pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
keymaker
- senior

...se pare ca nici chinezii nu mai fac calitate:)
deci nu ai calcat pe el asa ca firul pe maneca si tragi de jig daca este agatat
mi s-a intamplat o data cand imediat dupa ce am luat un speedmaster H 2,7 sa vreau sa schimb guma si pe mal fiind am pus lanseta jos.fara sa observ,un prieten s-a apropiat sa mai vorbim si ultimul pas l-a facut la 2 cm de primul sfert dinspre varful lansetei.in timpul discutiei am retrait faza de cateva ori fara sa fiu atent la ce eram intrebat.din momentul ala o noua regula a aparut:lanseta rezemata de un copac cat mai in prelungirea trunchiului cu varful localizat intre 2 ramurele sa nu cada.nu de alta dar atunci mi-ar fi parut rau ca era noua ptr mine dar acum nu as vinde-o chiar de as avea altceva mai scump la cat de universala este.
multumesc Ovidiu ai dat-o cu toata inima...

ca stia deja sa prinda si salai
-
albert.C
- veteran

-
George1985 scrie:albert.C scrie:jackspinner scrie:Bete , niciodata nu sunt de ajuns

app de bete,azi am reusit sa rup un shimano vengeance 2.4 m,aproape nou...se pare ca nici chinezii nu mai fac calitate:)
Schimba producatorul, macar o sa fie durabile

Are garantie 3 ani..sper ca macar 3 luni sa tina..o sa incerc sa merg cu ea in magazin sa vad ce zice omul acolo...
-
albert.C
- veteran

-
keymaker scrie:...se pare ca nici chinezii nu mai fac calitate:)
deci nu ai calcat pe el asa ca firul pe maneca si tragi de jig daca este agatat
mi s-a intamplat o data cand imediat dupa ce am luat un speedmaster H 2,7 sa vreau sa schimb guma si pe mal fiind am pus lanseta jos.fara sa observ,un prieten s-a apropiat sa mai vorbim si ultimul pas l-a facut la 2 cm de primul sfert dinspre varful lansetei.in timpul discutiei am retrait faza de cateva ori fara sa fiu atent la ce eram intrebat.din momentul ala o noua regula a aparut:lanseta rezemata de un copac cat mai in prelungirea trunchiului cu varful localizat intre 2 ramurele sa nu cada.nu de alta dar atunci mi-ar fi parut rau ca era noua ptr mine dar acum nu as vinde-o chiar de as avea altceva mai scump la cat de universala este.

ca stia deja sa prinda si salai
S-a rupt in momentul cand am incercat sa recuperez un jig agatat din apa,si sunt sigur ca nu am tras foarte tare,doar am intins firul ca apoi din inertie sa iese din agatatura,dar s-a rupt exact de la imbinarea celor doua bucati...cred ca o calitate mai proasta nu am vazut...d
-
George1985
- veteran

-
Sunt curios ce raspuns primesti la garantie
Ps: Daiwa, Rapture, Lamiglas nu am avut nici cea mai mica problema cu betele de la ei.
-
ovidiu
- veteran

-
[/quote] nu as vinde-o chiar de as avea altceva mai scump la cat de universala este.

ca stia deja sa prinda si salai[/quote]
Ma bucur ca iti place, intr-adevar o lanseta potrivita la mai multe aplixatii:jig/salau, voblere/avat... Stiuca la fel... Un pic lunga dar de pe mal este perfecta...
Am inlocuit-o cu un Michel&Pezon 2.4m 10-40g... Seamana foarte mult ca si "prezenta scenica"
Fir intins!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
albert.C
- veteran

-
George1985 scrie:Sunt curios ce raspuns primesti la garantie
Ps: Daiwa, Rapture, Lamiglas nu am avut nici cea mai mica problema cu betele de la ei.
si eu sunt curios..daca nu o pot schimba cu siguranta o sa ma gandesc la altceva..
-
albert.C
- veteran

-
Abia acum am dus la magazin batul,am pierdut certificatul de garantie si am promisiunea ca o sa se rezolve..si sper.
Oricum nu m-am putut abtine si mi-am luat altul..Shimano Catana MH de 2.7..arata mult mai bine decat cel vechi...sper ca am facut o alegere buna pt urmatorele 2-3 luni..
Pe viitor ma gandesc la o varianta din clasa Premium..
-
sosoktm
- veteran

Intai cauta pestii, experimenteaza cu locuri, gramaje, naluci si tehnici diverse, upgrade ul pe scule lasa l pt mai tarziu

-
albert.C
- veteran

-
sosoktm scrie:Intai cauta pestii, experimenteaza cu locuri, gramaje, naluci si tehnici diverse, upgrade ul pe scule lasa l pt mai tarziu

Crede-ma ca in raza de 10 km..stiu cam toate locurile unde sa-l caut...dar ca fiecare pasionat..ne dorim mai mult de la "scule"...
in rest am prins avati si salai cu un bat de 2.1 care costa 50 lei..deci stiu ca nu este prioritar echipamentul..dar il tii alftfel in mana

-
sosoktm
- veteran

Atunci fa cum consideri, daca sti deja ce iti trebuie