exagerezi!!! lasa baiatul sa mearga la pescuit!adiwolf scrie:,referitor la delta............stai acasa,nu se prinde nimic
STIUCA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: salutare
-
- veteran
Incearca irlandeza
Anul asta am facut ravagii in delta cu 2 linguri de la Gipo :
-irlandeza
-siluro
Asta nu inseamna ca nu pescuiesc si cu "gume" , chiar am avut rezultate interesante cu un vierme alb urias pus pe carlig offset in montura texas intr-o japsa cu mult bradis .
Asa cum au spus si ceilalti , pescarul tre sa se adapteze la apa in care da . In general in zone cu "albitura" folosesc alba cu coada de plastic rosie iar in baltile cu caras galbena , bicoloraz alb-galben sau cupru .
Am vazut cu mult ani in urma in delta un stiucar batran care a schimbat intr-o ora vreo 15 linguri dupa care a facut spectacol cu un banal piscot de cupru . Pescuitul la stiuca e o experienta continua , traieste-o la maxim !
-irlandeza
-siluro
Asta nu inseamna ca nu pescuiesc si cu "gume" , chiar am avut rezultate interesante cu un vierme alb urias pus pe carlig offset in montura texas intr-o japsa cu mult bradis .
Asa cum au spus si ceilalti , pescarul tre sa se adapteze la apa in care da . In general in zone cu "albitura" folosesc alba cu coada de plastic rosie iar in baltile cu caras galbena , bicoloraz alb-galben sau cupru .
Am vazut cu mult ani in urma in delta un stiucar batran care a schimbat intr-o ora vreo 15 linguri dupa care a facut spectacol cu un banal piscot de cupru . Pescuitul la stiuca e o experienta continua , traieste-o la maxim !
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
-
- veteran
Re: salutare
Sfat prietenescdragutzus scrie:salut vreau si eu sa merge in delta dar nu am brigada cine este dornic ne combinam asta e numarul meu de tel la care astept oferte
0766829059
Delta mea de sfarsit de octombrie a fost o mare teapa.Am mers la Crisan numai in locuri care au confirmat de-a lungul anilor si n-am prins aici aproape nimic .
E vorba de :
-Dunarea veche
-sfistun
-bulberu
-cuibida
- trei iezere
-lumina
-bogdaproste
Singurul loc unde am luat ceva mai rasarit intre 1,5 si 2 kg a fost la statia 4. Daca cunosti zona mergi de la lebada la dreapta spre bogdaproste si tii canalul drept spre intinsura pana dai de a treia intrare la dreapta.Urci digul si iei malul la pas dand din ochiurile facute in stuf de alti maniaci ca noi . Nu te descurajez dar in locurile pe care le-am enumerat mai sus am prins anul asta in bataie de joc si mascate si marunte . Problema e ca exista in continuare foarte mult maruntis care se joaca la suprafata asa ca stiuca inca nu priveste cu interes nalucile noastre .
Daca chiar vrei sa mergi , da-mi un mesaj pe privat si-ti dau niste numere de telefon ca sa te informezi despre cum merge treaba .
FIR INTINS !!!
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!