MuskMd scrie:apropo de incredere in giugele e fain de observat cum dispar anumite culori de la anumite gume in timp record de pe shopurile online
E clara treaba cu increderea...La mine cel putin

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
MuskMd scrie:apropo de incredere in giugele e fain de observat cum dispar anumite culori de la anumite gume in timp record de pe shopurile online
Daca citeai macar acest topic n-ai mai fi pus intrebarea, sa nu mai vorbesc de faptul ca poti folosi optiunea "cauta" si sigur vei gasi raspunsul la multe intrebari legate de ceea ce te intereseaza.valeriu28 scrie:nici un sfat? nimeni? deci tot salaul din balti pt mineee???
Nici eu nu inteleg de ce trebuie sa recitesti la nesfarsit postarea mea, in tot acest timp puteai pune in practica ceea ce te-am sfatuit si ai fi fost mult mai castigat pentru ca ai fi aflat ceea ce te interesa. Cu Ponta asociaza-te tu, eu am alte preferinte, chiar daca toti politicienii romani sunt o apa si-un pamant.valeriu28 scrie:Domnule Tito, mi-a folosit atat de mult postul matale, incat citesc si iar citesc, si nu inteleg cum de un om si-ar putea ocupa timpul pentru a nu scrie nimic...
In fine, felicitari, ar trebui sa te alaturi lui Ponta daca esti atat de talentat!
Eu pusesem alte intrebari, era mai simplu de dat un raspuns.