa intreb, dar o mai reglez pe parcurs.
Intrebarea pe care o adresez, pentru inceput, este urmatoarea:
Statistic cum stau lucrurile in viata reala, atacul il sesizati "pe fir" sau "in lanseta"?
aici te inseli... erau mult mai putini pescari, mult mai putine lansete, mult mai putin braconaj... scule de spinning nu erau accesibile asa... oricuirine scrie: multi . foarte multi. si pesti si pescari .mai ales ca nu exista mentalitatea C&R sau dimensiune.
tu chiar crezi ca pescuitul la diverse specii a facut-o, descoperit-o , industria halieutica? ca pana la astia noii ,nu a existat?![]()
Mi-am luat un mono Zander de la Rapture(0,2 si umpic) si nu ma impac deloc cu el - e foarte elastic. A doua zi am testat in magazin (in mana) un fluocarbon (tot de la Rapture) si mi s-a parut la fel de elastic; asa ca am renuntat. Se poate ca am pescuit doar cu multif anul asta si mi se pare prea elastic monoul. Ai testat firul? Cum e? MersiGeorge1985 scrie:O sa ma risc cat de curand sa trec pe un FC, sa fac o incercare comparativ cu mono si textil.
Ce am cumparat http://www.totalfishing.ro/fir-fluoroca ... 35757.html este o idee cam gros, dar o sa-l testez cand o sa se poata pescui pe Dunare.