Tehnici de pescuit la salau spinning

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ovidiu
veteran
veteran

Re: Tehnici de pescuit la salau spinning

Mesaj de ovidiu » 03 Oct 2014, 14:51

Zamfi scrie:...In sensul ca avand incredere in naluca o sa fie prima cu care pescuiesti si deci ai prima sansa sa gasesti un rapitor activ! Apoi insisti cu ea ,ca doar ai incredere si tinand cont de timpul cat este la "lucru" cresc sansele sa prinda din nou ,comparativ cu o naluca ,sa zicem potrivita la momentul respectiv ,dar care sta in trusa. :wink:
Eu va doresc sa patiti ca mine, sa va uitati punga/cutia/penarul cu giugele acasa si sa aveti partener pe cineva care pescuieste cu ceva ce voi nu ati pescui niciodata.
Mi-am uitat punga cu jeliboane , iar amicul pescuia numai cu alb si perla, culori pe care le urasc cu pasiune si cu care pescuiesc f rar... :)
Concluzie: am pescuit in scarba toata ziua si a trebuit sa prind (tot in scarba vreo 10 salai) unul +6kilo... greu de tot... :twisted:
Si cu toate astea, si acum tot f fffff rar pescuiesc cu alb sau perla, desi stiu ca prind :)
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 03 Oct 2014, 21:47

ovidiu scrie:
Zamfi scrie:...In sensul ca avand incredere in naluca o sa fie prima cu care pescuiesti si deci ai prima sansa sa gasesti un rapitor activ! Apoi insisti cu ea ,ca doar ai incredere si tinand cont de timpul cat este la "lucru" cresc sansele sa prinda din nou ,comparativ cu o naluca ,sa zicem potrivita la momentul respectiv ,dar care sta in trusa. :wink:
Eu va doresc sa patiti ca mine, sa va uitati punga/cutia/penarul cu giugele acasa si sa aveti partener pe cineva care pescuieste cu ceva ce voi nu ati pescui niciodata.
Mi-am uitat punga cu jeliboane , iar amicul pescuia numai cu alb si perla, culori pe care le urasc cu pasiune si cu care pescuiesc f rar... :)
Concluzie: am pescuit in scarba toata ziua si a trebuit sa prind (tot in scarba vreo 10 salai) unul +6kilo... greu de tot... :twisted:
Si cu toate astea, si acum tot f fffff rar pescuiesc cu alb sau perla, desi stiu ca prind :)
normal,
iti dai seama ce genocid faceai daca nu uitai giugelele "minune" pe mal?!! :lol:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 04 Oct 2014, 00:00

ovidiu scrie:
Am si io o scarba , naluci cu rosu sau portocaliu pe burta , mor nu alta , nu am decat un supravietuitor in trusa , nu reusesc sa-l pierd , oare de ce :)

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Oct 2014, 05:41

rine scrie:
semlecangheorghe scrie: daca ai sti tu cat de simple sant chestiile care prind peste..
stiu!
io d-aia si pescuiesc preponderent(greu cuvant, nu? :D ) cu linguri :wink:
unde mai pui ca-s si foarte simplu de facut .
daca ai sti si tu ca-s mai simple ca boblerele...si de facut si de pescuit..

cum ar fi sa-ti dai definitivatu' pe Vladi...cel satul de SG-uri..cu linguri :lol: :lol:

Mie pescuitul cu linguri nu mi se pare deloc simplu..Respecte daca esti ''calare'' pe acest pescuit...Pe Vladi am incercat cu ceva oscilante(n-am decat vreo 2-3)dar nu am prins nimic, nici stiuca nici salau..as fi fericit daca mi-ai vinde o lingura homemade marca rine sa incerc si pescuitul cu oscilanta..vorba aia, in ce este prin comert...n-am incredere :D (ca n-am prins), dar pe o lingura facuta de tine as avea increderea maxima.. :wink:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 04 Oct 2014, 19:48

ovidiu scrie:
Lasa Ovidiule ca am dus trusou complet azi si ... :wallbash: E drept ca nu am (prea) dat cu alb /sidef :lol: :headbash:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 05 Oct 2014, 07:31

apropo de incredere in giugele e fain de observat cum dispar anumite culori de la anumite gume in timp record de pe shopurile online :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

liviu68
senior
senior

Mesaj de liviu68 » 09 Oct 2014, 21:40

Apropo de încredere în năluci, am văzut pe cineva care prindea salau la o rotativa mica pe un lac lângă București.
Nu a fost vorba de întâmplare, omul a dat numai cu rotativa aceea, probabil avea încredere în ea, și a prins câțiva bibani dar și salai.
Mărturisesc ca m-am mirat destul de mult mai ales ca eu nu am prins la plastice.

hegedusalin
veteran
veteran

Mesaj de hegedusalin » 10 Oct 2014, 18:17

pai ai incercat la etajul gresit ... Domnul cu rotativa a nimerit etajul :D

Pif.
veteran
veteran

Mesaj de Pif. » 11 Oct 2014, 20:35

liviu68 scrie:Apropo de încredere în năluci, am văzut pe cineva care prindea salau la o rotativa mica pe un lac lângă București.
Nu a fost vorba de întâmplare, omul a dat numai cu rotativa aceea, probabil avea încredere în ea, și a prins câțiva bibani dar și salai.
Mărturisesc ca m-am mirat destul de mult mai ales ca eu nu am prins la plastice.
Si rotativa poate fi trasa pe fund ..daca cunosti locul si sti ca nu ai agataturi si eu am prins salai la rotativa lasata pe substrat si mulinat foarte incet.

pricopo
junior
junior

Mesaj de pricopo » 27 Oct 2014, 12:14

Salutare,
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu privire la jigging-ul pe Dunare?
Daca pescuiesc pe cursul princpal, si nu in vreun golfulet, jigurile de 50g sunt duse in aval/mal, foarte repede. Trebuie folosite jiguri mai grele in cazul acesta, care sa ramana stationare chiar si in curent? Daca da, despre ce greutati vorbim si de unde se pot procura?
Multumesc!

Scrie răspuns