Tehnica/shaduri-Salau- partide Dunare-Primavara .

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

vampir
utilizator constant
utilizator constant

Re: Tehnica/shaduri-Salau- partide Dunare-Primavara .

Mesaj de vampir » 11 Feb 2015, 08:02

Pe Dunare nu prea este cazul pentru 2 bete Ovidiu. Albert vrea sa invete cate ceva dar nu a pus intrebarea care sa l ajute suficient. Albert este piata full de twistere si multe topicuri scrise. Tu nu te speria de cote, eu chiar imi doresc sa stea cat mai mult asa sus. Studiaza ce prefera salaul primavara si daca aflii raspunsul te va ajuta mult mai mult sa il gasesti.

albert.C
veteran
veteran

Mesaj de albert.C » 11 Feb 2015, 09:41

ovidiu scrie:Dupa mne, nu ar trebui sa ne impidicam de tipul sau marca nalucii... Ia mereu macar 2 lansete la tine.. Pe puteri diferite.
Una pentru fineturi cu fire subtiri , gramaje mici (totusi nu UL) , cealalta mai pentru "la tara" . Practic ss pescuiesti diferit cu cele 2combo-uri...
La fel daca pescuiesti insotit.. Cautati si verificati locuri/adancimi diferite, naluci la fel... Cand ii gasiti spilul, atunci pac lansarea, pac salaul . :D

Eu folosesc acum Shimano Vengeance Sea Bas de 2.4 10-50 gr care este MH +Shimano Nexave 2500 FC,cu fir sufix de 0,14 de culoare verde-lime,ma multumeste destul de bine,cunosc foarte bine locul unde pescuiesc,aici nefiind foarte multe locuri de genu asta,stiu atat cand este cota mica cat si cand este foarte mare,praguri,adancimi,etc..ce nu am incercat este o barca usoara cu care sa ma pozitionez razant cu malurile unde stiu ca poposeste salaul..asta o sa-o fac in primavara asta...

albert.C
veteran
veteran

Mesaj de albert.C » 11 Feb 2015, 09:53

vampir scrie:Pe Dunare nu prea este cazul pentru 2 bete Ovidiu. Albert vrea sa invete cate ceva dar nu a pus intrebarea care sa l ajute suficient. Albert este piata full de twistere si multe topicuri scrise. Tu nu te speria de cote, eu chiar imi doresc sa stea cat mai mult asa sus. Studiaza ce prefera salaul primavara si daca aflii raspunsul te va ajuta mult mai mult sa il gasesti.
Pana acum 1 an nu stiam decat crap..si atat..dar spinningul pt mine este ceva mai nou..si am uitat de crap si altele...
In toamna trecuta am prins cu mann's 8-10 cm pe verde gliter,si ceva relax alb-sidef..doar astea au mers..
Acum am incercat (ieri 10.02.2015) pe o vreme de poveste,fara vand,soare mult,cald,si bass assasin,big hamer,relax aqua..si altele..dar fara rezultat,tind sa cred ca nu mananca in perioada asta,pe cote mai mari am mai prins cate ceva...

vampir
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vampir » 11 Feb 2015, 20:55

Albert ti am trimis un mp. Sper sa iti fie de folos in zona ta.

albert.C
veteran
veteran

Mesaj de albert.C » 12 Feb 2015, 07:34

Bun pm-ul :) ..ms de sfaturi .

pmr
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de pmr » 12 Feb 2015, 15:27

shaduri de la relax de 7,5 cm, in special verde/verde gliter si am ramas placut surprins de shadurile de la mikado - fishhunter

jackspinner
veteran
veteran

Mesaj de jackspinner » 12 Feb 2015, 18:27

Bete , niciodata nu sunt de ajuns :lol:

albert.C
veteran
veteran

Mesaj de albert.C » 12 Feb 2015, 20:57

jackspinner scrie:Bete , niciodata nu sunt de ajuns :lol:
app de bete,azi am reusit sa rup un shimano vengeance 2.4 m,aproape nou...se pare ca nici chinezii nu mai fac calitate:)

jackspinner
veteran
veteran

Mesaj de jackspinner » 12 Feb 2015, 21:28

O sa mai fie cel mai bun bat pe care il ai , pe care o sa calci din greseala ...

Batul pe care o sa il vinzi , ca sa iei altul mai bun , dar pe care o sa il regreti ...

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 14 Feb 2015, 11:37

albert.C scrie:
jackspinner scrie:Bete , niciodata nu sunt de ajuns :lol:
app de bete,azi am reusit sa rup un shimano vengeance 2.4 m,aproape nou...se pare ca nici chinezii nu mai fac calitate:)
Schimba producatorul, macar o sa fie durabile :twisted:

Scrie răspuns