vorbesc din experienta mea
Stiuca Mare
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
a fost deja depasit
uite imi aduc aminte ca in primavara asta , m-am oprit odata la avrig......oltu era cacao , asa ca ma duc sa arunc un ochi pe bratu mort ....
in viata mea nu am vazut asemenea densitate de pescari
cred ca erau vreo suta si de atatea plute si rame ca evident dadeau la albitura crescuse nivelu lacului
pur si simplu dadeau cot la cot pe zeci de metri
evident capturile erau invariabil de marimea unui MT cinstit
ray bradbury s-ar fi reinventat , iar eminescu ar fi scris .. dintre sute de vergi....''
uite imi aduc aminte ca in primavara asta , m-am oprit odata la avrig......oltu era cacao , asa ca ma duc sa arunc un ochi pe bratu mort ....
in viata mea nu am vazut asemenea densitate de pescari
cred ca erau vreo suta si de atatea plute si rame ca evident dadeau la albitura crescuse nivelu lacului
pur si simplu dadeau cot la cot pe zeci de metri
evident capturile erau invariabil de marimea unui MT cinstit
ray bradbury s-ar fi reinventat , iar eminescu ar fi scris .. dintre sute de vergi....''
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Bravo mai liviut! Ai inebunit tot site cu Avrigu! Glumesc!
Da balaurii sunt acolo! Si si atunci cand ii agata cineva nu mester destul sa le dea afara ! Spaga lor!
Da cum bine zicea cineva ala e teren minat si tre sa stii zona ca sa ai macar o sansa sa o agati ............... ca de scos pe mal mai greu!
Da pentru cine viseaza la trofee e de incercat ! Merita!
Da balaurii sunt acolo! Si si atunci cand ii agata cineva nu mester destul sa le dea afara ! Spaga lor!
Da cum bine zicea cineva ala e teren minat si tre sa stii zona ca sa ai macar o sansa sa o agati ............... ca de scos pe mal mai greu!
Da pentru cine viseaza la trofee e de incercat ! Merita!