ochei....rine scrie:la ce-ti trebe sa- ntelegi?!Adi G scrie: in rest nu inteleg de ce ar pescui cineva la salau cu tot firul mono...doar cineva care nu stie sa faca noduri...
si nici nu incerca![]()
lasa asa, nu-ti bate capul![]()
![]()

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ochei....rine scrie:la ce-ti trebe sa- ntelegi?!Adi G scrie: in rest nu inteleg de ce ar pescui cineva la salau cu tot firul mono...doar cineva care nu stie sa faca noduri...
si nici nu incerca![]()
lasa asa, nu-ti bate capul![]()
![]()
Un bat rigid, un textil fara elasticitate si niste salai mofturosi, care nu ataca hotarat sau ataca din scurt(langa mal). Este peisajul in care un mono poate fi potrivit.Adi G scrie:aaa... pai io de fapt numai cu mono pescui... leader binenteles...in rest nu inteleg de ce ar pescui cineva la salau cu tot firul mono...
doar cineva care nu stie sa faca noduri...
...n-a pomenit nimic de mono si ma gandesc la cel care a initiat "divagatia" cu firul mono , doar el are dreptul la opinie sau doar el are tilul de "invatat"?liviu68 scrie:...
Statistic cum stau lucrurile in viata reala, atacul il sesizati "pe fir" sau "in lanseta"?
...am prins ideea , doar ca s-a facut referire si la postarea mea asa ca am reactionatZamfi scrie:Eu am impresia ca cineva are ceva de impartit (si) pe aiciDe aceea ,mai scriu un rand si ma retrag ca nu vreau sa mi-o iau
...