Stiuca Mare
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Stefan Tudose
- Moderator
domnu razvan te pot trimite intr-un loc unde garantat sunt 2 bunicute cred ca duble ca cea pe care am postat-o...dar garantat ca nu le poti "lua" de acolo.....din mai multe motive...sunt si ele batrane...si stii cum e faza cu experienta-cred ca se pune si le ele...
-am prins o zi cand era fuul de baboiari--cca 20-30 de plute,iar cucoanele atacau printre plute de ti-era mai mare dragul sa le privesti--
in august am avut ocazia sa dau "nas-in nas" cu una-pescuiam din apa -si a venit in plimbare pana la picioarele mele dupa un dollinger de 9 gr-moment in care mi-a cazut si fata si dollingeru' pe fundul apei...dar la modul cum urmarea lingura nu avea chef de nici un atac...

in august am avut ocazia sa dau "nas-in nas" cu una-pescuiam din apa -si a venit in plimbare pana la picioarele mele dupa un dollinger de 9 gr-moment in care mi-a cazut si fata si dollingeru' pe fundul apei...dar la modul cum urmarea lingura nu avea chef de nici un atac...

MARlACHI
aia de la Brbarosa , da se pare ca e totusi povesteliviu scrie:care o fi recordul mondial la stiuca

mai ai putina rabdare , ca la cum escaladeaza greutatea pestilor prin galeriile foto , va aparea sigur pe acest site

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.