Tehnici de pescuit la salau spinning

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
hegedusalin
veteran
veteran

Re: Tehnici de pescuit la salau spinning

Mesaj de hegedusalin » 30 Sep 2014, 20:41

Teoretic vorbind exista teorii general valabile.... :lol1: Adica normal e ca pe apa curata sa dai cu naturale.. (culori nu momeli...) Acuma ca cineva da cu turbate si prinde, se poate considera ca a avut noroc si/sau inspiratie. La fel si cu tipul de naluca. Nu m-ar fi mirat daca nenea zicea mirat treaba care a zis-o. Dar zicand-o ca o chestie normala, m-a pus pe ganduri daca nu cumva am inteles eu pe dos toata afacerea.... :oops:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 30 Sep 2014, 21:48

[quote="hegedusalin"]Am urmarit un filmulet pe net in care un nene pescuia si prindea salai. Era reclama la niste produse cum sunt mai toate filmuletele de pescuit de pe net. Oricum nenea a zis o chestie care m-a pus pe ganduri. Dimineata pestii au fost mai putin activi asa ca i-a "activat" (le place la unii termenul asta) cu niste momeli soft cu actiune mai agresiva... si la amiaza cand salaii au devenit activi a folosit momeli fara actiune... fara apendice vibratil... ma rog...
Deci pana la urma cum e??? Eu credeam ca folosim momeli mai calme cand pestii sunt inactivi pt ca nu le place deranjul..... Chestii cu bataie mare cand sunt activi ....
:wallbash: :wallbash:

Cine decide ce ii mai agresiv , pescaru sau pestele , pescuiesc cu sluguri de la diverse case de cativa ani , parerea mea ca-s mai agresive decat vibratilele lui peste ,tind sa cred ca acdst lucru care se numeste agresivitate are maimult de-a face cu viteza , daca pastrezi aceasi timpi in recuperare , alea fara vibratii ajung si se ridica mai repede ,as zice ca mai degraba alea fara coditza is mai agresive .

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 30 Sep 2014, 23:02

Sa vezi polemica dracului acum....vis-a-vis de agresivitate :lol:

Gigi, nămțălăule, aveti cuvantul :lol:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Oct 2014, 04:58

rine scrie:
semlecangheorghe scrie:
rine scrie:nu vad nimic deosebit in montura sting..nimic revolutionar.
e o Drachkovitch adaptata un pic pentru twister...
mare smecherie... :lol:

Are un avantaj, daca intra stiucodzila , ancorele se agata prin trestii, si pescarul nu risca sa se transforme in Robinson Crusoe printre plaurii salbatici ai Deltei..
astea sunt speculatii d-ale tale.
tu n-ai de unde sa stii.
fiindca ai ars prea multe etape si ai pescuit direct cu carboane HM ,cred ca, singurele trestii pe care le-ai vazut erau in gardurile ornamentale de la mustarii.

:lol: ..noh asa..
cred ca
....numa' crezi??Deci vorbesti pe presupuneri, speculatii...si mai zici de altii..Tu nu vezi nic' revolutionar in nimic..ai tot timpul impresia ca cineva ar trebui sa prezinte o chestie care musai tre sa fie nemaipomenita ca te de pe spate..daca ai sti tu cat de simple sant chestiile care prind peste..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 01 Oct 2014, 15:31

semlecangheorghe scrie: daca ai sti tu cat de simple sant chestiile care prind peste..
stiu!
io d-aia si pescuiesc preponderent(greu cuvant, nu? :D ) cu linguri :wink:
unde mai pui ca-s si foarte simplu de facut .
daca ai sti si tu ca-s mai simple ca boblerele...si de facut si de pescuit..

cum ar fi sa-ti dai definitivatu' pe Vladi...cel satul de SG-uri..cu linguri :lol: :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 01 Oct 2014, 15:35

semlecangheorghe scrie:
Tu nu vezi nic' revolutionar in nimic..ai tot timpul impresia ca cineva ar trebui sa prezinte o chestie care musai tre sa fie nemaipomenita ca te de pe spate..
sincer asta-i impresia ta? :roll:
ce nu te bagi la bursa ?
la o casa de schimb valutar?amanet ai incercat?
sau la orice cu speculatii...ai ceva samanta de profesionist :D

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 01 Oct 2014, 15:43

ca observatie ;
sliderele de culoare GT numai pasnice nu par.merg de minune cand stiuca e mai letargica.
la fel si rotativele.
regula este ca nu-i nici o regula :D

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 03 Oct 2014, 10:26

Cea mai buna montura e cea in care ai încredere. 8)
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 03 Oct 2014, 11:00

Asta cu increderea in nada sau naluca mi se pare o prostie. Cum adica, pun in jig un prezervativ, am incredere in el si prind peste. :lol1:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 03 Oct 2014, 12:26

...In sensul ca avand incredere in naluca o sa fie prima cu care pescuiesti si deci ai prima sansa sa gasesti un rapitor activ! Apoi insisti cu ea ,ca doar ai incredere si tinand cont de timpul cat este la "lucru" cresc sansele sa prinda din nou ,comparativ cu o naluca ,sa zicem potrivita la momentul respectiv ,dar care sta in trusa. :wink:

Ps: si cine zice ca prezervativele nu pot prinde pesti ? :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns