Tehnica/shaduri-Salau- partide Dunare-Primavara .
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Tehnica/shaduri-Salau- partide Dunare-Primavara .
Pe Dunare nu prea este cazul pentru 2 bete Ovidiu. Albert vrea sa invete cate ceva dar nu a pus intrebarea care sa l ajute suficient. Albert este piata full de twistere si multe topicuri scrise. Tu nu te speria de cote, eu chiar imi doresc sa stea cat mai mult asa sus. Studiaza ce prefera salaul primavara si daca aflii raspunsul te va ajuta mult mai mult sa il gasesti.
ovidiu scrie:Dupa mne, nu ar trebui sa ne impidicam de tipul sau marca nalucii... Ia mereu macar 2 lansete la tine.. Pe puteri diferite.
Una pentru fineturi cu fire subtiri , gramaje mici (totusi nu UL) , cealalta mai pentru "la tara" . Practic ss pescuiesti diferit cu cele 2combo-uri...
La fel daca pescuiesti insotit.. Cautati si verificati locuri/adancimi diferite, naluci la fel... Cand ii gasiti spilul, atunci pac lansarea, pac salaul .
Eu folosesc acum Shimano Vengeance Sea Bas de 2.4 10-50 gr care este MH +Shimano Nexave 2500 FC,cu fir sufix de 0,14 de culoare verde-lime,ma multumeste destul de bine,cunosc foarte bine locul unde pescuiesc,aici nefiind foarte multe locuri de genu asta,stiu atat cand este cota mica cat si cand este foarte mare,praguri,adancimi,etc..ce nu am incercat este o barca usoara cu care sa ma pozitionez razant cu malurile unde stiu ca poposeste salaul..asta o sa-o fac in primavara asta...
Pana acum 1 an nu stiam decat crap..si atat..dar spinningul pt mine este ceva mai nou..si am uitat de crap si altele...vampir scrie:Pe Dunare nu prea este cazul pentru 2 bete Ovidiu. Albert vrea sa invete cate ceva dar nu a pus intrebarea care sa l ajute suficient. Albert este piata full de twistere si multe topicuri scrise. Tu nu te speria de cote, eu chiar imi doresc sa stea cat mai mult asa sus. Studiaza ce prefera salaul primavara si daca aflii raspunsul te va ajuta mult mai mult sa il gasesti.
In toamna trecuta am prins cu mann's 8-10 cm pe verde gliter,si ceva relax alb-sidef..doar astea au mers..
Acum am incercat (ieri 10.02.2015) pe o vreme de poveste,fara vand,soare mult,cald,si bass assasin,big hamer,relax aqua..si altele..dar fara rezultat,tind sa cred ca nu mananca in perioada asta,pe cote mai mari am mai prins cate ceva...
Albert ti am trimis un mp. Sper sa iti fie de folos in zona ta.
Bun pm-ul
..ms de sfaturi .

shaduri de la relax de 7,5 cm, in special verde/verde gliter si am ramas placut surprins de shadurile de la mikado - fishhunter
-
- veteran
Bete , niciodata nu sunt de ajuns 

app de bete,azi am reusit sa rup un shimano vengeance 2.4 m,aproape nou...se pare ca nici chinezii nu mai fac calitate:)jackspinner scrie:Bete , niciodata nu sunt de ajuns
-
- veteran
O sa mai fie cel mai bun bat pe care il ai , pe care o sa calci din greseala ...
Batul pe care o sa il vinzi , ca sa iei altul mai bun , dar pe care o sa il regreti ...
Batul pe care o sa il vinzi , ca sa iei altul mai bun , dar pe care o sa il regreti ...
- George1985
- veteran
Schimba producatorul, macar o sa fie durabilealbert.C scrie:app de bete,azi am reusit sa rup un shimano vengeance 2.4 m,aproape nou...se pare ca nici chinezii nu mai fac calitate:)jackspinner scrie:Bete , niciodata nu sunt de ajuns